fredag

hemma o har långhelg, kan väl inte bli bättre :)

kanoners

jahaja då kliver man upp halv 8 och går på skolan för att ha nationella... kommer till skolan och inte en jävel är där. får reda på att vi inte har nå nationella och börjar klockan 10!! hur fan kunde jag få för mig de bara sådär? nu miste jag en sovmorgon också.......
'
igår iaf, när jag kom hem slingade lovisa mitt hår och sen åt vi middag. sen gick jag evelina lovisa och anton på o'learys och kollade på fotboll. skitmatch.
'
hopp nu ska jag väl dricka te och vänta på att gå på skolan :D:D:D:D:D
gammal bild

18.18 knackknackknack

hejhej! idag vaknade jag halv nio och gick till gymmet för en timmes lektion. efter lunch hade jag och ida ett möte med en kille som vill köpa träninschema, gick bra de tyckte jag. sen åkte jag bort till storsjöbadet och cochade mamma där en timme :) blev hem skjutsad och klockan 4 gick jag på golds igen och körde ett body pump pass.
'
kom typ nyss hem och lagade middag åt mig själv. så nu ska jag ta en dusch en kopp kaffe en kladdkaka och kolla på bigbrottther!!

22april

jaha då va den helgen slut.. idag har jag bara varit hemma,
tagit sovmorgon
fikat ute i solen
flyttat kaniner
kört fyrhjuling
ätit tacos hos elin o dan
och avslutat helgen med kaffe o tårta. så nu mår man.
men nu ska jag göra klart historia uppgiften, duscha och sen sova!!!!!

"sofia nilsson, charlotta blick, ida magnusson och emma fors har aldrig fuskat på bussen"

va med på p4 igår, kändis!!!

farväl & goodbye

imorse ringde klockan halv sex. jag klev upp och åkte in till stan för att vinka av finnarna som har varit hos oss en vecka. tråkigt, men mest rätt skönt! när dom hade åkt tog jag, julia o hanna en lång promenad ute på frösön och sen till hanna och åt en god frukost och kollade på grease. jag sov mest..
'
nu har jag fått helg och åkt hem till getåsen så tack och hej.
vet att jag har dubbelhaka på bilden ida

believer

haj! igår åkte jag till stan för att fira idalida som fyllt 18!! åkte till henne och åt tacos o marängswish med massa tjejor. hade jävligt trevligt :) idag åkte jag bussen hem imorse och sen direkt till fjälls med mamma.

vi åkte en tur med hundar och skidor. svin härligt väder. nu har johan och mamma åkt på nå kalajs så de blir jag som får hålla ställningarna i huset ikväll.

fast snart ska jag gå ner till elin och dan som bjur på mat :) tur!

svin kul uppe på fjället


onsdag

hallåj. idag när jag vaknade va de riktigt goväder, tänkte de här blir en fin dag. men en timme senare blev de ju gråare än fan...
'
då började jag städa och mata kaninerna. slumra i soffan med vickan, for till hallen en sväng, kom hem och körde fyrhjuling, mata hunnan, lagade middag och nu sitter jag i soffan och käkar chips. vill så gääärna tillbaka på skolan och plugga massa!!! så man slipper ha de skönt här hemma.

påsken är nu över.. tur man har lov ett tag till










lite bilder från påsk helgen. påsken har som vanligt varit skit härlig! skidåkning i fjälls, pimpeltävlning, umgås med familj o släckt, massa godis och mat, grillning, ferre i halln å sånt gött :)


påsk lov jipppi!

hej! började denna dag med en rejäl frukost och när jag kommer på skolan är de beep test på shemat.. härligt. gick inte lika bra som i hallen, kanske beror på att den gympasalen är hälften så lång haha. sen körde vi lite max styrke test o sånt. ångrar mig att jag inte tog ut mig mer. men nu har jag nått att förbättra! på eftermiddan har jag haft matteB, som jag fattar nada av just nu.
'
men nu är de äntligen lov och jag ska snart ta en dusch äta lite och senare kika på fotboll med karin. å ikväll ska jag hitta på nått roligt med tjejerna :)
påsk<3

no she doesn't mind

ganska skön dag idag. de är nog bara för att jag vet att de är två dagar kvar till lovet, ska bli så jävla skönt!! och idag när vi va på stadium var de 25% på allt, så jag köpte ett par skor och träningsshorts :) sen slutade vi o då gick jag och idis en sväng på stan. nu är jag hemma och tänkte boka cykel, men de va fullt... så nu vet jag icke vad jag ska göra. kul. arå men hejdå
igår när jag va ute och körde fyrhjuling med B1, B2, karin, maria o elin

RSS 2.0