helg.

sohoo! helgen är här :)

en helt vanlig dag på skolan. åkte hem & fikade med mamma,lars,hanna å lilla alma :)

senare åker jag till arvesund och firar valborg, & victor som fyller 18 :) GRATTIS! ska grilla & ha sjukt kul. kommer bli en grym helg! i morgon äre näldens dansgala :)) som oxå ska bli jävlit kul!

pepp pepp peepp



puss

sommar - 2010



sitter & lyssnar på discocrew - husvagn. ;) å längtar till alla varma dagar och sommar kvällar!

allt kul man ska göra i sommar. <3



torsdag. det närmar sig!

har haft engelska muntliga nationella innan lunch, gick över förväntan! jag är inte den bästa i engelska. men jag är nöjd :) sen pannkaka till lunch och hallonsyllt, mmumms. & nu har ja nyss haft biologiprov som oxå gick rätt bra. svarade och kunde allt, sen får vi se! fick iaf VG på so provet. nöjd med de me :) ganska nöjd alltså. & glad

ska snart ha franska å skriva om outfits som vi ska visa. sen hem å njuta av att jag inte har nått prov att göra. & skriva på uppsattsen.. kanske gå på gymmet, får se.

pöss

onsdag

slut på denna skoldag. hade basket i morse å jag äger på de.. ;) sen har vi ätit chips & haft tråkiga lektioner.

ska äta nått nu och sen dra upp på hallgårn å vakta badet. & så måste jag plugga biologi, har inte pluggat nått en å provet är i morn :s

annars är jag bara pepppp på helgen!

hörs


:(..:)..:/..:D

fick stanna hemma ikväll. har ingen hämtning i stan, och de går ju ingen buss i tid heller.. dåligt!!! så nu kommer jag kanske inte kunna vara med på uppvisningen. eftersom dom har hunnit så långt :( 

men nu får jag ju äta go midda och tårta istället. de är ju inte fel de heller ;)


peppen till helgen!!


:)


nu har nog alla kommit. 9 st blev de :)

 
kalla är jätte nyfiken! å less att hon inte får gå fram till dom.

tåårtaa!!


tisday

sitter i datasalen och skriver på idrotts uppsattsen. vet inte riktigt vad jag ska skriva än. erika & lovisa har tagit kost, men jag gör en egen dum som jag är. & vi har biologiprov på torsdag :s kommer inte hinna plugga. ikväll ska jag till stan och i morgon vakta badet..

efter svenskan går vi bort på hallgården för att små ungarna ska träna inför talang-10 (som våran klass ska ha) haha. vet att alla bara kommer springa runt å skrika och inte lyssna ett skit. men allt är bättre en engelskan! efter de åker jag till stan och dansar :) å sen försöka fixa nån skjuts hem. det har iaf kommit 9 valpar nu (som jag gissade :), kanske vinner pengarna nu). dom e så söt! å mulliga.

syrran, karin fyller år i dag oxå. GRATTIS! :D 

ja må du leva ja må du leva ja må du leva ut i 100 år
ja visst ska du leva ja visst ska du leva ja visst ska du
leva ut i 100 år!


nä ska fortsätta med uppsattsen.

puss


4 småisar en så länge

har nyss kommit hem från sista buggkursen och då ligger de 4 små valpar i valplådan, & en till är påväg. vi får se hur många de blir tillslut :)


:)


ska fika nu!

puss

söndag

två bilder från fjället. sikt härligt!







hahahah. jag och kalla kör agillity. finkalla, hoppar som en studsboll.


blå blå himmel

har varit på fjälle hela dagen med mamma & johan. åkte turskidor upp på västfjället med klarblå himmel, satte oss och fikade å brännde på ansiktet lite. härligt härligt!

ska gå och fika med lite folk nu, och sen åker jag å kalla på agillity igen. om hon orkar, hon bara ligger å sover..

ska lägga upp några bilder sen.

puss

agillity

hade en trevlig kväll i går med lovisa! åt pizza, träffade folk, missade bion å tillslut gick vi hem till lovisas gudmor och fikade å sov. klev upp & åt frukost och sen åkte vi hem. å jag hem till hallen. va ute på gårn och rakade med mamma.

sen åkte jag på agillity med kalla. gick väldigt bra, hon är så duktig :) fast igentligen vill jag ha en sån här hund:



ska skaffa en sån någon gång i mitt liv! men, kalla är oxå bra.

åkte till höla efter de och kollade på en film om agillity, slalomen. och blev sen bjuden på grillat. riktigt gott! mer än ett år sen nu. mmm :)

ska sova nu, och i morgon åker jag nog till fjälls.

puss

singing that melody - swingfly



soooooommmmmmaaaaaarrrrrrr.


aenaenaes

håeji. kom till skolan 08.00 och gjorde matte nationella på en gång. gick som förväntat, inte bra alls. fick oxå tacka nej till ett jobb i morgon, för skoterkörkotets skull.. annars hade man kunna käna lite pengar. men man ska väl ett sånt å.

kom hem 15.30 och lagade mat åt med mamsen och nu har hon åkt till skolan för att ha hundkurs. har bytt om till mjukiskläderna och sitter å gruvar mig att valparna ska komma när inte mamma är hemma. dom får gärna komma när hon är hemma! & äter ananas, de är såå gott. godare än godis (nästan, jo de tror jag;), älskar de.

 

har oxå skrattat ihjäl mig idag åt dessa skämt :
spring bil snö penna
dra är stol 10
köp hav stol 10
å min gud, jag kan se ett knä växa
säg alla på engelska

med flera! hahah

ge mig sommar!!! får sån sommar känsla av den här låten. lyssna

don't stop believin - George lamond

vi hörs, puss


kom nu

japp nu har jag vaktat bad klart. längtar tills pengarna kommer så jag kan köpa mina skor. om dom finns kvar då..

sitter och väntar å väntar på att heras valpar ska ploppa ut. dom ska komma i morgon. men dom kan ju komma när som helst nu!


heras gammla valpar.


heras gammla valpar.

längtar som en gris. vill bara gosa löus ;) haha. ne men hoppas dom kommer nu! 

 
hittade förresten en sjukt rolig bild. mycket mycket gammal, eller de sjuka är att den bara är 2 år gammal haha. men kan säga att de är mycket mycket förändring på dom!


hahah. söta ni va jå ;D


poss

fotvård

va med å tävlade i går, de va riktigt roligt :) kommer jag göra om. kom hem halv 12 å så jävla hungrig hade bara ätit en macka halv 4. å sen dansat hela tiden. då va man hungru! som tur va hade ja idrott första timmen så de va bara å kliva upp och äta, sen gå.

annars har de varit en helt vanlig dag på skolan. har frusit och haft ont i huvet i dag oxå.. å i morgon har vi andra nationella i matte :s usch.

har iaf nyss kommit hem från fotvård. skit skönt! huve värken släppte oxå. måste ta hand om fötterna lite bättre, dom ser inte bra ut :p haha. gillar inte fötter! har iaf fått lite tips nu om vad jag ska göra. hoppas jag gör de nu också!

well, ska äta nått nu sen gå och vakta badet. puss


fötter ;s hah

skolan

sitter och äger i datasalen med olle och erika riktiga noobar enligt dom själva. börjar om 5 min. men sen slutar ja, wii.

å då åker jag in till stan & till furan. i kväll är de jack & jill tävling. vet inte om jags ka va med? men kanske :) blir kul att se om inte annat!

erika tjatar som vanligt om att vi börjar nu så jag må gå..

puss å pill från olle.

hörs/ emma

;PpPPpPpPP ?

ändrade planer, åkte hem med henry direkt efter dansen & kom hem lite tidigare. skönt så hinner man fika och sova i tid. gick ganska bra ikväll, körde mycke snabba låtar :) å jag som trodde de va sista gången i dag. men de vare inte. en gång kvar :') vilken tur va.

måste skratta åt dessa fejjan grupper. dom är så dåliga så jag sitter å skrattar för mig själv. hahah. som:

syrrans pojkvän ringer: "vad gör du" "galopperar", så travar man ;PpPPp.
Jason derulo ringer "WhaTchA say?" "InGEt!", så HAr MAn saGt nåt ;PpPPpPpPP.

haha.. ska fika nu med mamma, bara vi hemma nu eftersom alla åkt till stan och var nu alla åkt.. tomt!

åå på onsda ska jag på fotvård. snacka härligt, (om jag inte dör av kittel?)

puss å goder natter

hej och hå

har precis kommit från skolan en helt vanlig, men kall (!) dag. har frysit hela dagen. som tur va fick jag låna mammas tröja, fast jag fortsatt att frysa endå. ska äta midda nu och sen åker jag in till stan med elin. och går sista gången av buggkursen :) sen åker jag no hem till karin och blir hämtat av elin & gustav där sen.

tror att de är dom här skorna jag vill ha. ville igentligen ha ett par convers, tunnare moddellen, men dom är kostar bara 500 och är snygga oxå! dom ser lite anorlunda ut i verkligheten, å så är de ett blixtlås på andra sidan.


hörs, puss

fin fin helg!

åkte till stan med lovisa & elin i fredags. gick på stan och shoppade köpte lite saker (kan lägga in de sen) men ingen skinnjacka som jag skulle ha.. åt på kina sen, mmm. sen gick vi hem till tobias och fixade oss å sen till furan på dans :) jag hade kul iaf, haha resten vet jag inte :p åkte hem sen och hjäälp vad jag va rädd då, hjärtat hoppade ur led! blev stoppade av polisen och vi va för många och inga bälten och allt va de va :s uusch. men de gick bra som tur va! polisen märkte inget. tack snälla/dumma? polis. kom hem till tobias och somnade vid 3.




fixing och ätning.                haah lovisa x)


kom hem på lördag å bytte om och for till nästtjärn (två stugor mitt ute i skogen) med familj och delar av släckten :) firade momma & moffas födelsedagar. grillade åkte skoter, spelade spel och lekar, åt och skrattade! riktigt roligt och mysigt. men nu är alla hemma igen och trött som, ja. ooh.


delar av familj/släckt :)


söta moffen och mommen!




tjockishera som snart ska ha valpar :)






I´m walking on sunshine wöööööååååå

kan de bli en dålig helg om man lyssnar på denna låt? skulle inte trrro dee!


http://www.youtube.com/watch?v=CKh0dLIuIu8








helg i mitt hjärta

sköna helg välkommen!

nationella matte idag :s gick sämst. kunde sriöst inte en enda fråga! hoppas att jag kan få ett G i allafall. vill inte gå IV heller :'( annars va de en ganska skön dag, nationella en timme sen rast fram till lunch å sen syslöjd. lovisa hitta ett band som hon tog och skulle ha som hår band, så kommer ida (lärar ida) och frågar

- är de där ditt band eller mitt?
- eeh ne de låg därborta så de är nog ditt :$
- ja men då kan du lägga till bax de!

hahah, vet inte om de lät så kul. men de vare! hah lovisa är så klantig. så nu fick hon inte sitt band x)

har fikat lite nu och bestämmt att jag åker till stan med elin och lovisa :) ska shoppa lite, äntligen! här kom de med pengar igen som jag och laura pratade om, de är ju så kul att shoppa men verkligen inte kul när man kommer hem.. jo lite kul är de med nya kläder men inte tomt kort. men vad gör de om 100 år? å sen får vi se vad vi hittar på, kolla på en bio och äter skulle jag tro. måste åka hem 8.30 med bussen familjen åker upp till nästtjärn i morgon, så jag må hem! 

<3

vi kanske ses. puss

ågren

ååh besluutsångesten. har inte lång betänketid på mig nu. tjejerna har dragit sig ur men jag har en sista skjuts som går 7 halv 8 lr nå sånt! & jag har inte bestämmt mig :o kan nån hjälpa mig!

ensam hemma skit tråkigt. så de kan ju inte bli sämmre  av att jag åker direkt. men de va ju så jävla dyrt :s ååå

hejådå


rolandz (y)


lite bekymmrad?



bilder från dagen. jag erika & lovisa

känns som de är dags för mig att plocka fram vårjackan? :P jo jag ska de, jag ska köpa en skinjacka jag med. har bara inte kommit in till stan än.. de går inte direkt mkt bussar från hallen till stan.

Rolandz spelar på folkan ikväll, bättre. haha robert är så jävla rolig! vet inte om de blir något därimot. dom här tjejerna blev ju pepp ett tag och vi fixa skjuts å så. men nu vet jag inte, verkar som dom drar sig ur. och då blir de inget för min del heller. har ingen skjuts in då. de går ju somsagt inte så många bussar från hallen.. :P å hade de inte vari så jävla dyrt hade de varit lättare att övertala dom. men nu vare inte så, dyrt som f*n.. jag och laura har kommit fram till att vi hatar pengar! dom ställer jämt till de, inget att ha.

ska käka lite pankisar och sen får vi se hur kvällen slutar helt enkelt.

puss

14/4



dagens "outfit". hehe (ren spegel??)

har varit på mötet nu och vi har kommit fram till att vi har väldigt lite pengar.. så är de någon som vill köpa plastpåsar nu 60 kr för 3 rullar, och pengarna går till våran underbara klass :) köp på! andra klasser har fått 2000 i fick pengar, men vi har inga sånna änn. haha bra jobbat.

vet oxå nu att jag ska sova med lovisa,erika,joel,olle & victoria i ett rum. de blir fint! första dagen ska vi på lisseberg och nån dag ska vi shoppa sen är jag inte säker men jag vet att de kommer  bli sjukt kul! längtar som fään.

ne nu ska ja fika! mmmmm

puss

9ornaa

hehhej. tröttare en tröttast när klockan ringde i morse, så jag låg kvar och de resulterade att jag kom för sent. fast jag hade ju idrott & jag skulle inte vara med. så jag satt mig och pluggade lite. har gjort so provet nu, gick rätt hyffsat endå! nu äre bara vänta in reslutatet.

50 dagar till studenten idag å de betyder att de bara är jävlit dagar till examen oxå! längtar as mkt till att börja gymnasiet och flytta in till stan! å sommarlov så klart. ååå kommer bli så kuul!

ska skynda mig å äta nu sen gå upp på hallgårn och vakta badet. å direkt efter går jag bort på skolan, möte om klassresan. kommer oxå bli as kul, klassresa!! de är mycke kul som händer framöver de är ett stort +. åh så ska jag äta en nybakad bulle som mamma har bakat :')

puss så länge


tisdag

 

  

mmm gjorde fruktsallad och glass till mig å mamma.

har fortdarande inte pluggat och klockan tickar på. kl 19 äre desperate & de ska jag se! bäst man sätter igång nu då. men såklart är de folk här, å då är de inte lätt att få nån hjälp.

kan inte vara med på idrotten i morgon (fortfarande sjuk..) så då har jag en timme att plugga iaf. finns ingen motivation till å göra de bara. fast de är bara att hålla ut snart är de sommarlov!

plluss

host tävling

sitter här med dyng blöta fötter. gick över lägdan hem och där va de smält snö nu..  har varit i skolan hela dagen och hostat ikapp med erika å försökt plugga på so provet vi har i morgon.

åkte till stan igår efter skolan, å enda från myrviken till stan hade jag en host attack och kunde bara inte sluta hosta. hade inge vatten eller halstablet heller, de va sjukt jobbigt. och pinsamt :s kom iaf in och åt middag med karin och elias sen åkte jag på buggkurs :) de gick rätt så bra, lite trött bara! sen åkte jag hem till karin. åt blåbär och glass med henne, muumms! sen åkte jag hem. drack het vatten med ingefära och honung sen la jag mig och kunde faktisk sova rätt hyffsat i natt! inte så mkt hosta. kan inte åka in och dansa i kväll eftersom jag har prov i morgon som jag inte pluggat på.. -.-

nä, nu ska jag fika<3 och sen försöka plugga lite..

puss så länge

what a wonderful day

har kommit hem efter en helt UNDERBAR dag i fjälls! 
åkte en skidtur med karin,elin,dan,stina,johan,pontus,maria och marcus. stannade på en tjärn och fikade i strålande sol, helt vind stilla. låg där länge och somnade, hälften åkte hem lite tidigare men jag maria, dan och elin åkte lite senare ner till hovde och köpte en pizza så satte vi oss i eftermiddags solen och åt pizza :) en riktigt trevlig dag!

kan berätta att i går kväll så for jag elin,elin,karin och dan till strömmsund på dansgala. bilresan va nästan de roligaste, haha nerå. ne de va en mkt rolig kväll med mycke dans och folk :) kom inte hem förns 5 i morse :s lagomt trött!

å i morgon börjar man skolan igen.. måste kliva ur understället och gå upp tidigare en tuppen. sen sitta dom långa dagarna inne på skolan och se solen lysa ute. men inte länge kvar nu sen sommarlov!!

nä, ska sova lite nu innan klockan ringer..

puss

Löördag

godmorgon! nu när jag har varit / är sjuk så vaknar jag av mig själv halv 9 eller tidigare ibland. de är inte vanligt att jag vaknar så tidigt! ganska skönt endå att vara så pigg på morgonen.

å nu har jag äntligen fått spotify :) sitter och lyssnar på musik och äter rostade macker å blåbärssoppa. gött
samtidigt som jag måste snyta mig varannan minut.. hade tänkt mig finväder i dag, men de vart inte så. kanske ska vila upp sig i dag då. till i kväll, för då for vi till strömmsund på dansgala!! :) jag skiter i om jag är sjuk nu oxå, måste få göra en kul sak på lovet! 

de va sista avsnittet av solsidan i går kväll :( så jävla bra program! hahah.

åh de är skit mycke saker som jag vill köpa! men jag är ju aldrig i stan. idag kan jag inte, och i morgon kanske i morgon. lika bra att stanna hemma, annars tar bara pengarna slut.. haha

å juste, lycka till ni som tävlar i umeå (tror jag)  i dag! :)

puss



irma vi skulle ju vara med varran på lovet! en enda liten dag å en kväll har vi lyckats.. puss på dé


gone gone

yeees yeees yes yes yes! jag har ingen feber längre. jihoo! jag har såklart fortfarande massa hosta och massa snor i näsan som vill ut. men nu är iaf febern borta!

så nu går jag ut på altanen och lägger mig där med elin. i soolen :)

tjing


ipren mannen

jippie har haft feber hela lovet nu, jätte skojj.. verkligen. nu har man inte lov förns sommarn

får nå fel, de kryper i hela kroppen och jag vill bara ut. men när jag står upp blir ja alldeles yr. ska lägga mig i soffan och kolla på astrid lindgren filmerna, och bli FRISK!!!




de här va min bästa vänn under påsklovet. ;) kul..

onsdag & fortfarande sjuk

fortfarande feber, fortfarande ont i halsen, fortfarande hosta, fortfarande ont i huvet, ögonen rinner fortfarande.. dessutom har jag blivit alldeles snorig och täppt i näsan nu oxå. -.-  febern har gått ner lite iaf de är väl bra! 


ska nog köpa dessa. nån gång i framtiden iaf :p 

  ett par converse, vita eller rosa.



en jeansjacka, hittar ingen bild på en sån jag vill ha. men jag vill ha en ljus, fast kortare en den på bilden!







...

aahhh, något less.. de är sjuukt fint väder ute, familjen har åkt till fjälls, och här sitter jag med feber och en hals som inte går att beskriva. :'( fy fan för att vara sjuk!

klarar inte av att sitta inne längre nu! går ut och sommnar istället.


pöss

sjuk..

ah vad jag hatar att va sjukt!! ont i halsen som aldrig förr, huvet sprängs, å feber på de.. bli friisk nu!!! vill gärna kunna prata som folk igen.

åkte ut med skotrarana på isen endå. satt på uteöarna i gassande sol å grilla. tänker inte sitta inna på lovet! ska snart äta middag med familjen och sen tårta efter som dan fyller år :) gött.

höres, puss

här är en bild från fisketävlingen.


johan med dom 309 fiskarna.

laxsjö (y) och vinnare i fisketävlingen

dans i laxsjö igår :D grymmt kul. jag, laura, irma och emma fixade tillslut skjuts å de va fala tur de, man ville inte gå miste om en sån kväll!

svinit trött i morse. kom hem kl 4 i natt å idag vare ju fisketävling så de va bara att kliva upp! åt frukost på altanen :) och hade taktik snack, serriös tävling de här;), sen begav vi oss till lillsjön där släckten (motståndarna) va. vi fiskade i två timmar och resultatet blev att forswardarna vann mot lennartsson med 309 fiskar, medans dom hade 201 st. 511 fiskar :o inte lite de!  johans taktik fungerade alltså ;) sen grillade vi och fikade tillsammans och nu är vi hemma igen.

jag har blivit förkyld :( har skit ont i halsen & huvet.. hatar att vara sjuk! typiskt mig oxå att bli sjuk på lovet.

de kommer bilder från dagen senare! :)

puss

bilder från i går kväll & idag













bild blogg:)

ikväll drar vi till laxsjö!!

ny design

for på ständut igår i hovde med elin,elin å ingela. riktigt kul mycket folk och bra musik :) (som vanligt). jag, elin å elin stannade och åt middag, hamburge tallrik. mömms! åkte sen hem och spelade plump, plumpa inte en gång! kungen på plump.

idag har jag absolut inte gjort ett skit. jo en sak satt på altanen och åt frukost, underbart, varmt och soligt :) bästa på länge! betyder nog att sommaren är påväg.

ikväll åker jag till lovisa å tjejerna, har lite mys, frisörsalong, twilight, å massa prat. de är ju after ski i kväll oxå, med ständut. vill ju dit! men då blir väll tjejerna förbannad på me. jag är alltid den som kommer sist när vi ska hitta på nått. jag gör alltid nått annat. å då blir dom inge glada. haha. vi får se hur de blir, jag kanske kan göra dom glad ialla fall!? ;)

jag och laura pratar för fullt med folk som har körkort, om någon ska till laxsjö. men ingen ska ju dit. vi ger inte upp i första taget som tur är! hör gärna av er om ni är sugna att skjutsa oss dit i morgon :) heh.

Och taack Victoria Åsberg, som har gjort nytt i bloggen :D skit snällt av dig!


puss


ständut blakk

april april

pååskloov!

trött efter dagen, alla skrikande ungar, allt regn å allt springande. men har inget att klaga över! har loov nu :D happi.

har pratat med elin å vi far no upp på after ski senare! ständut blakk!! :) sen blir de midda, hoppas på tacos! åh sen sova ut. så man kan hålla igång hela lovet !

får se om man lyckas lura nån idag ;)

nä, puss



även fast man har de bästa, längtar man efter något bättre! sommar<3


morgon blogg

något trött jag va för en halvtimme sen i min sköna säng. så ringde klockan.. å fy fan va skönt de ska bli i morgon när den inte behöver ringa! loov <3

hade iaf gott om tid på mig, kollade fejjan åt frukost i lungn och ro. sen har jag klätt på mig och står å väntar så ser jag bussen åka förbi -.- less jag blev. inte så mycket för att jag måste gå, mest för att jag hade tïd på mig för en gångs skull åsså missa jag den.
nu behöver jag inte gå på ett bra tag, vi ska inte samlas förns halv 9 tro jag. 

juste vi fick ju de finaste vädret idag oxå! bara för att vi ska vara ute hela dagen är de grått som aldrig förr och regnar typ. (y)

ha en trevlig dag!

pussar


RSS 2.0