yra

De blev tredagars tillslut! hah :D mkt kul igår, dock var jag sjukt trött så de blir ännu roligare ikväll!!

Nu har jag ätit frukost och snart kommer lovisa, vi drar nog på stan en sväng. sen är de bara peppa för en ny kväll ! (y)

pusss


dancii

good morgon!
har precis vaknat ätit frukost och lovisa har åkt hem.

hade uppvisning i går på glamusiken. först dansade vi atomic, sen dansade vi i öbrk lite danser också. sjuukt varmt och jobbigt, men kul som alltid när man dansar :) har några bilder och filmer men dom kommer senare! efter vi hade dansat åt vi iaf good mat å lyssnade på bandet som spelade. & innan kvällen va slut va kl närmare 4.

Nu funderar jag på yran igen. ska jag gå alla dagar? eller bara fredag lördag? de är sjukt svårt att betämma sig..

ska tvätta och hänga lite kläder nu. sen får vi se hur de blir..

livet är så orättvist
& du ska veta att
vi finns för er.

snodde en bild av victoria

jag & mattias igår

vi hörs, puss

hejj


my look ;)

nu drar jag! ni kan komma och kolla om ni vill, de börjar kl 18.00


the way you lie

När jag vaknade i "morse" cyklade jag upp på körfältet till elin & dan, och därifrån hemåt. Vi åkte till getåsen först och kollade på rapphönsen :) dom är jätte små å söta. lika små som mina händer typ. sen bjöd berit på fika jordgubbar och gräddmjölk mmumma!

men nu är jag hemma och ska packa inför kvällens uppträdanden. som kan gå hur som helst ;s de ligger inte mkt träning bakom de kan jag säga. jag ska iaf bugga och dansa upp amandas dans.

blir så jävla arrg :'(

aja måste fortsätta packa, puss


01.45

De har varit en chill sista dag på jobbet, åkt runt på fyrjulingen med victor och lyssnat på åkes otroligt dåliga skämt! haha så dålig att man skrattar..

efter jobbet for jag in till stan och gick ner på stråket med mamma,johan,elin,karin,dan och elias & åt midda. efter de gick vi till ständut tältet å röjde lite ;) nu är vi hemma i lägenheten oh ska sova litte.

är så fundersam över yran fortfarande, vilka dagar skaa jag gå?? TAGGA iaf, 1 dag kvar nu :D

men iallafall, pussar och godnatt

nytt bytt


Har bytt skal på min mobil nu, till de vit bruna. den e så fin :)

storsjöbadet

vaknade inte av klockan i morse så jag kom en kvart sent.. inte helt oväntat faktiskt. sen har jag jobbad till 12 putsat en elstation med tops, as kul haha.

När vi hade ätit lunch åkte jag hem och packade bikinin & for in till stan med irma, emanuel, pär och katarina. Så brukade vi våra biljetter på storsjöbadet :) härligt att bubbla och få bli riktigt ren efter helgen! När vi hade badat klart åkte vi å käka på viagrande, mmum! kom också fram till att jag inte har badat en enda gång i storsjön denna sommar. har bara badat två dagar i sommar, och de va i götebörg. känns inte bra.

Nu är jag hemma igen och as trött. ska försöka lägga mig tidigt ikväll! för i morgon ska jag upp å jobba kl 8 igen. Men de är sista dagen, sen är jag ledig hela (inte alls mycket kvar..) sommarlovet! å lite pengar har man nog fått in :)

pusss/E


jag å ärek :)

home again

heemmaa å trött som få efter dessa dagar med jobb!! men nu är de äntligen klart och en resa till stockholm med betalt boende + resa + globen horseshow väntar :) inte helt fel. & sen har jag fått presentkort på stadium och badbiljett på storsjöbadet också. de lönar sig att jobba. blir mest troligt storsjöbadet i morgon, bubbelpoolen!! 

I fredags gick jag iaf ner på stråket med laura, elin, elin & ingela och en sak jag kom in i 18 års tältet!! hur grymt som helst :D riktigt kul hade vi

å jag är sjuukt pepp på yran, fan va kul de ska blii!!

ganska opepp är jag dock på att kliva upp 7 i morgon och jobba :s Samma på tisdag.. Men sen är jag helt ledig tills skolan börjar, skönt! så nu är de bara å sussa sött för att orka två dagar till.

har inga bilder eller nått roligt att lägga in tyvär.

pussar och godnatt

stråket

kan inte uppdatera nu eftersom jag jobbar på travet på en hopptävling.

Men kl 5 idag åkte jag in till stan för att dansträna på dawes. Efter de gick jag med johanna och victoria ner på stråket och åt i solen, mys :) Men nu har dom åkt hem dom tråken.. haha nerå! så jag vet inte vad som händer. sitter just nu i lägenheten & väntar på bättre tider ;p Kanske går till baka på stråket när laura kommer, vi får se!

pusss


oflyyt

hahah... flytet man har är inte sant!
Elin grymt gjort av oss grymt.

fiskelycka?

Nu har jag jobbat klart hos HSK för denna vecka. nästa vecka jobbar jag måndag & tisdag också, men sen är jag leedig tills skolan börjar. Nu ska jag packa och fixa för jag åker till stan ikväll och ska jobba på en hästtävling på travet i 4 dagar. så slut på jobb äre då inte! Men först så har jag dansträning halv 7 så jag ska försöka hinna på de också.

Igår kväll cyklade jag, elin, joel & olle ner till båtbryggan och fiskade. vi fick inte en enda fisk.. haha. därimot träffade vi nå folk från skåne som vi pratde lite me :)
Här har ni några bilder:














köft ny klippare

Har jobbat idag också, klippt gräset och målat klart dassen. sen cyklade jag hem och fikade med elin & lovisa. lovisa åkte hem förut så jag och elin gick ut och fixa lite på gårn. Jag skulle klippa gräset och de började med att vi fick inte igång den, drog å drog men inget hände. då va bensinen slut ;p så moffa fick komma och fylla på bensin han är bra han! Så började jag klippa & han typ en meter innan den stanna av att de va fullt med gräs.. den suger hårt. mamma och johan ska få en ny och fin åkklippare i present så kan jag klippa när dom vill ;)

Nu har vi nyss gått en promenad i skogen och snart ska vi kanske ut å fiska med olle och joel!

puss

mojsig kväll







Gick ner till bryggan efter jag hade jobbat och satt i solen. sen gick vi hem & åt rostbiff, pärsallad och beasås och glass till efterrätt ;)
nu har vi gått en långpromenad efter sjövägen & bakat en jävligt misslyckad kladdkaka men jävligt god också! Snart lär vi väl fika igen haha, och sen sova. å så ska jag upp 07.00 i morgon också & jobba..

VI VILL HA YRAN NUU!

pussen

Resan

Här kommer bilderna från resan till Götet:

Strömmstad, här tältade vi på en camping första natten :)
med elin, dan, elin, patrik, linda, jimmy, leo & agnes.




På måndag åkte vi vidare till Göteborg & gick på lisseberg :) strålande
sol riktigt härligt!
sen gick vi också på Lotta på lisseberg :) vi kom me på tveee :D haha








nån dag (kommer inte ihåg vilka dagar vi gjorde vad) var vi här och
badade & solade, jätte varmt vatten å så härligt!








en annan dag ;p åkte vi på universeum & såg små söta apor :)





kalla äter slottsmiddag vid nääs slott. de här va sista kvällen så vi
åkte till ett slott och kollade på solnedgången & njöt!








Sen har vi varit på Feske körkan och ätit, varit vid havet, kollat på ett annat slott, gått upp på skansen kronan, varit ut till eskhult, kollat på 3D film, åkt båt ut till Koster och ätit där och massa mer :) har inte haft med mig kameran så mycke tyvär.. Har varit en härlig vecka iaf!

hemma & borta

de har inte varit den bästa uppdateringen nu.. men jag har ju varit i Göteborg :D fast jag tänker inte skriva nått om de just nu.
jag kom iaf hem igår kväll och umgicks med lovisa & elin, fikade å myste :) sen klev jag upp 7.00 i morse för att jobba. har målat två dass i dag och de va inte de roligaste jag gjort.. de va äckel flugor och bromsar överallt å sen luktar de ju inte mumma heller. och de har verkligen varit en oturlig dag, inte kul. slutade iaf kl 1 och nu har jag nyss fikat och vattnat i växthuset!

de kommer iaf bilder sen resan å så ikväll. för nu ska jag cykla till bryggan, har inte tid att vara inne :)

puss


10.31. Göteborg

japp, nu far jag till göteborg med elin & dan :)

de va en mycket rolig jobbkväll igår iaf! mycke mycke skratt. åsså lärde ja mig kassan :) & fick massa driks ;)

hade fint alla! puss

nöjder

kom ni ihåg när jag skrev om att jag hade varit på provdansning på vittra, och man kunde få 10-30 poäng? iallafall så läste jag i ett brev att jag fick 30 poäng :) hehe nöjd


trolling

vaknade 10 i dag åt frukost & på med bikinin å ut i solen :) som de ska va på sommarn. de som de har varit väldigt lite av denna sommarn.
sen har jag hängt kläder och ringt elin, de blir så att vi åker till Göteborg i morgon bitti. missar altan festen. men de ska bli sjukt kul :)

vi ska tydligen först till någon ö med dans släkt & tälta,bada och sola. sen åker vi vidare till erik och går på lisseberg å sånt :D

har lagt upp en film sen sds på fejjan när jag och pontus dansar rock. jag la upp den för att en tjej ville se, men nu såg vi ju att de är bara jag och pontus som är filmade.. haha + att vi gör massa fel. sånt man får bjuda på.. ;)

nu ska jag ta en fika och snart byta om & kl 5 ska jag och mamma bort på trollingen och jobba i köket, servera alla fyllon haha. från 5 till halv 2 ;o drygt. hoppas de blir lite tid till å dansa också.

nu ska jag ut å fika, pussen


jag förra året på trollingen


varför?

åh.. tänk att allt ska krocka jämt!
på lördag är de altanfest i höla, och
jag ska förmodligen till göteborg då
också! ? de söög
de är jämt så för mig, minst två saker
samtidigt varje gång.

vet inte hur de ska fixa sig, men de måste
de göra!


i göteborg, klassresa :*

torsdag

jihoo, sista dagen avklarad på fotbollsskolan! skönt. är ledig hela nästa vecka och då åker vi till Göteborrg :) längtar gärnet. efter de jobbar jag bara två veckor till sen har jag hellov!
är fortfarande i höla och vi ska snart äta. sen ikväll tror jag att jag åker hem och går på trollingen en sväng. Imorgon vet jag inte vad som händer på dagen, men på kvällen jobbar jag på trollingen i köket sen blir jag nog vara kvar där ett tag.
mat mat nu
förra året på friidrotsskolan :)

00.04

har jobbat näst sista dagen för den här veckan idag. efter de åkte vi till höla (åkte den här gången,inte cyklade. kors!) sen har vi spelat fotboll, prick ätit och spelat spel å kort. skulle till stan & dansa ikväll men hur gick de när man skulle jobba i morgon bitti? inte bra.

sitter på altan nu och har lite frågesport och snart ska vi fika och sova! å så upp 8 i morgon.

godnatt, pussen

tor har en potatisrumpa

oj vad duktig jag har varit och uppdatera!
men dom här dagarna har jag jobbat på fotboll/friidrottsskolan och varit med pirma endast! cyklat & cyklat ätit glass och jobbat. har även lekt myror och viskleken på två pers, låter kanske inte alls kul men de va länge sen jag skratta så myycke alltså. hahah.
nu är jag på hölatoppen och snart kommer folk från stockholm :)
dagens : pa pa pa pa pa pa pa paartyy! hahah

puss å hej

nice day

vaknade halv 12 i dag eftersom jag inte hade någon mobil eller alarm
så jag åt frukost på altanen och sen gick jag med Hera upp till momma
och moffa där johan va och byggde en rapphönsbur (vi ska skaffa rapp
höns!)
vi gick till moster och fikade med, emanuel, pär, hanna, lars, alma,
hasse, moster, johan och stina, bullar & saft :) sen gick alla upp till momma
och moffa & spelade fotboll mm. senare kom 3-männingarna från helsingland
upp + mamma och då fikade vi igen ;p våran släckt är bra på å fika!! haha.
sen åkte jag och mamma hem och gjorde mat och sen kom alla ner till oss
och åt midda :) mysigt att vara alla tillsammans!

nu har jag duschat & bytt sängkläder, så snart ska jag sova sköönt!
och sen kliva upp 7 -.- för att jobba på fotboll/friidrotts skolan i morgon
& hela veckan. jag håller tummen för fint väder oxå!

pysssn


19 kr

¨
här har ni bikinin som kosta 19 spänn! haha

är rätt lej nu.. har as ont i huvet & jag vill på dans, å till arvesund
men jag har ingen skjuts och är skit trött.
nu ska jag fika & sen sova och hoppas att huvevärken är borta i morgon!

puss

dagen:


Olle har fått blommor av momma :) lycklig för de!


musse


emanuel :)


jag kastar vatten på emanuel, haha :)




hallkutarna! dock inte alla

bilder från dagen :) de gick så segt så jag lägger bara ut några.

somna inte

har kommit hem efter dagen & sovit två timmar.
st olavsloppet är bland de roligaste jag vet på
sommaren! alla är glada, fint väder & allt är bra då :)

vi kom hem runt 6 - 7, och åt middag med momma å moffa.
sen somnade jag i soffan på altan, och sov två timmar.
man blir trött av st olav å :p

hade tänkt åka på fröjdholmen ikv & dansa,
men sjutsarna har nog gått nu medans jag har sovit..
& i arvesund är de pub som lovisa ville att jag skulle på
men ja har ju fortfarande inte körkort så de gåur int.

jag får väl sitta hemma och rulla tummarna då, mamma och
johan har oxå åkt medans jag sov.. allt hände just då.

de kommer iaf bilder från idag sen oxå :)

pussn


st olav

vilket underbart väder i går! cyklade hem till irma med irma
och solade, hoppade studsmatta & spelade fotboll & åt
tååårtaa :)
sen åkte vi till dammån och åt middag, för emanuel
fyllde år igår Grattis Emanuel!! sen åkte vi hem å drack kaffe.
kl 8 cyklade jag hem och gav hundar mat och hängde kläder,
sen kom irma till meg :)
vi gick ner till bryggan å tog kort, fikade & sånt.

nu har vi nyss klivit upp och ätit frukost. snart åker vi till
andersböle för å hejja på st:olav! och Hallkutarna 188:D

bilderna lägger jag ut sen!

puss

yeeess

har kommit in på gymnasiet :D Personlig tränare, dans och frisör!
Men PT here I come!

b-rudsen

åkte in till staoa i går med elin, lowsa och erika. vi gick på stan en sväng, och vi köpte en bikini för 20 spänn, 20 SPÄNN! rätt dyr. sen köpte jag ett par jeans för halva priset på gina. nöjd med mina köp :) (för en gångs skull). sen åt vi dyr midda på donken, & jag fick reda på att dansträningen var innställd för att de hade regnat?.. så vi gick lite till på stan sen gick vi till lägenheten. och bestämde oss att vi skulle se på bio, men eclips va fullt så vi hyrde filmer, köpte godis, chips & dricka istället. new moon och pirates of the carrabian. shhiiiitt va snygg jacob är, de är helt sjukt alltså! man blir ju kär

4 kollade jag sist på klockan & vi vaknade halv 11 av elins "bajskorven" alarm.. nu har vi ätit frukost och borstat tänder, snart går vi ut!

pussn


RSS 2.0