Godjul fet knul

hallåjsan. Idag har de varit sköna tisdag igen och de har inte hänt så mkt. Efter skolan gick jag o julia hem å gjorde fula julkort som vi delade ut till några på stan för att göra en god gärning. Haha de va jävligt pinsamt för korten va as ful och folket ville ju inte ens ha dom. Så i morgon ska vi redovisa vad vi har gjort för god järning inför klassen, hah dom kommer skratta ut oss.

Sen gick jag en sväng på stan med lovisa & evve. Köpte en sport bh och troser. Och så hitta jag en snygg jacka jag vill ha men man är ju så snål, kaanske köper den i morgon.
Nu ska jag och karin åka upp på körfältet och käka middag hos syrran som har kommit hem från bali nyss :) Ska bli mysigt!


Här delar julia ut ett kort, hahah. Ni ser ju hur glad tjejen blir ;)


inte kul

Men fan va lej jag är nu... Vattnet går inte att dricka, jag fryser, har ont i knäna, har två prov i veckan, händerna svider, jag är sjuukt trött hela tin.. De går inte bra nu alltså

Jag tycker så synd om barnen i Afrika just nu. För jag håller på att bli galen över att man inte kan dricka vattnet, och så har dom jämt :o fyfan! Å vill man duscha rå?? nee vem fan vill duscha i skit?..
Just nu vill jag bara åka hem till Hallen och stanna där! Men de kan jag inte..

Så nu ska jag fika, koka vatten......................., sen soova!

Puss hääj

Heejj! Fan va mysigt de är med advent ♥ julmusik och allllllllllllt

Imorse kl 6 kom iallafall jag hem till lägenheten efter en mycket trevlig helg i stockholm!! :) Men nu är jag skit trött! Har varit på globen horse show & shoppat. Dock fick jag bara med mig en tröja hem. Jag har tagit massa bilder också, men jag glömde kameran i irmas väska.. Så dom lägger jag upp senare!

Nu har jag varit o handlat litte & träffat lowsa och pratat en sväng. Nu ska jag laga nån mat och sen gå på stan med dans tjejerna och köpa lite grejer. Sen får vi se om jag åker bort på folkan och dansar, eller kanske stannar hemma o pluggar..

Puss å hej så länge rå

Lila lila lila lila lila.....

Lila tröja, lila ögonskugga, lila nagellack & lila skor (y) Nu drar jag och karin bort på furan och äter middag med klubben (det är lila tema haha). Sen blire dääns :)




pussar

Fridag

Najs dag eller vad? Klev upp och gick bort på gymmet, så hade vi inget prov :) Sen tog jag o pontus bussen upp på fyrvalla o där va alla andra dansare. Där fick vi dansa i deras matsal, jäälvigt pinsamt men kul å haha. efter de fick vi fika & en bio biljett (y) Sen fick jag skjuts ner till stan och åt lunch med ida, marina, hanna o pauline.

Nu har jag slutat och gått hem ska nog sova lite och vila upp mig för kvällen. Ska på middag med klubben och sen är det dans hejle natta :) åsså ska jag måla naglarna lila, för de är lila tema ;)

Imorgon ska jag upp kl 4 och åka till brunflo, sen vidare till Stockholm!!

Pusshejj

Torsdag

Skulle egentligen plugga eller åka och dansa ikväll. Men istället åt jag midda med karin, elias & dan och snart ska jag gå upp till John bauer och bli stylad litte av lowsa :) blir grejare de!

en fin? bild haha, på mig och irma för att vi m.fl åker till stora Stockholm på lördag!




Så ma höres,, puss

Riggat..

Nu går jag o käkar lunch hörs hej!

Dehär är rubriken

Hejj heej blåggen. Ikväll har jag varit o dansat sen har jag haft besök av mamma, som har hjälpt mig plugga lite. Dock har jag glömt pärmen hemma i hallen så jag kan inte plugga på allt :s Karin har även lärt oss hur man bär en avdormad person ;) Så vi har släpat runt varandra i lägenheten och spelat medvetslös haha.

Imorgon börjar jag halv 9 och då har vi öppethus, så kom gärna och kolla :) Nä nu ska jag sovä!


jag, granta & hera i sommras :)

Godnattt puss

Goderkväller

Hejsan svejsan. Nu har jag varit på folkan och dansat och fikat så snart ska jag sova så gott :)
Imorgon har jag lite sovmorgon och sen gymmet.


The truth hurts and lies worse

Godnatt pussen

Ja ni..

ojoj sjukt kul kväll igår! säger bara KUNG

Idag klev vi upp kl 12, käka pizza kladdkaka & kaffe till frukost. Sen har jag lowsa o emelie suttit i köket heeeeeela dagen. Från kl 12-21 haha lol. Fast de kändes som en timme högst. Sen har ju jag och lowsa gått och blivit riktiga kaffedrickare, så de har blivit tre koppar idag ;) Efter nio timmar på en stol kände vi för att göra nånting, så vi gick ner på stan o solade haha.

Thats my day. och imorgon äre tillbaka till verkligheten.. Känns tungt

två bilder innan vi åkte till laxsjö:




haha puss påde


Men godnatt gott folk pusss

Laxsjö

Drar till Laxsjö och dänsar litte nu! fintt

heeejjjj

Sparris o bollar



hahahahah

Lyssna & njut




Tog lite vinter-bilder med ida dag..













Okej, de togs nog mest bilder på mig.. hah

fredag in my

Tja tjaa! Det har varit en riktigt mysig vecka med mycke roliga kvällar (och mindre roliga...blöt-rigg.)
Men igår kan jag berätta om. Efter skolan åkte jag, victoria, johan & pontus till Nälden och dansade för skolbarnen som hade skoldans, sen fick dom bjuda upp oss å killarna va så söta. En fick hoppa för att kunna snurra runt mig haha. Sen åkte vi runt i bilen och pratade massa tillsist åkte vi till ås och spelade guitar hero, haha kul :)

Har gått med ida lite på stan nu, införskaffade ett linne o ett puder. Och nu väntar jag på att lowsa ska sluta så ska vi äta middag tillsammans. å imåra blire laxsjö ;)

Puss o hejj


Ni kommer garva läppen av er

Skön-tisdan är här igen. Gick på challenge kl 12 ooh fan va jobbigt de va!! Men skönt efteråt :) Gick hem och duschade sen kom Ida hit. Bakade en kladdkaka  & kollade på tv. Nu har hon gått och jag ska hitta på nått att äta.. kladdkaka kanske? Sen drar jag iväg på lillsjön o furan och dansar!

Puss hejj

en 10:a kan man bli hetare

haha ja ibland är fejjan bra ;)

Jaha då har jag ätit middag och latat i soffan i några timmar. Så nu drar jag iväg på folkan & dansat litte. Efter de drar jag mig mot skolgatan och hälsar på lowsa, som är ensam.  drar hem för lowsa dissar

hejdå å puss å kram å allting

Had I know




Måndag måndag

Åh i morse ville jag bara stanna i hallen.. men de gick inte så jag klev upp och åkte med dan in till stan. Nu har vi haft dans och snart ska jag gå och äta lunch.

Helgen var riktigt riktigt bra! På lördagen gick jag, lola och lowsa till victor där pöjkan va, där satt vi i underställen och drack öl. På söndagen åkte dom hem och jag åkte till getåsen och farsdags fikade med mamma,johan, momma, moffa, berit och bernt :) Sen flyttade vi in rapphönsen i fjöse, dom är fan galen dom. En flög nästan in i huvet mitt haha.
å i går kväll satt mamam o johan och bokade en resa till thailand, men jag får inte följa :''( skit

Nä hej å då



kan lägga ut sånna nu ;)

ojoj vad mysigt!

hejheejehjehejehjkheejeehjhejheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Igår kom lola och lowsa hit och dampade löus med mig. käkade chips, kollade på idol och skrattade massa. mysigt :) Idag har vi legat i sängen läänge, ätit frukost läänge och suttit här i sängarna och pratat. litte slö haha. Sen ska vi ut och åka madrass ;)

SÅ MYSIGT MED SNÖ! pussss


hejje

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!! nej nej nej nej.......

Jag vill verkligen följa med till alsen! men jag har lyckats glömma pinkod så nu är de pukkod och jag måste ringa och säga om jag ska med å allt....... FAAAN. Min enda chans är fejjan nu

HAFSHFIEJFIFEFAJJJEEEEEEE

HEEJ! Igår var en riktigt mysig kväll, med glögg, pepparkakor, glass, julmust o trevligt hallfolk :) runt 11-12 gick jag och lowsa ner till mig och sov. å i morse hade jag sovmorgon igen, king. Gick på skolan och åt lunch sen på matten fick vi räkna godis och sen äta upp allt!!! Dagens bästa.
När vi slutade gick jag och ida hem och lagade mat, sen gick hon på ett pass och jag åkte till lillsjön och tränade med pontus. Fy fan sa kul, men fyfan så jobbigt. haha

Nu har jag fikat och ska snart sova. I morgon hoppas jag på att jag kommer åka till alsen och lära barna att dansa, sen vidare till trångsviken o lära dom :) om inte blir de gymprov :s

Nä godnatt gottfolk, pussn




myset igår

Winter

Ny tränad ny duschad och på riktigt bra humör! för snöööönn är här <3
Nu ska jag ta fram vinter dojjorna och gå upp till blå C & dricka glögg o baka pepparkakor med mina fina vänner. åhj va mysigt

orkar inte skriva mer. .. PUSS

Så kan de gå

Maan vafan.. klev upp kl 6 för att gå på ett cykel pass med karin. Men så fanns de inga lediga platser -.- Så nu klev jag upp 6 i onödan istället för 9, haha blä

går väl å gymmar tidigare då. puss

litte störd

bonjour! Har bara haft dans o idrott idag. Efter skolan gick jag och ida ner på gymmet och gick igenom alla maskiner sen gick vi på donken och käka midda haha.. Sen gick vi hem till mig och lata oss och kollade på sunes jul klipp. De finns ett klipp som är så jävla kul, ska ta reda på hur man lägger ut filmer så ska ni få se!!!!! HAHA håkan (y)
Nu ska jag no plugga lite, sen åker jag och dansar :)


hahah<3

Pusshejj


stan igen

jahopp då va man inne i stan igen. Sitter och äter glass o kollar på ensam mamma söker med karin & elias :)

här är några bilder från onsdagen


halloween ;)







fintt

Söndag.

hej & godmorgon! Igår åkte jag till höla och var med irma. Vi kollade på kick-ass haha rolig film. Sen tog vi en sväng med hästarna, prinsen o bettan :) Sen gick vi in och kollade på världens sötaste unge o häst kolla, http://www.youtube.com/watch?v=aUaP0t5IUnM haha. Senare åkte jag hem till hallen och åt middag med mamma, johan, dan o henry. å sen blev de efterrätt, kladdkaka o cocosbollar MEN inte en en negerboll... på negerbollens dag.. de blev endel cocosbollar derimot hähä. Sen kollade jag såklart på dansbandskampen ;) och efter de såg jag och mamma på en film, i hennes skor. bra film

Idag vet jag icke vad som händer. Tråkig söndag, sista dagen på lovet.. ingen rolig dag


jag o irma :*

puss å hej


Ja må jag leeva

Har varit en jätte skön och rolig dag idag på spa med karin, mamma, johan, dan o elias. Fick fot,hand & huvud massage, ass skönt! Sen bubblade vi o bastade. Efter de åkte vi till hallen igen och då lagade johan rådjurskebab, de va nå nytt men gott! Sen åkte vi upp till moster och släckten och åt tårta :) En bra dag helt enkelt!

En bild från dagen;


rådjurskebab

pussshej

Aaaaaaaaaaaa

Haha fan va kul kväll! Åkte till irma o där skulle emanuel o hans kompisar ha halloweenparty, så vi klädde ut oss o sminkade oss sen gick vi ut i skogen och satt ut ledtrådar som dom skulle leta efter. Och de va kolsvart ute! Sen sprang vi runt och skrämde dom efter vägen, å rräädd blev dom kan jag säga :D hahah. + att jag & irma fick ett träningspass på köpe, sprang runt som nå galningar där haha.
Sen gick vi in och åt tårta och godis :) mömms

Här är resultatet efter allt springande i skogen;


haha fin

Men nu ska jag snart gå o lägga mig för i morgon är de my sweet sixteen :) Så ska jag på spa med familjen (y)

så puss & godnatt

Torsdag

mårning! Nu har ida o lowsa gått. Jag har ätit frukost & blödit näsblod IGEEEEEN.. 7878686 gången denna vecka, de måste vara nått allvarligt fel. Tjugo i ett åker jag o lovisa hem med bussen och jag hoppar av i höla till irma :)






hehe, puss

tummenupp

hejje, åkte in till stan med lovisa i dag så gick vi en sväng på stan o jag hitta en assnygg jacka, lite dyr bara... Senare gick vi upp till lowsa å så kom ida. Vi lagade tacos o åt glass & melon till efterrätt, mmmmm! Sen gick vi ner på stan och skulle kolla på en bio, MEN vi kom fem minuter försent så vi fick inte komma in.. de sög haha. Så vi gick på donken köpte strips och gick hem till mig igen. Så nu r vi hemma hos mig och ska kolla på mamma mia ;)




pussnnnjnnjnj


fintisdag

cha cha blåggen! Igår gjorde jag absolut ingenting på dagen. Men lite senare kom lowsa och hälsade på så vi gick ut och skulle träffa grabbarna, men dom sprang runt på byn och gömde sig för oss haha och tillslut kom dom fram bakom oss och skrämde oss ;s haha. Sen gick vi ialla fall till victor o spelade kort, drack julmust och åt chips. Jag vann pokern kan jag ju tillägga ;)
Imorse klev jag o lovisa upp kl 8 och åkte till Arvesund, vi tänkte hänga med pöjkan ut o jaga. Men vi va för trötta så vi la oss i soffan och kollade på en film istället hehe. The book of eli hette den och den va faktiskt riktigt bra & spännande! Sen tog vi med hundarna och gick på en promenad i skogen (1½ timme(y). Riktigt härligt :)
Nu har vi fikat te o mackor <3 & sen får vi se vad som händer.

Pusshejj

Lite bilder från igårkväll:

Pär Tobias o Victor

lowsa, missnöjd för att jag vann ;)


RSS 2.0