min lille prins


<3


har varit ute och myst med min älskling! puss på han.

har duschat oxå, och fan va rädd jag blev. jag stog i duschen å helt plötsligt blir de aldeles mörkt! så jag kuta ut å ropa på mamma, haha. då hade tydligen nån propp gått. jag som trodde ett spöke hade gått in och släckt lampan. usch för sånt! ;p

ska snart lägga mig i min sköna säng. & i morgon åker vi till duved på nån föreläsning!

puss å godnatt



morsdag. söndag

morsdag idag, & jag, karin å mamma gick upp till momma&moffa och åt tårta. sen gick jag å karin hem och så plockade vi maskrosor till mamma. hehe, tanken som räknas :)

 sen har de varit valpköpare här hela dagen och valt valp. gjorde pastasallad till middag, och rabarberpaj med glass till efterrätt :) gött! men nu är ja propp mätt, känns som jag har ätit hela dagen! blir så på helgerna :p

  


grattis världens bästa mamma!


grattis på morsdag mor :)


lördag

blir ingen dans ikväll.. hade velat åkt, meen de kommer många många fler dans kvällar i sommar!

har varit hos momma och moffa & ätit midda med karin och mamma nu :) och snart ska jag sätta mig i soffan med dom andra å svulla chipss, maxibag;), och kolla på tv.

längtar så sjukt mycke till baka till göteborg! hade kunnat stanna flera veckor. och till fredag den 12 och lördag den 13!! å yyran! de är så mycke att längta till nu. älskar de :')



<3

ma höres, pusss

:)

ja här har ni lite blandade bilder från gårdagen! (lovisas bilder som sagt) hah.


elin, victoria & jag :)



potrelloglass, som jag stavade de själv.. haha


hyffsat cuul

petter å victor alltid lika bra på kort

ett gott skratt förlänger livet!

ooh va trött jag va när klockan ringde. hade mycket kul i går oxå! elin lärde mig ett fett trick som vi är rätt gryma på om vi får säga de själv!! ;)

skoldansen var inte lika kul denhär gången som sist. men filmen var så jävla bra! tårarna sprutade :D efter de gick vi till joel. vi va nära att fara till rödön ett tag oxå, haha. roligast på hela kvällen va när vi skulle hem alltså. haah dog av skratt & endå lever jag. sjukt kul!
elin följde med mig hem & sövde. nu har vi ätit frukost och hon har nyss åkt hem.
åsså har jag matat gullvalparna & varit ute och lekt me dom :)

ikväll blir de nog dans, aspås eller fröjdholmen är inte betämmt en. men nått blir de!

lägger upp några bilder från igår sen! (lovisas ;) )

pusss

hahah..

kom på en sak. treeeeee centimeter?? lovisa 3 centimeter!!! hahaha.. ;D

de är typ härifrån <                              > till dit ju. haha





freedag

hemma från staden & skolan.

hade en uppvisning på wargens mösspåtagningsbal igår. vi fick först äta med alla studenter, jätte god mat :) sen dansade vi, och fick jätte mycke jubel och applåder. de va så jäkla kul :D synd att de går så fort när man väl visar upp. sen ät vi efterrätt å bytte om. sen lyssnade vi på ständut blakk som spelade :) riktigt kul kväll, jag är verkligen glad att jag va med! :)

efter de gick jag hem till karin och sov där. klev upp 8 i morse och åkte bussen hem till hallen 9. å de har varit världens softaste dag. kom på skolan och då gick vi direkt på lunch, sen hade krister och maggan en överaskining till oss som har franska. vi fick mat , och chokladpudding till efterrätt :) mmm. sen hade vi bara syslöjd.

& nu är jag hemma. ikväll går jag på hallgården på skoldans. och vi ska få se filmen vi har gjort på skolan, hahaha!! kommer dö av skratt :D sen dansa å äta lite. jag tror de blir ennu en bra kväll!


en bild från igår på balen, när vi dansar :)

vi hörs, pusss

torsdag

försov mig i morse. vaknade 20 minuter innan vi börjar. när jag kom till skolan kollade vi på en film om kondition och träning. å nu har vi håltimme tills halv 11. ahh va drygt att jag inte försov mig till 10 så kunde jag kommit till den lektionen i ställe! ;p

vädret sög ju oxå så man vill inte direkt gå ut. inte en super start på dagen de här. men den blir bättre :) läste i mitt horoskop & de sa att jag ska ha en riktigt kul kväll! hoppas de stämmer :)

hejråå. puss

fun, fun, fun

har hämtat klänningen jag ska ha i morgon. kommer nog frysa ihjäl, men skit samma. har fortfarande ingen aning vart vi ska träffas, när vi ska träffas och allt sånt. hoppas jag får ett sms snart med lite information. de är tydligen wargens mösspåtagningsbal vet jag iaf! de blir nog kul tillslut :)

har varit ute hos valparna nu och gosat. och jag har försökt dansa igenom rocken men jag har ju glömt själva programet :s (de blir verkligen spännande å se imorgon hur de kommer gå.) har ätit plättar, hallonsylt och grädde oxå. hur gott somhelst! nu ska jag bara vänta tills jag får ett mail eller ett sms om i morgon. sen fika & sova.

i morgon bitti ska vi plocka skräp på skolan.. ska bli as kul -.- haha. sen tar jag bussen till stan. äter hos syrran och sen åker jag nån gång under kvällen ner till wargen! haha :)




pussar

senil?

ååååååååååååååh jag är senil... glömmde klänningen som erika hade med till mig som jag kanske skulle ha i morgon. jävla skit!

sen vet jag ingenting om i morgon kväll heller. vågar jag verkligen gå dit? :p

åh shit va jag längtar till helgen!! iiiii

intressant. haha

måste skynda mig och äta & gå upp till badet nu.

pussss

tisdag

åkte på buggen endå :) så nu har jag nyss kommit hem och fikat. de gick ganska bra ikväll, försöker lära mig rocken för vi ska ha en uppvisning för vargen's studenter på torsdag ;o å så ska vi få äta midda där oxå. ska bli as kul! men lite pinsamt :p så jag måste träna massa hemma.

i morgon är de sista gången jag vaktar badet sen har jag inget jobb. wops. och jag har inte nått sommarjobb än heller :s inte så bra.

i morgon har vi oxå nån rödakoret sak på morgonen. tror de har med livräddning å göra lr nå sånt. bättre en lektion skulle jag tro!

har so prov i morgon oxå :s woops igen. har inte pluggat nått alls faktiskt. och ennu ett wops att jag glömde min neccesär i karins bil (i stan) .. jäklit kul! näe

ska plugga lite so nu. eller träna på buggen ;)

puss


yran

shiit vad jag tänker på & längtar till yran när jag hör den här låten!!

erik hassle - don't bring flowers after i'm dead

eller ja, alla hans låtar!

fan va kul de ska bli. yran 2010


hassle

åhh vad jag hatar att va sjuk

har varit hos docktorn idag. blev inte ett dugg klokare av de faktiskt. dom tog massa blod och sa att de går nog över, sen fick jag gå hem. ag vill bli frisk nuuuu! nu nu nu. är as sugen å träna nu oxå bara för att jag inte kan. kommer nog inte kunna åka på buggen imorgon heller. bara för denna jävla förkylning som har blivit värre igen. -.-

har suttit ute hos valparna nu och myst. dom e så jäkla söt :') tur att de är 4 veckor kvar tills dom far! man kan sitta hur länge som helst och bara kolla på dom.

nu skulle jag behöva plugga på so provet. men jag orkar inte! vill bara ha sommarlov nu! men de är väl bara att hålla ut 3 veckor till. de är inte mycke egentligen.

får se vad jag gör åt saken. puss


<3

tjena mitt bena

de vart en bra dag även fast de regnade. klev upp halv 9 å åkte till stan. vi ställde ut kalla och hon fick en 1:a :) sen har vi varit där hela dagen. & nu har vi ätit midda med massa folk. ja min dag i kort de :p

hämtade min klänning som jag ska ha på examen (kanske). har provat den nu och den sitter ganska bra endå. får se om jag hittar nån bättre! sen måste jag ju ha skor oxå. har ingen ingen aning vad jag ska köpa för några. jag använder ju som aldrig klackskor ja. men man kanske borde ha de nu? vet inte.
är de inte snyggt med jumpaskor och klänning?? haha. ne nått snyggare ska jag väl ha!

åh jag mår inte så jäkla bra asså. är as täppt och har ont i huve är skit yr och hjärtat slår skit fort när jag går typ en meter. + att jag jämt är trött. ska gå till docktorn i morn å kolla vad jag har för feeel. :(

sen ska jag väl göra klart engelskan och börja plugga so i kväll oxå. jo jag måste de. men

vii hörs. puss

en sånn dag

jätte mysig, rolig kväll igår! tack för den. :) kollade på klockan 04.10 å vaknade 10 i morse. lite sådär små trött nu bara. gick å sov en timma kl 5, men jag va ännu tröttare när jag vakna. å ont i magen efter all tårta. ;s haha

de har varit folk här heela dan & ätit tårta, kollat på valpar, ätit tårta, och ätit tårta. å fika, fika, fika. och nu har vi precis grillat med familjen. snaacka om määäättt!! man måste ju fika varje gång de kommer nån, man vill ju inte missa nått ;) men fan va gott de är.

fick ett fint nagelack av karin oxå. passar bra till sommarn :) imorgon åker jag till stan på hundutställning med mamma. hoppas på fint väder. å inte regn!!

vi hörs å ses. pusss


eftersom lovisa jämt har kameran med så snor jag hennes bilder. tack ;)



innan alla kommit. de blev desto trevligarne när resten kom :)



några av resten


en tumme upp för kvällen iaf :)



grillaa<3

nu är sommarn här snart alltså. så jäkla härligt väder idag :) blir så glad av de!

har varit på ica nu å handlat lite körv & grejer till i kväll. ska ner till sjön med lite folk å grilla. myys :) åh sommar.
sen följer elin och lovisa mig hem och sover här.

i morn fyller syrran 20 så då blir de tåraa! å grattning såklart ;) Grattis på na!

ska även grilla hemma nu & man vill ju inte miss nån grillning heller. så jag kör dubbelt upp. haha

youre so hot that i melted!

pusss


en grillkväll för längesen.

103 makroner

juste jag skulle ju skriva när jag hade 100 inlägg. kollade nu å dehär är mitt 103 inlägg :) haha.

gick ner till sjön med vovvarna, åh gu vad härligt väder de är! de blåser lite men himmlen är aldeles blå :) kanske blir fin veré i morgon då. längtar ju såå sjukt till sommarn. fan va kul de blir! afehikuh :D

imorn kväll ska jag no grilla nere vid sjön med folket. mysigt. sen får vi se vad som händer resten av helgen. kanske blir dans? :)

Laura skrev i går, hon satt & kollade i en gammal kompisbok där jag hade skrivit. vad spelar du? sede spelare. vad är din favorit rätt? makroner och kötbullar. hahah, jag va grym på att stava redan då.. ;p å de har inte blivit nå bättre heller. haha

ska äta rostade macker och oboy nu<3

pusss å gonatt

torsdag. redan :)

inte fullt lika död i morse faktiskt. började med att spela brännboll med klassen och sen har ja haft precis vanliga lektioner. kollade på en hämsk film på biologin om rattfylla. usch usch!! sen fortsatt vi med franska nationella, som vi ska göra klart nästa vecka. de är faktiskt inte så svårt som jag hade trott, inte för att de blir bra men de går ju att hitta på lite :) haha.

upptäkte nu att jag inte har pissat sen i går kväll :o inte konstigt att jag va pissnödig nu! om ni ville veta asså ;)

ska snart äta midda och sen vet jag inte vad som händer. ma får väl si.

vet iaf att de är helg i morgon å att de är as härligt! veckan har gått skit fort. härligt. å nu är de bara 2 "riktiga" skolveckor kvar. sen sluuutar vi :D sommarlov



pussss

mommen å moffen är bra dom!

har varit ute och premiär cyklat DBS:en för i år. härligt :) as varmt ute nu!

cyklade till momma å moffa. satt och pratade med momma och hon sa nått bra. "du är i den bästa åldern nu, nu ska du ha kul! de blir inte kul på samma sätt efter 20" de är sant! de här är no bästa åldern. visst de är vissa saker man inte kan göra, (som suger oftast) men jag ska lyssna på min kloka momma, och ha kul!! :)

hade tänkt att lägga mig tidigt. men de är redan för sent för att lägga sig tidigt.. de sket sig alltså. åsså skulle jag göra klart engelska intervju grejen till i morgon. har jag gjort de?? nae.

äh ska fika nu, puss å godnatt.



här har ni pärlan ;)

onsdag

lika död i morse som dom andra mornarna denna vecka.. började morgonen på gymmet å sen nationella labben. sen åt jag massa chips med erika & lovisa. åh herregud vilken kondis man har, jag och lovisa skulle springa upp från matan (de spöregna:( ) å fy fan. haha.

är hemma nu å as hungrig. men jag har ont i magen :( så jag vill inte äta. och ingen är hemma heller, vart är alla?

ska nog åka upp till stina sen och gratta henne, för hon fyller år :) GRATTIS!

sen ska jag sova, å tidigt ikväll! om de går. så jag kanske vaknar av alarmet i morgon.


å sen har jag fått hosta igen. vad är de för jävla fel ?? ahhh.

köpte förresten en skinnjacka, skor, jeans och en tröja i göteborg. här ser man allt utom skorna. (lite iaf :P)


kan lägga upp en bild på skorna sennn.

pusss


tröttare & gladare

godmorning!

fyyy faan va trött jag är. trodde jag va död när jag vaknade serriöst! men nu ska jag snart gå till bussen & åka till stan och klippa mig :) sen går jag upp på pc och träffar laura. så får vi se vad vi hittar på :)

senare äre kursavslutning med dans till fålings så de ska man på. :) sen far jag hem med syrran. å sen sova, kommer jag bli pigg nån gång efter göteresan?? haha.









hahah. några bilder från Götet :)

pusss

home sweet home

fast sweetare i Göteborg så klart.

hemma igen!

har haft de så sjukt kul nere i Göteborg! lisseberg så jävla kul. man får värsta adrenalin kicken av karusellerna :D å så träffa vi pojkar från konfalägret oxå :) + att vi såg Kenza när vi kom till stockholm!

a allt va kul! taaack klassen för en sjukt kul resa <3

sitter på skolan nu döds trött. vill bara hem å sova! men vi ska grilla efter lunch, gootot :)


kommer upp bilder sen, pusss


å lovisa din noob som e hemma...


polkagrisekno


rekomenderas starkt av mig!


å jag måste bara säga att jag är riiiktigt grym faktiskt!
skulle ställa av bordet och då tappade jag en ketchup MEGA flaska i golvet. de blev ketchup över allt! :s
hahah. grömm (y)


göteborg here we come

åker till stan 7 i kväll. sen bär de av :)
hejsvejs!

puss

hurry up the club is closing at five five!

ännu doftar kärlek å...

har börjat packa lite till göteborg nu. åh de är svårt, vad ska man ha med? å vad ska man inte ha med. helst vill jag ta med allt så slipper man välja. mene de gåur int. ska ringa bror också & höra hur vädret är där nere. hoppas på stråålande sol :)

ikväll blir ennu en slapp kväll å göra ingenting. de är dehär med skjutsar jämt. hade ingen hämtning från dansen i kväll. menn snart flyttar man till stan och kan hålla på med vad man vill utan skjuts hem till hallen helatin. grejt. kanske kan erkänna att de är lite lite bra om jag vilar ikväll oxå som johan tycker.  gillar inte att vila när jag är sjuk. annars går de bra men när man är sjuk kryper de i kroppen!

ååaoo i morgon åker viii! fan va kul vi ska ha!!

men, de finns alltid ett men. de va sämsta veckan/helgen att åka på,  de är massa kul som händer från torsdag till lördag & vi är borta hela tiden.. fast vafan. de kommer fler sånna helger i sommar. men inga fler klassresor. så kul ska vi ha :D


poss


n n n  ajs n n n ior

negerbollensdag

firar dagen med en negerboll :) mömms


te


har sovit & drukit te nu (+ kladdkaka;)..). men märker ingen skillnad..

åsså har jag tvättat & hängt kläderna, nu ska jag hänga en ny maskin å sen äta lite kanske, gör inget annat än äter när jag är hemma å sjuk. vad ska man annars göra? :p

hörde att 9 st är sjuk från klassen :s alla måste bli frisk till onsdag!

sjuker..

godmorgon!

i går var jag i järpen hela dagen & dansade. vi lärde oss en ny dans till sweet dreams, väldigt rolig men svår dans. åkte iaf hem kl 3 och satte mig ute i solen, så jäkla härligt väder! sen kom ingela å elin ner & bjöd mig på grillat :) så vi åkte upp till dom och grillade, så jaevla gott! åkte hem 11 & sov.

är hemma idag är inte så kry direkt. hosta,ont,snor å allt sånt.. vill va frisk på klassresan!!

så idag ska jag tvätta massa kläder, skriva på uppsattsen, gosa med valparna & sova. vila upp mig.

å de är bara 2 dagar tills vi åker! :D weii

krya på mig då.


puss


lördag

riktigt trevlig kväll i går med hallfolket :) med andra ord, haha så kul spel!

i morse satt jag å lovisa ute i solen så sköönt! kunde sitta i bara bikini. sen lovisa åkte hem. å då kom elin hem. vi följde dan & henry och vitjade näten. 57 fiskar, en ass stor gädda på 8 kilo. riktigt kul!

nu har vi ätit midda och bullar och snart ska jag lägga mig i min sköna säng. ska upp 8 i morgon och åka till järpen för att dansa hela dagen. känns inte så bra, är fortfarande sjuk.. men vi ska lära oss en ny dans och jag måste va med. de blir kul endå!!

åååå sen är de bara söndag,måndag,tisdag,onsdag,onsdagkväll - HEJ GÖTEBORG :D klassresa! längtar!!





valparna har blivit mkt större nu oxå. snart öppnar som ögonen :')

godnatt på er. puss

7 maj

heemma från skolan. har mått som skit idag, ont i halsen, huvet, snorig, & kännts som feber.. men jag blev så jävla glad när jag kom på att vi slutar halv 2 å inte halv 4. happi

så nu har jag fikat & lyssnar på spotify :) ska nog baka nått gott oxå!

sen ska jag duscha och gå upp på hallgården å fixa till de sista inför TALANG. kom gärna dit och ät vårat goda fika å titta på hallens talanger. kl 18.00. jag ska sitta i inträdet och sen prata mellan uppträdandena. + säga vilka som vinner på lotteriet. sitt inte hemma å kolla på talang på tv:n de här är bättre ;)

betällde klipptid & färg/sling i går iaf. skönt, vet inte vad jag ska göra men de behövs :p

kladdkaka kanske? puss


everybody dance now.

har haft idrott första timmen men jag var inte me pga den jävla förkylnigen!! så jag & olle gick ut i solen as härligt,varmt å skönt! nu är de 1 timme å lite mer tills vi börjar. känns något drygt att man gick till skolan kl 8 och gjorde inte ett piss förns halv 11.

ska börja på idrottsuppsattsen nu, igen.. 

råkes!

nationella NO

har precis haft första delen av nationella NO. de gick hyffsat. om 20 minuter ska vi göra nästa del. den kommer vara mkt svårare skulle jag tro :s men äh, vad gör de om 100 år? :)

vaknade i morse av att johan ringde & fråga om jag inte skulle kliva upp, hade försovit mig.. men som tur va han jag upp till skolan precis i tid!

ska äta en macka nu. puss

gonatt mina vänner

hemma! har dansat hela kvällen och tryckt in allt som går i huvet. har lärt mig ganske mycket på en kväll iaf :) karin hämtade mig & vi åkte upp på lillänge å köpte mc flurry (stavas de så?), hungrig som fan efter all dans. en riktigt god sådan oxå! mmuummss

sängen kallar. godnatt, puss


tisdag

MAAAT, ge mig mat! jag är så hungrig nu. kan inte franska sluta nu.

har fått jätte ont i halsen igen :'( blir aldrig frisk från den här skit förkylningen. usch!

åker till stan efter skolan å dansar, de va skit länge sen nu. har glömt allt :s sen åker jag hem med karin. men är så jäkla sugen på å shoppa! de är massa kläder som jag vill ha. men jag ska hålla mig, snart åker vi till göteborg på klassresa :D och då ska vi shoppa! måste spara pengarna tills dess.

ne nu tänker jag gå & äta, vi slutar ju endå snart.

poss


tisdag

MAAAT, ge mig mat! jag är så hungrig nu. kan inte franska sluta nu.

har fått jätte ont i halsen igen :'( blir aldrig frisk från den här skit förkylningen. usch!

åker till stan efter skolan å dansar, de va skit länge sen nu. har glömt allt :s sen åker jag hem med karin. men är så jäkla sugen på å shoppa! de är massa kläder som jag vill ha. men jag ska hålla mig, snart åker vi till göteborg på klassresa :D och då ska vi shoppa! måste spara pengarna tills dess.

ne nu tänker jag gå & äta, vi slutar ju endå snart.

poss


svenska..

har svenska nu och vi skriver om ondska. vet inte riktigt vad jag ska skriva om de. finns mycket som handlar om ondska.

har iaf haft två oförbereddaprov i dag, so (förintelsen) & hemkunskap. hatar sånna. fast endå gillar jag dom då slipper man plugga & alla pluggisar får inte lika bra resultat ;p haha.

har ingen dans i kväll så jag ska gå på gymmet med elin! de va 100 år sen sist å de kommer väll ta 100 år till efter denna gång. men ikväll har jag iaf tid och inget plugg vad jag vet. förutom två uppsattser -.-

har snart franska nu & sen slutar jag. :)

höres, puss


titta vad jag har tid med denna morgon!

fast nu måste jag äta frukost ;)

söndag söndag

åh vad lej jag e. inget att göra, skola i morgon, 1 år kvar till nälden galan.. å jag missar sommar premiären i aspås.

ska nog ta på mig storstövlan å gå upp till momma&moffa. här händer inget när alla är på jobbe. har iaf ätit en väldigt god middag med mig själv! pärgratäng, nått kött & bea sås :)

måste börja med min idrotts uppsatts. den ska snart va klar :s

thriving ivory - angels on the moon

ne nu går jag ut. puss

näldensdansgala, helt grym!

har haft en sån jävla rolig kväll i nälden! vaknade nu och är trött som tord. men de var värt de. massa massa kul folk, å as kul helt enkelt :) dansade med per gunnarz oxå, coolt haha. christoffer :)

duschade å fixade och åkte in till stan med elin & dan. där åt vi midda med deras kompisar & elias å karin, riktigt trevligt :) sen bar de iväg till nälden. de va så jäkla kallt när vi kom dit. men inne, jätte varmt och massa folk. sen dansade jag hela kvällen. grymt grymt kul!



dit ska vi nästa år iaf!! ses då.

puss




en bild från valborg.


lovisa,irma&jag :)

nälden



wiii. nu drar jag till stan & taggar för nälden i kväll! känner att de här blir en sjukt rolig kväll :)

ha en fin kväll!

ska duscha nu. puss

RSS 2.0