fredag:)))))))

fortfarande sjukt varmt ute, fattar inte vad som hänt? har varit på skolan och haft religion på förmiddan. sen fick vi fläsk, rostadepotatisar o beea till lunch!! efter de gick jag o julia hem till mig. jag missade den tidiga bussen och julia har somnat i min säng. trivsam tjej dedär!
aja tror jag tar den sena bussen till hallen iaf :) å imorgon blir det 50 års kalajs

Dag 19: En tokig bild

tokit värre

torsdag

igår åkte jag som sagt till öphallen med lovisa o sanna och kollade när evelina o ida spelade en korpen match. dom förlora.. men de gjorde inget de var så trevlig endå
evelina ssskjuuuter!!
-
idag har vi haft långdag som alltid på torsdagar.. började med svenska, lunch sen challenge pass på golds. efter de teori och sen mentorstid. efter skolan gick jag o provade ett par jeans, letar svarta, och nu hitta jag ett par cpsköna! kan bli dom.
sen gick jag hem och åt med lovajsa. 7 gick vi på stan med irma och kollade på dancehalls modevisning. sen satt vi på pause ett tag och efter de gick vi hem med irma, henry, petter o olle. kollade på idol. åt glass och nuu ska jag fika och sova. lång dag!!
skit söta ungar!

cha cha

-
hej igen bloggeeenn. här äre en bild påe håret. fasteh de äre gulare ie verkligheten. amen puzz nu ska jag till öphallen

hurtbullarna

hellloj. imorse va jag ovanligt pigg faktiskt :) tog mig på skolan o hade småföretagande. jag, julia, linus o ida ska starta ett UF företag som nog ska heta hurtbullarna UF... ;) hör ju bara på namnet hur grymt de kommer bli. efter lunchen satt vi en timme o planerade lite och sen kl 1 gick jag o julia på NFI och färgade håret. blev ju.. sådär, lite gult tror jag. fast man vänjer sig! bättre än utväxt.
-
när jag kom hem tog jag en fika sen ringde mamma o ville ha hjälp med en hund. nu är jag inne igen, ska vänta på lowsa så ska vi käka sen ikväll åker vi och kollar på fotboll. korpen tror jag. evelina och ida ska spela, hejjahjejja!!
-
såg att erik hade lagt upp lite bilder sen i sommras. saknar dig broder!

Dag 18: En bild som du alltid skrattar åt

hahahaa

Dag 17: Någon/några du alltid har roligt med


märit haraldsson

hade en liten sovmorgon i dag, sen gick jag o ida och käkade lunch. efter de hade vi träning med fria vikter nere på golds. sen tog jag julia o ida bussen till storsjöbadet, gick igenom maskinerna sen satt vi oss i bubbelpoolen i nån timme. va en sjukt sööt liten kille som satt där. 6 år kanske, och han tyckte "hon med blommiga bikinin va fin" de va jag :') ska nog gifta oss senare i livet. köpte hamburgare, strips o cola!!!! hur jävla gott?!? bubbla ett tag till sen tog vi bussen till stan igen.
-
så nu är jag hemma o sjukt trött. senare åkte jag på furan och dansar med pontus

Dag 16: En person som alltid gör dig glad


min helg

på lördag åkte jag som sagt på arenan och kollade på fotboll med karin o andreas. ÖFK vann med 2-0. jajjamen!





sen på kvällen åkte vi hem till hallen och åt middag med hela familjen, förutom erik :( blir inte lika ofta när dom pluggar o bor borta.. tror vi satt och åt middag o efterätt till kl 11 =)
idag åkte vi till getåsen. jag karin o mamma gick o letade svamp o fågel. o johan fick skjuta sig en oxe! sen blev det middag i gugges. sen åkte systrara till umeå igen.. och vi åkte till hallen.




& imorgon åker jag till stan igen med johan. godnatt!!

smoke weed every day

riktigt bra kväll igår med bra människor! började hos emelie med massa tjejer. körde twister, jag har aldrig och sånt. sen gick vi ner till linda och stan en sväng :)
har en bild från igår också. ;)
-
Nu ska jag karin o andreas åka och kolla på fotboll. ÖFK-sollefteå. sen åker jag o karin till hallen och äter middag med familjen!!

Dag 15: En bild som gör dig glad

-
varför ska de vara bara en bild jämt?? de är skit svårt att välja ut bara en.. men denhär blir jag aldrig ledsen av :)

torsdag

körde challenge med klassen idag. fyfan så jobbigt de är!
.
när jag kom hem lagade jag och lovisa middag och sen somnade jag i soffan en sväng.. skräll? ;) sen har vi bakat en kladdkaka och satt på kaffe. pär, hampus o hanna är här och snart kommer irmiis också :) + att systrarna kommer hem senare ikväll. vilken bra dag :)
näe nu ska jag gå och käka lite med dom andra!
hörs

Dag 14: En bild från i somras


shiiit vad jag längtar tillbaka till öland, göteborg, gävle när jag kollade igeom dom bilderna!!!

grymt sa grisen

kom på skolan imorse och kom på att vi hade lärakänna dag idag. blev rätt lycklig för då slapp jag småföretagande :)
min grupp,( jag, ida o ludde) vann alla tävlingar idag. skräll säger jag..

ida o julia spelar sitt JÄVLA wordfeu spel.... skräll de med.

snyggt linus!

efter skolan ringde mamma o va på stan. först fick jag en jacka av henne :) :) marina i klassen har dock en likadan.. jag hoppas hon inte blir allt för arg!! för den e väldigt fin och skön. sen gick vi på ett café och åt glass. gott! sen åkte mamma hem och jag gick o köpte mig ett nytt skrivblock..
nu är jag hemma, ska snart gå och träna sen ska jag o lovisa laga pasta carbonara :)

20september

har varit på storsjöbadet idag med klassen och gått igenom alla maskiner på gymmet. och fixat band dit så vi kan träna och ha tillgång till badet också :) as bra, så kan man sitta i bubbelpoolen efter man har tränat!
.
sen jag kom hem har jag bara fikat o kollat på tv. nu ska jag laga nån mat, lovisa äter borta så jag måste laga till mig själv :( får bli korv o makaroner (y) sen åker jag till furan o dansar med pontus. kommer missa idol...

Dag 13: En bild på en tid du saknar

är nog mitt i den bästa tiden tror jag. finns saker från förr som jag saknar såklart!! men jag vet ingen speciell tid som jag saknar faktiskt

born this way

fan jag är så arg att han hoppade av...
.
wellwellll. godnatt!!

drive-in

tog mig till stan idag tillslut. åkte med katarina så då fick jag min lilla sovmorgon också :)
efter skolan gick jag hem och gjorde inte mycke alls tills mamma kom. då åkte vi och handlade sen for vi på mcdonalds drivein. med mamma som sällskap blir allt en upplevelse.. hon glömde stanna o beställa i mikrofonen så de gjorde vi där man hämtar maten.. haha. sen åkte vi på storsjömäklarna och där skrev mamma under massa papper så nu är huset sålt! sen skjutsade hon hem mig. nu har jag kollat på idol. o jag vill ju att andreas skulle stanna kvar! han är ju grym. men 0 självförtroende alltså..
ska se hollywoodfruar nu och ta en gofika!

Dag 12: En bild på din fritid

dansen, men det är ju bara en liten del av min fritid!

söndag

bra helg! allt jag vill säga igentligen. kom till getåsen på fredag. på lördag jagade vi älg på eftermiddan med det blev ingen.. endast en trast för min del ;) idag klev vi upp på måran och jagade. riktigt fin morgon och det kom förbi tre älgar på mitt pass. först ko med kalv, satt och siktade på kon men kunde inte skjuta na för hon hade ju kalv med sig.. och sen börja dom springa och fick ingen skottschans. sen bara en stund efter kommer en oxe springandes förbi! dock för långt bort. riktigt spännande morgon blev de iallafall :)
kurt skjöt på en kviga som de blev eftersök på och de höll vi på med hela eftermiddan. fick iallafall köra hem älgen med fyrhjulingen sen ;) så lite kul fick jag på eftermiddan med.
.
nu har vi åkt till hallen och jag har kollat på idol o duschat. den duschen var hur go som helst. nu ska jag sova som en stock och jag vet fortfarande inte riktigt hur jag tar mig till stan imorgon... men de löser sig väl?
inte så dum utsikt vi har från bron i getåsen!!

kvigan

juste på fredag kväll rev vi köket i getåsen också. så nu är snart det nya köket inne :)

ggod natt

it's fraj dej

tröttare har jag aldrig varit imorse.... gick till irma igår med glass åsså bakade hon kladdkaka :) satt där och åt och pratade i timmar. så mysigt så! har redan bestämmt in en ny date
.
idag på religionen fick vi se en film (som vi inte hann se klart) som va riktigtjälva spännande!! kommer inte ihåg vad den hette. nått med att dom ser mord som ska hända i framtiden och hindrar dom. bra va den iaf! men vi pausade mitt i de mest spännadastetete.. sen vart de lunch och de va nå kött, peran å sås. hur gott som helst.
nu är jag i lägenheten och har packat ihop lite, snart tar jag och irma bussen heem!
.
pusspusss

filmen var iaf med tom cruise ;)


Dag 11: En bild på dig själv


oj vad tiden går ;)

hej!!
idag klev jag upp 7 o duschade. gick på skolan och hade svenska. började läsa en bok som heter tusen gånger starkare verkar rätt bra :)
åt lunch och sen gick vi ner på golds och körde challenge. så jävla skit jobbigt!! sen gick vi igenom alla maskiner och fick våra tider som vi ska ha kunder... börjar bli nervöus! duschade sen gick jag upp på skolan och hade mentors tid. fick veta att vi inte får springa runt med fisk eller en påse med nötter på skolan.. skit för de har jag jämt med..
sen var jag på uf mötet.
.
när jag kom hem åt jag o lowsa middag och nu sitter vi här i soffan igen som två pansionärer!

!

VEM

Vem är i rummet med dig? Lovijjsa
Vem fick du senaste sms av? pontus
Vem tänker du på nu? adam alsing
Vem pratade du senast i telefon med? mamma tror jag
Vems hus var du senast i? vårat
Vem önskar du var med dig nu? ö nån snygging
Vem är din favoritsläkting? alla är ju släckt med mig så alla är rätt grym

VAR

Var är din mobiltelefon? på bordet
Var handlar du mest? gina, bik bok kanske :)
Var fick du tag på tröjan du har på dig?bik bok
Var åkte du senast bil? till lägenheten igår


VAD

Vad åt du senast? köttfärssås o spagetti!!
Vad drack du senast? mjöölk
Vad är det för färg på dina byxor? svart
Vad är den närmaste saken som är blå? godisskålen på bordet!
Vad har du på fötterna? strumpor då
Vad är din favorit färg? Lila. eller svart eller röd eller nån annan färg kanske
Vilken film såg du senast? john tucker must die, fast senaste hela va noting hill :)
Vad hör du just nu? teven

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja!
Hånglat på en bio? ne usch vad äckligt
Hånglat i skogen? jara
Tyckt att din kusin är het? haha ne inte het ialla fall 
Sovit naken? mm
Kört över hastighetengränsen? jaajjamen
Målat om ditt rum? ne inte jag!
Dansat framför en spegel? Jämt
Fått hicka? aldrig faktiskt
Dumpat någon? nja
Stulit pengar från en kompis? vem fan gör de?

Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? ne jag slåss väl inte
Smugit ur ditt hus? haha vet inte
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja.
Hånglat med en främling? jao
Älskar eller saknar någon nu? älskar min familj o vänner :)


Dag 10: En person som du vill vara med


dreaming is believing

idag hade jag bara småföretagande på förmiddan. jag julia o linus blev klar med våran produkt. suncleaned, när alla skulle redovisa sin grej märkte vi att alla andra hade varit liiite mer serriös med sitt än vad vi hade varit! våran innehöll solrosor och storsjöodjus fjäll... haha
när vi hade ätit lunch gick jag ida och julia på stan lite. jag köpte dom här grejerna:
skulle köpa bara tröjan men den va genomsinlig där fram så då behövde jag en sånn också :)

.

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

läste de på paows blogg. bra ord!!

säg inte nej

godkväll! ikväll har jag varit och tränat med pontus. oh sautan va jobbigt det va! har inte dansat sen innan lovet o de kändes de.
idag har vi bara varit på gymmet och gått igenom maskiner. fick också reda på att vi börjar med kunder redan nästa vecka. lite nervöst kommer de ju bli! fast kul å :)
.
nä nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon bitti, puss


söndag

åkte till getåsen med mamma imorse och släppte zebb. han sökte riktigt klent och de enda vi såg va fejningar. men jag fick mig ett litet tränings pass när jag gick myren bort o hämtade bilen. sen tog vi oss en fika i buan och efter det gick vi och kollade efter fågel med muskot. hittade ingen fågel heller, men en massa svamp!
.
är i hallen nu och åker till stan imorgon igen.

Dag 9: En bild som påminner dig om gamla tider

jeelieh ;)
.
hade så många som påminner om gamla tider så jag tar några till:
haha oj de finns sjukt många!! men dehär minns jag i 7an-8 när vi va skit tajta och va tillsammans jämt. jag, erika, lovisa, joel, henrik o elin :)

duvjakt

idag tog jag först en sovmorgon. på eftermiddan följde jag med johan o jonas till bölåsen och jagade duva. mycke fågel men dom ville flyga högt.. så de blev bara två stycken. satt till 4 halv 5 sen åkte vi till getåsen och hämtade kött.
nu har vi ätit middag hemma. det är final på holmen ikväll men jag åker nog inte dit. va ju mycke bra på tv så jag sätter mig nog och kollar på nått istället!
.
imorgon åker jag och mamma till getåsen på morgonen och går med zeb. hoppas vi hittar nån älg!!
denhär äckliga va utanför bron

good feeling

åkte hem med bussen efter skolan idag. hoppade av i getåsen o där kom mamma med fyrhjulingen och hämtade mig. sen tog vi med vorsthrarna och gick ut i skogen och letade fågel. började med att jag hade en orrhöna på 3meter, men kunde inte skjuta. sen stog musse för en järpe som ingen hann skjuta. sen stog hera men de gick åt fel håll... tillslut kom vi ut på blekmyrn och där kom hem tjäderhöna fint över men jag bomma på den.. tyvär!
mycke fågel såg vi ialla fall :)
sen käkade vi middag hos berit o bernt och efter det hjälpte jag gubbarna och flå äglen som kurt skjöt.
.
nu har vi åkt till hallen och ska fika o sova. imorgon åker vi till getåsen o jagar igen!
hare bra!!

Dag 8: En bild + 5 fakta om mig


1. jag är jävligt mörkrädd
2. min högsta önskan just nu är att skjuta en älg i helgen eller fylla 18!
3. är jämt hungrig
4. jag o my familj ska flytta till ett ställe som heter getåsen ;)
5. jag pratar i sömnen nästa varje natt
.
eller om irma fick bestämma:
fet, ful, dum i huvet, tråkig och en idiot

onsdag

har nyss varit och kollat på CAs inval. vilka idioter alltså!! haha usch. käka kattmat och olivolja. skulle aldrig göra dedär själv! men de är ju rätt kul att kolla på haha
.
nu väntar vi på evelina sanna elin och julia så ska vi gå på kina och käka:) o fira evelina som fyller år i helgen!

Dag 7: En person du kan berätta allt för

lovijsa

6 september

ledig idaggg! fast sjukt less att jag inte visste de tidigare så jag hade kunnat åkt hem...
har bara städat lägenheten idag. finns inget å göra i stan när alla andra är på skolan. ska väl äta och gå o träna sen, de ända man kan göra
hade kunnat va här istället. gotispa :)

Dag 6: Någon i din släkt

emanuel :)

längtar till helgen, då blir de jakt!

idag hade jag sovmorgon, började efter lunch med engelska. när vi slutat gick jag hem och snackade lite med ida. sen lagade jag o lovisa blodpudding o bacon ;) halv 6 skulle jag gå på spinning men glömde boka... och de var fullt. så jag gick på body pump halv 8 istället.
när jag kom hem gjorde jag lite gofika och hann se slutet av idol sen hollywoodfruar. nu ska jag ta mig en dusch o lite glass:)

Dag 5: En bild som du aldrig lagt upp


gudmorgon

idag börjar älgjakten! men ja ska inte jaga i veckan, får bli i helgen :)
igår tog jag farväl av systrarna som åker till umeå o pluggar lärare och polis. vi fällde en tår eller två innan dom drog, men jag hoppas dom får de fint där uppe.
det slog mig inte förns när jag hade lagt mig på kvällen att nu har jag inga syskon kvar i östersund. hur ska detta gå?
skit trist.
.
ne nu ska jag klä på mig och dra mig på skolan!
gryyym kille!!

Dag 4: En bild på dig och någon du inte varit med på länge

bättring!!

jannez

Igår åkte jag och karin till stan och hem till henka. vi hade kräftskiva med cissi, lina, emil, elias o henka. senare åkte vi till näset och dansade. riktigt trevlig o kul kväll :)
vi hade även rockabilly tema därav outfiten;)

Dag 3: En gammal bild på dig själv


Dag 2: En bild på någon du tycker om


Dag 1: En bild på dig o en person du umgås ofta med

nu när vi bor ilag också blir de endel ;)

.

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 
Dag 2: En bild på någon du tycker om
Dag 3: En gammal bild på dig själv 
Dag 4: En bild på dig och någon du inte varit med på länge 
Dag 5: En bild som du aldrig lagt upp 
Dag 6: Någon i din släkt 
Dag 7: En person du kan berätta allt för 
Dag 8: En bild + 5 fakta om mig. 
Dag 9: En bild som påminner dig om gamla tider 
Dag 10: En person som du vill vara med 
Dag 11: En bild på dig själv 
Dag 12: En bild på din fritid 
Dag 13: En bild på en tid du saknar 
Dag 14: En bild från i somras 
Dag 15: En bild som gör dig glad 
Dag 16: En person som alltid gör dig glad 
Dag 17: Någon/några du alltid har roligt med 
Dag 18: En bild som du alltid skrattar åt 
Dag 19: En tokig bild 
Dag 20: Den nyaste bilden på dig själv

say I am

igår efter jag o julia hade varit på spinning gick vi hem o duschade sen gick vi, lovisa o ida upp till några grabbar o kollade på film, the ugly truth och bad teatcher.
idag har vi haft religion o efter lunch gick jag och ida på golds och körde challenge. helt slut i magen nu!!
ska ta en dusch nu sen åker jag karin o elin hem. vi ska käka surströmming hemma idag... haha gött;)

RSS 2.0