smurfarna.

har haft uppvisningen nu :D vi lådsades gå runt och handla på veromoda å sen satte dom på 2 låtar som vi dansare buggade till,jag dansade med björn. :) hehe. sjukt kul och sjuk varmt! sen fick vi 25 % på alla kläder, jag köpte en tröja för 130. kanske att jag lägger ut en bild sen ;) gick på stan med victoria å johanna sen, gick på en turk affär för att handla grill pinnar, men dom hade inga.. å ingen hade pengar inte bra. haha..

ja nu sitter jag i lägenheten å äter glass och lyssnar på smurfarnaa! hahah (y)

http://www.youtube.com/watch?v=4jxupqoRtCY&feature=PlayList&p=A1D0A8D516214139&playnext=1&playnext_from=PL&index=3


ne men den här låten är iaf sikt bra,  one republic - all the right moves !

kan inte åka hem förrns 5 ... mamma å johan är på möte. så vad gör man nu?? ring om ni vill hitta på nått;)

får se vad som händer i kväll!

pusssar/Emma

lördag

sitter i lägenheten å dricker te. klev upp halv 10 rätt bra för att ha lagt sig 2! hehe.. ovanligt lite folk på jannez i går, men dom hade tydligen anonserat fel i tidningen.. soper! men hade endå kul, han inte ens av dansgolvet nån gång :P jo drack vatten en gång, haha.. ne men de va kul.

sitter nu å har inget att göra, lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli halv 1. då blir de dans med uppvisnings gruppen :) men ni får inte veta vad.. ;) sen gå en sväng på stan kanske, kan inte åka hem förns 5 då mamma ska hem.. men hittar väl på nått!

längtar så otrooligt till sommar nu, så kollar man ut å ser bara snö... om bara vårvintern kan komma iaf. ne sommaren 2010 kommer bli grymm! <3

 summer -09


friday

härliga fredag!!

jannez eller inte...jannez eller inte?? det är frågan!
va helt säker på att de skullr bli dans i kväll, å nu helt plötsligt vet jag inte. åh hur ska jag göra!?

ska äta kött,klyftpotatis och bea sås nu mummms:) som avsked till erik, bror, som flyttar till Götet i kväll! åker till stan halv 8 å lämnar han på tåget.ha så jävla kul!  sen får vi la se hur de blir i kväll. Sover iaf i stan hos syster. i morgon har vi dansare en grej:)  blir no funnfunn.

mmm men nu blir de mat!

puuusss/Emma

Daniel richardsson, Johan olsson, Anders södergren, Marcus hellner!


YEEES! första OS guldet i herrarnas staffet på 21 år, rätt grymmt må jag säga!! :D

Sitter på skolan nu å har franska, men alla timmarna after lunch har varit lärarlösa. eftersom dom har nått möte. känns så himmla onödigt att vara här när ingen jobbar och jag hade kunnat gå hem.. tänkte följa med lovisa till stan oxå, men om jag åker in kommer jag bara handla massa och de behöver jag inte! dessutom ska jag in i morgon. De är ju jannez i morgon :D blir sjukt kul. 

men nu ska jag iaf snart hem å baka sockerkaka.. ;) 

Löööv/Emma

Onsdag

Hade fel väckar klocka i morse, ringde en timme för tidigt snooza en timma;) började dagen med att dansa i en timme ist för skolgången! sen har jag å lovisa har börjat tappa sugen med skolan nu asså, kommer försent mest varje lektion.. ennu värre när inte erika är där och tjatar på oss. ;) efter skolan åkte jag å lovisa hem till mig, hon lockade mitt hår. mkt fint:) sen har jag jobbat oxå, vaktat badet i en å en halv timme. Så har vi vart sjukt dukti å gymmat! va skit opepp innan men efter känns de bra:) har fikat te och mackor å tänt ljus, myssit! Nu kom jag på att vi har engelska glosor och franska glosor i morron :'(( åå nu är de staffet, OS!!

men pusssss/Emma å lovisa

Dans i järspeen

GRYMMT I GÅR PÅ OS!! vilket lopp asså, grymmtgrymmtgrymmt!

åkte ti järpen 10 i morse och dansade i spegelsalen där, träning inför uppvisningen.:) Men amanda hade glömmt att boka så vi fick bara dansa till 1. åt lunch i biblioteket (åt min otroligt goda tacopaj som jag gjorde igår. ;) flyttade sen bort alla grejer å dansade där i stället, de gick ju de med. åkte hem kl 4. å grymm,hunden har kommit nu. vi ska para hera så snart har vi små valpar:D iaf jävligt kul dag!

I morgon ska jag gå på buggkursen oxå:), kunde ju inte gå sist..
å grattis alla buggare som har varit i sundsvall och tävlat! bra jobbat :)

mmm nu äre midda, gött ;)

 chiaochiao/Emma

LÖRDAG

sitter i lägenheten å väntar på att elin ska prata klart så ska vi äta frukost (redan) ;) åkte till stan igår åt pizza med syster och sen for vi på dans, zlips. blev besviken när inte melissa var där, inte alls lika bra då! men de va en trevlig kväll :) å de är okej att sova länge när man har vari på dans! ;) efter vi har ätit frukost far vi till lillänge,ska kolla efer ett par skor där å sen tror jag vi åker hem!
å elin ska till Thailand i veckan, gisssa om jag är avundsjuk..!? Jag vill oxå, måste bara åka uutomland nuu! å sen lovisa, ah hon  åker till canarie öarna på sportlovet... Medans jag måste stanna hemma :(

Vill iaf. säga LYCKA TILL till alla dansarna som tävlar i sundvall idag! :) (även om de kanske är lite sent för vissa den här tiden) haha..

nu ska jag dricka te å rostatde mackor!

Pössar/E


TORSDAG ,

Har gått första "kursen" för skoterkörkort i dag. åke sämsta humorn i sverige asså! hahah.  Va inte me på idrotten eftersom jag har fått ont i halsen.. :( Hade biologi prov oxå,  har aldrig pluggat så dåligt på ett biologi prov! men ett G har jag i alla fall. De gick ganska bra trots allt :)

när jag kom hem efter skolan va anders hemma å fixade med lampor å grejer i farsrstuun. mamma å johan har kurs ti 9 så jag passa på att  bjuda han på mat:), inte kul att äta själv! ja sen kom elin hem oxå  å åt. åt negerbollar till efterrätt muuumms. ;) All mjölk tog slut så jag å elin åkte på ica 3 minuter innan stängning, heheh. så nu har vi mjölk till resten av negerbollarna ;) Ska fortsätta kvällen med slutet av uppsattsen.. å OS:) ÅÅ i morgon är de DANS & HELG :D

sjukt bra låtar:
Leona lewis- I got you
alicia kays- sleeping with a broken heart
Alexandra Burke- bad boys

Säg gärna några fler bra låtar :)

Possposs/E

SEMMELDAGEN , igår ;)


åh, semmeldagen igår! elin bjöd klassen på semlor, sjukt gott:) fast jag gillar inte mandelmassan.. hah

en bild från semmeldagen förra året. ;) mmm

Onsdag,

Sitter och skriver på uppsattsen igen.. den blev inte klar i går men jag åkte på buggen endå ;) Åkte med elin å erik in å först va jag redan 10 minuter försen åsså sa jag vart vi skulle men dom druttarna svängde upp fel väg å tillslut kom jag en halv timma försent! haha.. lärde oss lite ny korrigrafi (stavas?) och familje bugg:) Åkte till furan efter å dansade lite där tills mamma kom så hem till Hallen. Såg skidskyttet, HEJJA FERRY!

Hade skidor första timmen i dag åkte två varv med victoria, men har fått så jävla ont i halsen.. :( vill inte bli sjuk! sen no,bygger katapulter.  vi sitter mest och limmar ;) haha.. å nu kan jag bara inte sluta tänka på fiskburgare till lunch! går verkligen inte att skriva när man är så hungrig.. Skulle på gymmet i kväll men måste ´plugga biologi..

ne må fortsätta nu!

Pussiis/emma

TISDAG.

Sitter och skriver på uppsattsen, måste hinna klart annars blir de ingen bugg ikväll heller.. that suck's. Har nyss haft dans oxå, går lite bättre nu börjar lära oss:) vi ska lära oss moon walk. hahah rätt grymma en så länge..;) börjar snart franskan å sen lunch, pannkaka mmm! efter lunchen fortsätter jag med uppsattsen å sen slutar vi tidigare:) 10 i 3. Sen hoppas jag på att jag åker med syster till stan å går på uppvinings träning sen på furan!


Wellbrell ses. Puss/emma

Charlotte Kalla


testar lite,haha. men de verkar funka bra! Har nyss skaffat en blogg på blogspot.com men gillade inte den sidan så nu skaffar jag en ny  här :)

Charlotte kalla är så jävla grymm så jag skriver de även här! OS guld ikväll :)

Puss/emma

<3


Välkommen till min nya blogg!

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

vill inte ha blogpot längre.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0