mm


mÅndag

ja då vare måndag igen.. har haft en rätt skön skol dag, kollade på troja och sen skrev jag ett brev på engelskan. gick hem och somnade en sväng sen åkte jag vidare på storsjöbadet och hade en kund där. sen åkte jag hem igen och åt mat och sen tillsist till golds för ett pass med ida :) nu ska jag ta en fika och en dusch!
har några fina bilder från lördag och söndag att bju på här:

söta



rosa och fin


mys i solen

the club

ja jag har inte orkat skrivit mycket i denna blogg. + att min dator inte fungerar i stan så det har inte varit lätt! den är iaf inlämnad på lagning nu och kommer förhoppningsvis tillbaka snart.
'
igår for jag, lovisa o anton in till stan vid 6 tiden och fixade iordning oss för white night!!! hämtade evelina och åkte på för feest sen gick vi på folkan och röjjde loss i några timmar. åkte sen på donken och träffade syskona som satt och åt. kom hem och märker att man är helt lysrosa i ansiktet av all uvfärg. haha ja de va en rolig kväll iaf :)
Idag tog jag en sovmorgon sen gjorde jag fika och tog med mig hundarna på en skidtur. satte oss i skogskanten, fikade och solade. känns så jävla bra att vårvintern är här!! nu kanske de blir en till skidtur så muskot får springa lite, sen ska jag iväg och servera fika på storlicensmötet i hallen.
mmm härligt

älä vittuile mulle

tog och åkte en sävng till finlad i veckan. bodde hos en finsk familj och gick på deras skola. de va ju.. kul och även okul. på vägen hem var vi 7 till att börja med men de slutade med att bara jag o ida kom till östersund. utan väskor, massa struul. men nu är jag hemma och har fått väskan iaf :)
idag åkte jag och mamma till stan och hade lite skateteknik träning med erik olofsson och iföd. rikgtit roligt och man lärde sig lite knep! övningskörde hem och sen blev de middag.
nu har jag packat om väskan för imorgon åker jag till sundsvall och tävlar med pontus. håll tummarna :) nu blir de melodifestivalen, moi.

But he never could get drunk enough to get her off his mind

While the angels sang a whiskey lullaby

fin bit de där!




she had a god day a bad day

jarå då hade man fått helg! hade historia, åt lunch med några idioter och fick sen kladdkaka till efterätt :) ska packa ihop lite nu och sen kommer mamma till stan så ska vi fixa lite pass och grejer. sen åker vi äntligen hem till getåsen!!

bling bling

min laddare till datan small sönder igår.... och nu har även datan dött :( lånar lovisas en sväng nu för hon e inte hemma. för första gången på länge va jag pigg imorse när klockan ringde och de va sjukt skönt, eller de va mamma som ringde. gick på skolan och efter första lektionen på gymmet gick jag och julia på olarrys och käkade lunch, aass god mat vare och gratis vare ;)
kom nyss hem från dancehall nu, vi va där och dansa feminine vibe. sjuukt kul!! nu ska jag fika massa och sen duscha. äntligen fredag imorgon<3

18.55

hello gott folk! har nyss äte en god middag med lovisa och nu ligger we i soffan och smälter maten. ska ligga här ett tag och sen åka o dansa lite. längtar fan tills efteråt så jag får fika och duscha!!

imorgon har jag långdag som alla andra dagar... men på kvällen ska vi på dancehall o skaka röv igen, längtar :)
johan o mamma bara för ni är så söta

I've got pressure, I'm in deep Seems everybody wants something from me

idag startade jag dagen med en promenad till jamtli. där lyssnade vi på en föreläsning till 12 och sen promenerade jag och ida tillbaka också. fick god lunch och nu sitter vi hemma hos mig och slöar som vanligt.. tror jag ska gå på spinning senare så känns de lite bättre!
två bilder från fredagen

igår

den räven är branog död nu!!
åkte upp till buan igår och åt semla o kaffe sen tog jag elin o berit en promenad i kylan. skön söndag.

jävligt kallt ute!!

kul kväll igår till en början! slutade på donken och sen åkte jag hem till getåsen på natten. vaknade i onepiecen och mös lite. sen tog jag med hundarna och gick ner till elin o dan. vi har suttit framför tvn hela dagen och kollat på skidor, fikat och inte gjort mycke alls. rätt skönt :)

nu sitter sitter jag framför brasan och kollar på the voice. elin o dan kommer snart så ska vi göra pizza. mmmmömms!





massa skit

igår va jag iväg och dansa med pontus och sen när jag kom hem va julia ida o lovisa hemma. så vi gjorde bär o choklad  ugnen och mös lite. omös lite också..
'
har nyss ätit middag nu och snart ska jag lovisa och evelina på dancehall och dansa lite feminine :)
juste i tisdags kom mamma till stan och tog med sig kalla, så vi åkte på skidstadion och åkte 1,2 milarn. kändes riktigt bra efteråt trots att vi åkte fel ett antal gånger i mörkret, med endast en pannlampa haha.

RSS 2.0