En trevlig söndag

Hej å sånt! Idag vaknade jag 11 fast klockan bara va 10 :) skönt. Så jag åt frukost sen åkte jag, dan, elias & karin till Getåsen. Först fick vi gofika av berit sen tog en en sväng i skogen och jakta lite fågel. Fyra fåglar i luften men ingen skjuten tyvär.. När vi hade jagat ett tag gick vi till grillkåtan och fika litte. Dan o elias gick en sväng till men jag och karin somnade en stund istället haha. Efter de åkte vi tillbaka till berit och bernt och åt middag. Ingen fågel men en riktigt härlig dag :)

Jag sa ju att jag kanske  skulle lägga upp lite bilder från fredagen. Men dom va aldeles för fina ;) Så ni kan kolla på fejjan istället! Men lite bilder från idag har jag :







om ni undrar vad jag använder för kamera (eftersom den bra kvaliten) så använder jag mig av den nyaste supermega 983769w kameran, mycket rekomenderad!

Lördag

Skönare kille & låtar, Boyce Avenue. lyssna!

Är hemma i hallen nu och vill in till stan igen. tror de skulle blivit en kul kväll.. Men nu är jag här, och snart kommer karin o elias så ska vi laga mat och sen blir de nog en degarkväll istället.






luurad

Guudmorning!
Vilken surprise jag fick igår, Jag kom till evelina för att hämta nått och då hoppar alla tjejerna fram och överaskar mig. Va glad jag blev :'D Riktigt kul kväll! ialla fall i början sen splitrades vi litte kan man säga.. Men kul vare! TACK FÖR DET TJEJER! <3

Nu har jag städat lägenheten och packat för att åka hem till Hallen. Hade lätt stannat en kväll till i stan, men jag ska hem. Så får vi se vad de händer för kul på lovet ;)

De finns massssor med bilder på lovisas kamera, så dom kan jag visa sen. kanske

pusshejj

Halloween

LOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLVLO!

Klev upp 6!!!!!! i morse för att gå på body pump med julia halv 7. Efter passet gick vi på törners och käka frukost, så jävla gott! Sen hade vi gymteori i nån timme och efter de sluta vi å fick loov :D
Nu sitter jag med ida och kajsa hemma hos mig och laddar upp inför kvällen. Senare går vi upp till lovisa så får vi se vad som händer. Kläut oss ska vi iaf göra haha

Ha en azum kväll för de ska jag ha! puss



Näämen

Godkväll ni!
Igår kväll efter jag hade dansat kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och åt billys pizza o te, hehe :)

Idag har varit en helt vanlig dag på skolan. När vi slutade gick jag och ida hem till mig och pluggade matte, senare kom julia och då gick vi på stan för å äta men på vägen gick vi in på servera (haha vet inte varför) men en jävla tur va det för där fick vi godis frukt äppelpaj och vaniljsås gooott. Sen gick vi och åt på kina och hade skratt anfall haha. Efter vi hade ätit gick vi in på indiska o jävlarr vilken turkväll, där fick vi kycklingspätt, tsatsiki och chips. Kung! Sen gick vi hem så kom lowsa sen gick vi på hemköp och handla massssa godis för de va så billigt, men när vi kom till kassan märkte vi att de bara va billigt med klubbkortet........ hahah

Nu sitter vi iaf hemma hos mig äter massa godis och kollar på kungarna av tylösand

pusss å hej



Tisdag

Slllaapp dag idag. började halv 10 och då gick vi nån stans på en rättegång. De handlade om en misshandel på sin mamma och mamman satt bara o ljög om att sonen inte hade gjort nått fast han hade de haha. De va jävligt tråkigt och jag höll på att somna helatin.. Sen åt vi lunch och efter de slutade vi :D Då gick vi upp på john bauer o hälsade på lowsa & evelina. Deras lärare märkte inte ens att vi inte gick i deras klass haha. När dom slutade gick vi ner på stan och kollade efter halloweenkläder. Men vi hittade inget kul.

Nu har jag ätit mina och idas goda biffar ;) och snart drar jag iväg och dansar.

tjarrråå, puss

Måndag

vaknade 10 över 6 i morse och vi skulle åka kvart över, lite tajt men vi han. Kvart över 7 kom jag till stan så jag la mig i soffan och somnade. sen gick jag bort på golds & dansade, sen hem igen bytte om och sen gick jag och åt lunch med ida å jullan :)

Nu börjar jag inte förns halv 2 med idrott (y) efter de vet jag inte vad jag ska hitta på men senare ikväll åker jag o dansar iaf.

puss hejj


Jag o irma i sommras <3

fintt

HALLOO! Nu är jag hemma efter en awesome helg i åre på coperhill med alla dansare :)
I fredags åkte vi upp till åre och hade lite film mys, sen tog jag en dusch i lyxrummet & sen sov som en prinsessa i dubbelsängen.
På lördagen började vi med hotellfrukost sen dansade vi heela dagen och lärde oss två nya danser. På kvällen gick vi till relaxen, badade, duschade, bastade och rullade oss i snön. riiktigt skönt! Sen kollade vi på dansbandskampen tillsammans haha.
Idag har vi visat upp våra danser för varandra och sen åkt hem. De har alltså varit en riktigt kul helg!

När jag kom hem dog jag i soffan och sen har jag lagat midda & ätit med elin,dan,mamma o johan :)
Jag sover i hallen i natt så åker vi in till stan i morgon bitti, skönt de!

snodde några bilder från helgen :














grabbarna är impad!

hahaa..



Torsdag

Ohh va biff man blev nu! haha näe. men jag har iaf varit på body pump nu och ska snart äta midda :)

Efter skolan gick jag, ida och julia hem till mig, fikade o pluggade matte. Sen kom evelina och lowsa med godis och så kollade vi på roliga filmer från igår. hahahh!! ikväll vet jag inte vad som händer. kanske mys med brudarna :)

här kommer lite bilder från dagen:



Alexander kinvorof o stig bergling visar sin bästa sida






Sleten lowsa?

haha puss!

"titta de blev jätte bra på första!"

Hejjj! Igår när jag hade fikat gick jag på stan med lowsa, evelina, ida o julia. efter ett bra tag bestämmde vi oss för att äta på gauter, så vi satt där länge och åt negerbollar & mackor. å spanade på folk ;) sen gick jag hem och åt middag sen iväg på dans. När vi kom hem visade jag karin smink videobloggen hahah den är så jävla rolig!! Om jag kunde lägga in videos hade jag lagt in den lätt, men kan inte.. åt balerina kladdkaka sen sov jag sött.

Idag har vi varit på gymmet och ätit lunch bara. Nu väntar jag på att lowsa & evelina ska sluta så ska jag träffa dom på stan :) och ikväll äre dans igen

puss å hej

Fikar

Idag har jag varit på gymmet och fått lite coaching (hur fan stavas de?) av hanna :) vilket är skit bra för annars tränar man inte lika bra. Nu sitter jag och fikar te & mackor och väntar på att ida & julia ska sluta så kanske de händer nå kul hah. Sen ikväll åker jag och dansar.

Men nu måste jag gå och handla. puss


mmmm mumms!


20.00 nu börjar de

Då vare söndag igen då.. Idag har jag varit i Getåsen med mamma, ulli & tomas wassberg och tränat hundarna :) sen fick jag övningsköra lite med mamma, och de va fan svårare en jag trodde haha. men jag va kung på de ;) när vi kom hem krattade jag lite mer löv sen bakade jag bullar med mamma. Mammas bullar är onderbara! Efter de åt vi middag och sen åkte jag, karin o elias till stan.

Nu har jag o karin packat massa köttfärs, så nu har vi mat över vintern ;) haha. Nu sitter jag i soffan och ska kolla på ensam mamma söker å dricka te.

puss å hej



<3


lördag

Har nyss varit ute i skogen med musse nu och krattat bort massa löv. när vi gick i skogen helt lungt o fint så börjar musse heltplötsligt skälla högt & jag höll ju på å skita på me :o haha de va inte direkt nått jag gick o väntade på. så kollar jag upp då står tindra där, hur ofta blir en hund rädd för en hund? haha

nu väntar jag på att elin och mamma ska komma hem så ska vi laga maat. och så har jag ont i tån, igår gick jag in i dörren med lilltån å fan va ont de gjorde! nu är den tjock o gör ont haha stackars mig.


vårvintern <3

I fell in love with your good, in love with your bad, in love with your everything

Oj oj vad jag skriver i min blogg. äe, men jag har inte haft tid

igår efter skolan åkte jag iaf med karin och elias och kollade på ett hus i namn. de va riktigt fint läge nere vid sjön och fin utsikt, men huset va såå himla litet.. efter de åkte vi på maxi o handla litte sen for ma heim te halln :)
så åt vi middag med mamma,johan,henry & dan. å så gjorde elias o karin efterrätt, kladdkaka med after eight och fan så gott de va! sen kika jag på idol, duschade och la mig. sängen i hallen är så sjukt skön! råkade sova lite länge bara för den va så skön ;)

så nu sitter jag och äter frukost hah


här kommer lite bilder på b-rudarna :)







pusss

Oplanerat e bäst

Igår blev en jävlig trevlig kväll. Som sam sa att oplanerade kvällar blir oftast roligast!

Jag och lovisa gick o käka på kina å sen vidare på donken och köpte mjukglass, gööttt! sen skulle vi hem till lovisas klasskompis men de blev inget.. så vi satt på donken och funderade vad vi skulle hitta på, å precis då kom tre pöjker som vi hängde med och hade riktigt kul med, hahah kung :)

har ledigt idag på förmiddan så jag börjar inte förns 2, små skönt. sen vet jag inte vad som händer, ska försöka träffa lowsa litte. men senare ikväll har jag dans iaf.

a hejråå


trivsamt

Igår va ju kul så länge de varade haha.
Ja denna dag kändes ju lite onödig på nått vis. Jag & ida klev upp och gick på gymmet å där gjorde vi knappt nått för vi va så trötta, men vi fick våra tröjor :D Sen gick vi för att ha mentorstid men mentorn va inte där så vi fick sluta. Långdag brano

Nu sitter jag uppe hos lowsa och fikar och senare ska jag iväg å dänsa litte

förresten så är ida bara avis på mig för att jag faktiskt är cool!

pusshej


Emma är inte cool.

Idag har jag och Emma haft... Ja, inga lektioner, men vi gick på skolan ändå..

Hejdå, hehehehhe

IIIIIIDAAAAAA


hej hej blowggen

Jag gjorde två flugor i en smäll idag å gick först ner till sjön sen upp till momma. hjälpte henne med mobilen som hon aldrig lär sig o så bjöd hon på godis som vanligt :) hon e bra momma! satt där o pratade länge, längre en jag trodde. gick hem runt 5 och skulle hjälpa mamma med maten men de dröjde ett tag & maten va inte klar förns 9 haha bättre sent en aldrig. åå sen gjorde elin efterrätt, grymt gott!

dagens bild på mig & kalla :


haha man kan tro jag är fyra men faktiskt så är jag lite äldre!

puss å godnatt iallafall

slapp lördag

snacka om slö dag de här är. sov till halv 12 sen har jag ätit massa frukost, kollat på bilder & lyssnat på massa bra musik. men sånna här dagar är sköna ibland också :)

Tar nog med mig hundarna o går upp till momma & moffa eller så går vi ner till sjön, för lite rastlös blir man


Erika,Lowsa o Jag :')

eftersom de inte har hänt så mkt att ta kort på idag så blir de en examensbild hah


Fredag Fy Fan Fva Fskönt

Heime i Halln o de är så skönt!

gick på ett bål pass efter lunch sen gick jag och mötte mamma så åkte vi på maxi o handla litte. när vi kom hem tog jag med mig musse och gick ut i skogen å ner till sjön. riktigt skönt!
nu har jag hjälpt mamma o städa och laga mat så nu ska vi äta :) sennn blire idol & massa godis.





puss å hej leverpastej

Give me a sign

Snart helg å fan så skönt de ska bli!
Ikväll har jag, lowsa o evelina käkat tacos hemma hos mig sen suttit uppe hos lowsa & kollat på tv å svulla chips :) haha, mycket mysig kväll som vi ska göra om. nu vet jag inte vad som händer eller vart jag ska sova  men säger godnatter iaf

puss!


ahah en gammal bild från hallen. lovisa o jag ;*


Gustavsberg

igår kväll cyklade jag upp till lowsa o erikas place med litte folk å käka kladdkaka med glass :) imorse cyklade jag ner på skolan & hade samhälle. jag gjorde en reklam om "tandkrämsborsten" haha grym! efter lunch samlades alla PT:are och delades in i grupper. Sen fick vi gå till gustavsbergsbacken o gå längst upp (!!) där uppe fick vi göra 4 olika stationer, den första skulle man göra så många armhävningar, chins o lyfta en stock på 5 minuter, sen va de några feler stationer. sen fick vi gå hem igen :p

har precis kommit hem nu & är lite små trött i benen haha. ska snart laga nån midda sen cyklar jag på dancehall å dansar lite.


min grupp uppe i backen

puss å kräm


Måndag

Denna dag har bestått av ganska mkt träning av olika slag. Den började med dans och sen konditions tester lite senare body pump & sist dans igen, fast bugg då :p en ganska rolig dag endå. efter skolan följde jag med ida hem till henne också. käka tårta och kollade på SALT , bra film! men lite konstig.

nu har jag, karin & elias nyss ätit bullar å mjölk, kanelbullens dag ju :) å nu sitter jag och väntar på att håret ska torka så ska jag sova!! har ju lite sovmorgon i morn å de ska bli riktigt skönt.

Godnatter, pussn


SÅ GOTTTTTT!!

Musse å jag vi e goda vänner

goddag! de va som sagt en trevlig kväll igår som avaslutades med mean girls ;) haha lite back in the days. vi startade också dagen med att kolla klart på filmen o käka frukost. nu har jag åkt hem & leker lite med musse haha söt han









pöss


Godnatt :*



treeevlig kväll o treevligt folk! nu ske ma sova

pusss

älgjakt med mamma

här kommer några bilder från jakten:

















a million reasons

Nu är jag hemma i hallenballen igen. har nyss fikat lite med tispa o nu väntar jag på att johan ska komma hem så vi kan äta midda :)


har längtat efter söt tispan:) 

till kvällan åker jag nog till arvesund o myser med lite hallfolk!


haha en liten saga som jag, ida & hannes skrev på mattelektionen


hahahhhah IDA fan va snyggt!


Dansweekend

Då har jag varit på förenings fotboll o tacos i odensala, kommit tillbaks till lägenheten & duschat. nu sitter jag o lyssnar på jannez och peppar inför kvällens gala :) syrran hämtar upp mig snart så far vi bort på folkan å shakar loss! Jannez, perikles & shake blire ikväll.

hoppas vi ses där! puss


inte äckligt (y)

RSS 2.0