steker fläsk..

..i solstolen med syster just nu.

snart ska jag ta en dusch och lite senare åker jag & lovisa till stan och firar valborg!! kung


valborg förra året ;)

pusshej♥

ville bara säga

härligare väder!!! har legat ute i bikini tillomed
Nu ska jag ta mig en dusch & sen cykla mot arvesund o hälsa på lowsa :)



I don't wana be here holding on

påsklovet är aldeles föör skönt & soligt för att jag ska sitta vid datorn, därav inget bloggande heller. men jag hoppas att de inte är så många som sitter inne i detta väder o läser min blogg heller! men nu såhär på kvällen kan jag offra lite tid

Idag har jag varit uppe i fjälls som alla andra dagar på detta lov :) alla förutom i går då vi va i getåsen o rev ut massa fönster och flyttade möbler. annars har jag spenderat tiden i fjälls med familj & släckt. å fasen va härligt de e!

har också hunnit med springa några svängar o skaffat sig lite bränna. och jag ska inte glömma, att brorsan har varit hemma hela påsken. har varit jätte kul å träffa han några dagar & jag längtar redan tills han kommer hem i midsommar!



Nu ska jag ta mig en dusch o en fika, puss

Påsklov♥








Har det gaanska härligt. idag har vi varit uppe på fjället hela dagen & nu ska vi ta fram grillen å käka på altan

får se om vi hamnar i laxsjö ikväll kanske :)

wooaao känner mig i ruset waaoo det är fest i hela huset


Played 'til my fingers bled



nästan


gött mooooos

klev upp halv 8 imorse, trots att jag började tolv. men vi åkte in till stan så målade jag på toan ´

idag hade vi bara musik. mitt lag vann ett påskägg :D göttkött. sen spelade vi upp våran låt, summer of 69. å så fick vi sluta. så nu har jag äntligen loov

nu sitter jag och väntar på lovisa. ska käka nått sen ikväll blire nå skojj!


hittade en bild från påsken 08. tror jag de e


Letting Go

hej & godmorgon! Har nyss klivit upp och ätit frukost. klockan elva går jag på plaza å käkar lunch sen åker vi ut på valla för att ha nån idrottslektion där. efter det skyndar jag mig hem och sen åker jag o karin till flygplatsen, föör erik kommer hem idag :) åsså åker vi hem till hallen.

men jag kommer tillbaka till stan imorgon! nu ska jag hitta nå kläder..



puss

dröm

hade en as läskig dröm inatt igen! eller mest sjuk. drömde att vi va på klassresa o det va nån fest. när jag vaknade på morgonen minns jag INGET. hade druckit as mycke hahah. sen kom elin eriksson helt plötsligt och berättade allt jag hade gjort. åå gud vad jag hade skämt ut mig!

ne inge kul haha


Tisdag

Godmorgon :) uppe med tuppen idag. eller ja, tidigare en tuppen :o 6 klev jag upp och sen gick jag bort på golds och körde karins spinnging pass. jävligt skönt såhär efteråt

Nu har jag ätit frukost & försökt göra lite på matteprovet. går ju sådär.

men nu ska jag ta en dusch o sen gå till plaza!

I could hold you for a million years


världens bästa moffa

hejjjsvejs!
kan ju börja berätta att jag åkte inte på dansen i torsdags. utan jag blev med bjuden på wendelas vårshow istället :) med jocke anton & abel.

sen kan jag berätta att lennartsson vann fisketävlingen i år... men vi kommer igen nästa år! o att jag har haft en fin fin helg. igår var vi hos momma & moffa och käkade tårta o firade moffen som fyller 81. idaag igentligen! Grrattis på världens bästa moffa

åkte till staden imorse med dan. men vi e tydligen lediga idag så jag la mig på soffan o sov ett tag. å drömde läskigaste drömmen :s usch!!!!!!
Nu har jag duschat o klätt på mig så snart går jag och tittar efter ett par nya springskor. sen hoppas jag på att få träffa lowsa


moffa o momma <3

hörs people

får man smarra en klurre?

heelt okej dag. klev upp halv tio och käkade frukost. sen gick jag och åt lunch med ida & lovisa. sen har vi haft musik nere vid tågstationen. jag ida sandra och göran satt ute och spelade / sjöng (dom andra sjöng) summer of 69. saa gött! men nu har jag cp ont i fingrarna haha
när jag kom hem bytte jag om & nu har jag nyss kommit hem från en springtur. jävla kung väder idag

Nu kokar jag peran å väntar på syrran sen blir det middag o dans senare



like my style

läskig morgon dehär. vaknade 8 av klockan åsså hör jag att nån mer är i lägenheten, bankar o håller på. spolar i duschen gör den också :s tog ett tag innan jag komihåg att det var en gubbe som skulle fixa nått med fläckten idag. men vad han gjorde i duschen vet jag inte haha. hade iaf tänkt att springa en sväng i morse, men jag vågade inte kliva upp när han va där.

har haft lite fys på idrotten sen hade vi prov. det gick inte så vidare för någon tror ja.. Nu har jag varit ute å sprungit, ska snart duscha & sen går jag upp till lovisa tror jag!




jag är en idiot



ny

boys don't cry

Men ojoj vad mycket det blev av träningen igår... nee, lovisa kom vi va sjukt sugna på nått så vi gjorde chokladpudding. endå va vi inte nöjda så vi gick och käka pizza. sen satt vi på torget ett tag i soolen :) sen gick gick vi hem till mig och skulle slöa lite i soffan, men då visa de sig att min nyckel va inlåst. så in kom vi inte. missade passet så vi åkte upp till lowsa med victor murta och joel. där va erika o olle också. satt å mös lite där sen fick jag & lovisa skjuts hem till mig.

Idag har vi bara haft matte.. inte allt för kul. sen har jag och ida käkat kladdkaka och pluggat lite inför provet i morgon. Ikväll åker jag till furan o tränar med pontus!





Baara en vecka kvar tills brorsan kommer hem nu!! :)

hörs hörrni!

en vanlig dag

Hemma från skolan. började med att försova mig lite, men jag kom rätt i tid endå. vi kollade på streetdance, rekomenderas att se :) efter lunch hade jag utvecklingssamtal som gick fint. sen gick jag ida o julia på stan en sväng. sen har vi haft teori, vi håller på med träningslära just nu & det är väldigt intressant faktiskt.

ajjaaa snart kommer lowsa hit, kanske vi äter nått fint tillsammans. kanske inte vi får se. ikväll tänkte jag gå på body pump iallafall!

Pusspuss

hihihi

hallo. Kul dag igår. jag lovisa ida och julia åkte upp på stadion och kollade på skotercrosstävlingen heela dagen. as kul å se! sen åkte jag upp till elin å dan och åt middag med dom. runt 8 gick jag till lovisa, duschade o fixade mig sen åkte jag lovisa o pär ner till mig en sväng. typ tolv gick vi ner på marité och tog oss in där ;) stannade där tills det stängde. då träffade jag ett par sköna grabbar från söderhamn som jag fick skjuts hem av.
trivsam kväll helt klart!!

Nu har lovisa kommit ner till mig. ligger i soffan & lökar litte



hörs


http://open.spotify.com/track/42HEg1qNNvrosvWydJh5yx

Andreas Wijk – Like My Style


16.16

halloj. va till frissan i morse, fick en ej så skillad person.. men efter ett tag vart det klart och jag är hyffsat nöjd, lite ljust kanske. menmen efter de gick å käkade lunch med ida & julia, fläsk filé, pärgratäng me beasås. inte fel ;) sen har vi varit på campus och spelat volleyboll. gick ner på stan med fredrik o simon, hälsade på lovisa lite på kicks sen hände inte så mycket. åååå nu e jag hemma!

Väntar tills lovisa slutar kl 5, för då ska hon bju mig på pizzA :)



hörs seinarrrrrrrr puss

I am no angel

hopp då va man hemma igen. har köpt mig ett par converse (ella fake men endå), sen har jag gått lite på stan med lovisa så vi fick prata av oss lite haha. snart åker jag upp till syrran & dan å käkar tårta, dan fyller ju år grattis :) sen åker jag bort till furan och tränar med pontus!

hehehej dårå

ohj oj oj

godmorgon/dag kanske :) Klev upp halv 9 och tog en springtur med gibson längs sjön. när jag kom hem åt jag frukost & duschade. nu är jag klar för skolan så snart går jag på plaza o käkar lunch sen väntar några timmars matte....



och och och och och i morgon ska jag slinga bort utväxten! på NFI

vi hörs, ♥


BODY PUMP .

fäärdig. alldeles skakis o slut i kroppen just nu. men jag lovar att det känns bra imorgon när jag får träningsverk och vet att det har gett resultat :) sitter och käkar en banan o lyssnar på lite mysmusik. ska snart ta mig en dusch & sen hoppa ner i sängen

Imorgon tänkte jag ta en springtur på morgonen, duscha, äta & sen gå på matten


jag & lowsa för ca ett år sen haha :)

hörs, puss


måndag

statistiken går RÄTT ner. kan man ju ioförsig förstå eftersom jag aldrig skriver nått men vem vill sitta vid datorn i detta väder? inte jag

Har varit huuur skönt som helst i helgen. lördag åkte jag lite skidor med syster, och sen hjälpte jag till på mamma&johans kurs. På söndag åkte jag, karin och maria upp till hovde och därifrån tog vi skidorna upp på fjället och åkte till kåltjärnsvalln. där la vi oss i en grop, stekte & fikade. fan va gött! brännde på fejjan lite dock inget annat så nu ser det ut som jag har failat med brunkrämen..

aja hinner inte berätta så mycket om idag för nu måste jag skynda bort på golds och köra lite body pump :)

psysssuyuusus

Vii drar till fjällen!

.

RSS 2.0