YRAN

några mobil bilder från yran! glömde kameran hemma....
har iaf vart riktigt jävla kul alla dagar, även på fäviken :) nu skare bli skönt å sova hemma i hallen o ta de lugnt ikväll!

aoo då kör vi sista kvällen på yran!


Stråket

På fredag började vi med en billig middag på 210 spänn på olerys.. sen talar bilderna
lördag. jag o lovisa hade först våran egen lilla förfest, sen gick vi vidare till en ny åsså ner på stråket efter de!
hahah lilla strålen karin

gårdagen började med att...


jag, mamma, mattias o johan åkte upp till torisbuan och plocka mylta. fick i hop 5kg, de va alltså rätt klent med bär. fast de fanns ju!
vi åkte hem och käkade lite nymylta o gräddmjölk, sen följde jag med johan o totte till fisketrappen. 18 fiskar vare o den största vägde 4,5. riktigt bra med fisk
vi åkte hem igen o duschade sen åkte vi till getåsen. grillade o åt med myckelås borna & elin o dan :)

 

nu har ja nyss äte frustuk o snart åker jag till stan

hare götttttttt


dammån

nuu är de äntligen klart med korttagningen! nu äre bara resten kvar.. nä men de blir bra när de är klart

nu på eftermiddan tog jag o mamma cyklarna o hundarna upp till dammån till johan så käkade vi middag på campingen. svingott! å imåra ske ma upp ti fjälls å fluck mylta :)





de ska va gött å leva

satt mig nyss o kollade på allsång på skansen. lagomt tills de va roy & roger har en mack ihop, och de ska va gött å leva. haha sköningar!

annars idag har jag klippt gräs, cyklat med kalla o städat undan mer grejer. men nu börjar de se rätt bra ut tycker ja. imorgon kl10 kommer dom och tar kort på huset. sen ska jag sola, för de är jag värd efter dehär :)

på lördag har jag namnsdag också, glöm inte de ;)


måndag

inge vidare väder idag alltså.. har städat rummet och ska fortsätta packa ner lite grejer som ska till getåsen. vi ska nämligen flytta dit senare i år :) men nu ska bara lite grejer undan så de kan va visning å så.

sen ska jag ta en cykeltur med hunn! fast först lite fika;)


gammal bild på mig, granta o elin


Det finns alltid tid till lite kärlek!



fick nyss denhär söta av mamma :)

hemma

är hemma från road tripen med karin nu. de har varit riktigt kul, å fin vere har vi haft å :) orkar inte lägga upp några bilder här på bloggen. men de finns massa på fejjan!

ville bara säga de ;)

road trip

jag o syrran bestämde oss nyss för att åka till öland imorgon. ska bli så skönt!!! sen åker vi till göteborg o hälsar på brorsan en sväng, åsså kommer vi hem till stråket & yran :)

pusssss å heeeeeeeeeeeeeej

fast först ska jag käka pizza med lola o lowsa ikväll o jobba sista dagen imorgon. såklartt

irma luktar fis

ohsatan!! johans branddosa pep åsså skulle jag kuta o stänga av. klev RÄTT PÅ en kontakt så ena taggen stack in i foten. satan va den dunkar. tur jag va tyngre så hela böjde sig istället för å gå igenom foten. undra om johan blir glad när han ska ladda mobilen...? :)

första dagen på fotbolls/friidorottsskolan gick iaf bra o nu är de bara två dagar kvar. har inga planer resten av dagen, om jag inte träffar lovisa en sväng :)


tog en bild från 321.an. såhär fina är vi om dagarna!

"vilka torr bollar eller ture bolls"

laddar inför en ny vecka med jobb. fast nu på fotboll/friidrottsskolan. kommer jobba med irma denhär gången med, så de blir nog en fin vecka :)

idag har jag varit i getåsen hejle dan och målat i dan o elins nya hus. blir skit mysigt! nu ska jag ta mig en gofika å sen sovaa


jag o irma efter förra årets fotboll/friidrott

tur jag har mina body guards

fan va tråkigt de är att vara ensam! och nu skulle jag skojja till kvällen med att lägga upp en cambild, eftersom vi har en ny dator med cam. å såklart kan jag inte lägga upp en sånn bild. hur kul va detta?

går o lägger mig och läser lite gosip girl istället :) sen somnar jag nog rätt sött

 

puss o kram från mi till di♥


men vad är de för tur man har?

nu är de slut, st.olavsloppet. är jäkligt sur över att jag inte kunde vara med.. men nästa år ska jag fan va frisk i knäna! hoppas jag inte behöver vänta så länge heller!

lovisa undra om jag skulle med på holmtångsrocken ikväll. hade ju vare skojj men kom hem efter skjutsen hade gått och nu är jag ensam hemma och nå körkort har jag inte än. så ikväll blir de bara jag och hundarna. lite chips möjligtvis ;)

har lite bilder från dagen men dom lägger jag in när jag har en annan data. ha en trevlig kväll








st-olav hejle dan




fick punka....


"vi hade ialla fall tur med vädret".... eller?


men tillslut va alla imål & glada :)

nu ska jag käka å ta mig en dusch


RSS 2.0