I know you care

inte jätte ansträngande dag i dag heller. kom på skolan och fick fika sen lekte vi lekar med ettorna ett tag åsså slutade vi efter lunch:)
efter de följde ja med lovisa o evelina på pc, hälsade på elin en sväng med!
.
imorgon börjar vi med de riktiga shemat. startar med svenska..

tisdag

då var första dagen avklarad. gjorde exakt ingenting. när vi hade slutat satt jag, jullan, lovisa o evelina på gouter i nån timmme sen kl 6 följde jag med karin på spinning, hon körde rpm.
nu ska vi fika sen börjar jag halv 10 imorgon och ska leka med ettorna.. :)

godmorgon

nu går jag på skolan.. känns som att lovet va för kort, men skit samma
puss

sweetcamp

hur grymma som helst, coolt o se!! nöjda tjejer som fick autograferna efteråt ;)
.
på kvällen gick jag o lovisa och käkade på kina sen kom julia o då gick vi ut på frösön med fotbollsgrabbarna och såg en film
idag när jag kom hem till hallen åkte jag och mamma upp till stor-stig. han skjöt en björn idag på 230 kg :)

glad you came

halloj, igår kom lovisa till mig så vi tog moppen på bua och handlade lite sen åt vi middag, o kladdkaka med glass till efterrätt :) sen kom victor, joel o  tobbe hit med chips. kollade på tv o nån film!
ikväll åker jag o lovisa till stan. ska in med lite saker och hämta tvätt. sen tänkte vi gå och kolla på sweetcamp imorgon :)

23augusti

idag sov jag längre än planerat.. men jag klev upp och klippte gräset sen plockade jag rödvinbär så åt vi de med vaniljvissp :)
fem åkte jag, johan o herman upp till fisketrappen och vittjade. 11 stycken var de idag och den största vägde 3,4! nu har jag ätit pannkaka, kaffe o bulle och klippt klorna på hundarna. nu ska ja kolla på true tallent

fisketrappen

efter middan åkte jag och johan till fisketrappen. 12 fiskar var de och den största vägde 4,6




4,6





go tispa





you smile i smile



tänkte göra naglarna lite fina men de blev mest fult.. haha vem bryr sig

blev ingen kladdkaka fanns ju negerbollar i kylen :)

korv med brö

igår åkte jag och lovisa till mattmar och jobbade på ett 30 års kalas. gick väldigt bra :) kl 3 kom vi hem till lovisa och la oss.
idag när vi klev upp solade vi ett tag på altan sen gick vi en liten promenad. sen gjorde vi hallon o glass och kollade på never say never. söt han e justin



nu är jag hemma igen, är så godis sugen!! tror jag ska baka en kladdkaka ;)


jag är bra duktig

klev upp imorse och åt frukost sen skurade jag hela toaletten nere, duschen å allt. efter de kom solen fram så jag gick ut och mockade lite skit... sen gjorde jag grillmackor och smoothie ;) har gjort så god lunch o fika till mig dom senaste dagarna :)
nu har jag legat på baksidan en timme och solat. så skönt!! ska klippa gräset men klipparn vill inte starta så jag lägger väll mig i solen ett tag till ;)

17.25

glassig dag. har bara legat ute i solen. käkat glass o så gjorde jag en as god smoothie :)
nu ska jag äta gulachsoppa för 5711 gången denhär sommaren o sen följa med jägarexamen gruppen till getåsen och visa dom hur det går till med ståendefågelhundar :)

solen tittar fram

igår va vi i getåsen hela dagen. körde lite bil och tränade hundar. sen kom två stycken och skjöt åsså två killar som ville träna sina hundar.
kalla o muskot väntar på rapphönsen
idag har en ny jägarexamenkurs startat så jag kommer få hitta på nått själv. idag kanske de inte blir allt för svårt fööör de är sol idag!! ska faktiskt ta på mig bikinin och sätta mig på baksidan :)

varje gång är som den första


bullar

idag har de bara regnat så karin mamma och jag bakade lite bullar. efter maten tog jag med mig kalla och en bullpåse och gick upp till momma & moffa. kollade på allsång på skansen o pratade lite med dom :)
nu kom jag nyss hem, ska duscha och sova!




testade ny regnstället o stövlarna. fukade fint:)

"vart jag mig i världen vänder har jag aldrig tomma händer"

klev upp halv 7 imorse och åkte till stan med mamma. vi åkte på ejra och lämnade hera där, sen for vi till lägenheten och drack kaffe. sen har vi fixat lite ärenden. tog en paus på coop och käkade kebab sen fick jag mig ett regnställ också :) välbehövligt i detta väder!!
påväg hem gick vindrutetorkarna sönder.... såklart skulle de hända när de spöregnar ute. försökte fixa med säkringar och grejer men vi fick inte till nått. kom fram till att de måste varit en kille som gjorde konstruktionsboken, kasst gjort! men vi tog oss hem tillslut ialla fall. haha

vart jag mig i världen vänder

för nå timmar sen åkte vi till momma o moffa och käkade middag med lite släckt. moffa hade lagat på murika och moster hade gjort paj till efterrätt. möms :)
när vi kom hem somnade jag i soffan ett tag. ikväll händer exakt ingenting, inget bra på tv ens. börjar få lite ångest över att skolan börjar om två veckor! och jag som vill göra nått kul innan skolan börjar. har inget kul planerat :o haha. ska ialla fall jobba på kalas med lovisa på lördag :)

jägarexamen!!

yyyeeesss klarade jägarexamen idag!! känns jävligt skönt :)
för fyra år sen gjorde jag teorin, så nu bestämmde jag mig för att göra hela. å de gick ju bra de :)



kräftskivaa

lerduvorna gick sådär idag, men älgen gick bättre. hoooopppass bara att jag klarar de på söndag!! ska iväg och skjuta lite mera imorgon också

nu ska jag duscha och senare åker jag till myrsandviken med massa folk på kräftskiva :)







ifjol ;)



fredag

morrning!! igår va jag på banan hela eftermiddan med jägarexamen eleverna. gick rätt bra med haglet så nu har jag bestämmt mig för att skjuta upp på söndag :) skjöt även lite pressition, gick också bra.
nu sitter jag och käkar frustuk ska snart följa med dom på banan igen och träna lite till innan söndag :)

är det så här när man är kär när man är liten

efter jag hade sagt farväl till julia igår gick jag på golds och körde ett bodypump pass. ååå jävlarr va jobbigt de va!! haha. har aldrig varit så stark, men tydligen starkare än nu. märks att jag inte har tränat sen skolan slutade.. bena skakade ju så de blev jordbävning!
träningsverken i dag är inte dålig heller. haha fast nog e de skönt :)
nu är jag i hallen igen, åker snart bort på skjutbanan och skjuter lite lerduvor!

kolla i öps jaktbilaga idag :)

hej:) igår åkte jag in till stan. gick på banken och satte in lönen och sen åkte jag med julia till brunflo. vi gjorde pannkakor, mycket goda. sen kollade vi på blue crush 2, den va bra faktiskt! handlade inte alls om den första men bra ialla fall

nu har vi nästan nyss vaknat och ätit frukost. jag sitter i julias säng och väntar på att hon ska komma från sin pappa sen ska vi åka in till stan en sväng!

hare gött



regnet de bara öser ner..

Idag gick jag och karin upp till momma & moffa och skulle hälsa på. men dom va inte hemma. istället va erna o rolfs goa gråhundsvalp där som jag mös lite med :) sen gick vi hem och käka middag med mamma, johan o elias.
hon somna rätt gott efteråt!
nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på robert gustavsson!!

västavågen

Har haft 3 sjukt härliga dagar i västavågen! badat, fiskat, solat, bastat, ätit massor, badat, åkt båt, hoppat från klipporna. a haft de gatttt alltså :)
juste kanske måste tillägga att jag fick den största fisken!! ;)






idag vaknade jag av att regnet öste ner.. tog mig en dusch och gick upp till momma&moffa där mamma, pdj och jägarexamen eleverna höll på med fällor o fångst. fick mig ännu en genomgång av de ;) sen gick vi till ol-jons och käka pastasallad. följde inte med på skjutbanan för de regnar å är kallt

ja

känns som att hela sommaren är över nu när yran o stråket är slut! tur de är några veckor kvar :)
idag när ja klippte gräset körde jag på en kabel så den gick av haha.. har även varit bort på allshoppen och hälsat på irma, satt i solen och käka glass.
nu har vi nyss varit på skjutbanan och skjutit lite hagel. de va sjukt längesen sist, men några fann ja ju på ;)
å imorgon far jag, lovisa & julia till västavågen!
västavågen ifjol ;)

RSS 2.0