hövva

men hjälp mää! vem fan är i min vägg? :s de låter as läskigt

har varit på gina med karin o maria på rean. men jag köpte ittnå ja. & nu är jag ensam och nån är i min vägg o håller på. inte kul. nu ska jag iaf fika o sen försöka sova! om väggen kan va tyst;s

puss å godnatt


Body pump

mår inte så bra just nu.. :( men snart ska jag träffa ida så ska vi gå på body pump. hoppas på att jag mår bättre sen. senare vet jag iinte vad som händer, äta å sova kanske :) ja jag har inget spännande att berätta här så vi hörs sen!

puss

nee de blev inge gym. sova å äta istället :p

tröteen

råka försova mig i morse till 8 :s så jag kom lite sent. fast inte mkt kanske 10 minuter, man e väll snabb ;) Men nu håller jag på att dö av hunger för jag har inte ätit frukost.. låt tiden gå fort så vi kan fika!

tisdag 22.47

woh nu har ja nyss kommit hem från dansen. shiet va svettig o trött jag blev i kväll! haha. men kul vare å jag vill bara bli bättre nu, ska försöka ta in allt folk säger. :) i helgen är de dansweekend så då blire dans till 100 %

nu måååste jag verkligen duscha men jag orkar inte kliva upp ur soffan.. haha trött tjej

men godnatt folk ! pusss




Säg att du vill ha mig här

najjse dag idag, sov till 9 o gick till skolan åt lunch hade mentorstid i 20 min sen sluta ja ;D

efter skulan gick jag å ida och handla mat. sen gick vi hem till mig å laga kykling i tacobröd o sen gjorde vi nån glass grej till efterätt, jäävligt gott! nu ska jag snart ta bussen bort till lillsjön o dansa lite. sen åker jag nog vidare till folkan på mer dans. (y)












tiiiidigt way to tidigt

fy fan va tidigt man må kliva upp för att åka från hallen!! men nu är jag iaf i stan o äter frukost. vill bara lägga mig under varma täcket igen och sova.. men snart måste jag gå bort på golds och dansa sen har vi idrott å efter jag har slutat ska jag nog åka med syster o köpa skor :) sen ikväll har jag buggkurs.

hejsvejs lingonfejs

göttmos

Idag har jag varit i getåsen hela dagen och skjöt en liten järpe :) längtar faktiskt tills vi flyttar dit (om vi gör de) så har man ännu närmare till skogen å inga nära grannar haha. iallafall så är jag nöjd ;)


Jag o fågeln, hehe

hejjsaa länge

frejdag kväll

nu har jag snott några bilder från igår :)









haha :*

Du ska veta att jag saknar dig


brorsan :) fin bild på oss haha

tryggve

Å JUSTE SYRRAN HAR JU NAMNSDAG I DAG, TRYGGVE. gratulerar då! ahah

HALLN

for heim te halln i morse med elin å dan så nu har jag hemma (y)

Igår va en ganska sugig kväll om jag summerar haha! träffa lite folk, sen gick vi till en vintersport fest o där hade jag ioförsig kul :D men inte dom andra haha. så vi gick o till slut va vi i lugnvik sen åkte vi hem. litte konstig kväll. ska lägga upp några bilder sen!

nu har vi fikat litte och vet inte vad som händer på ett tag. men en sak vet jag å de är att de blir tacossss till midda!! längtar haha


jag o min fina hund :)

haha our own way

meen vare skulle regna då... har jag iaf varit på banken och fixat lönen (y)

och nu har jag duschat, lyssnar på pepp musik o snart drar jag upp till lowsa med lite brudar :) blirr grett de!

puss o puss


fredag<3

igår efter bodypumpen gick jag o irma upp till lowsa, erika och olle å käka kladdkaka & prata massa skit, myss:) sen cyklade jag o irma hem till henne. och när vi kommer in på gården hennes så är de en laser prick som rör sig på husväggen där vi är :s så vi kuta in och drog för alla persienner, men sen va vi tvungen att gå ut med jippie men som tur va var den borta då. men faan va rädd man blev! sen gick vi in o fika oboy och macker, as gott med oboy <3 de va längesen nu.

idag har vi cochat varandra lite på gymmet å så. känns kul nu när man börjar på alvar :) efter skolan gick vi en sväng på stan o kolla efter jackor. och jag skulle behöva ett par stövlar, dyng blöta skor hade jag när jag kom hem. nu ska jag gå på baken en sväng haha

och en sak till..

HAHA

hej å hejdå

nu har jag ätit middag för 1 kr o 50 öre och nu går jag bort på golds å kör bodypump, själv ;s IDA du skulle ju vara med!! fast själv blir jag nog inte ioförsig. sen drrar jag upp till irmen & gör henne sällskap!


Jag julen -09

Längtar soom fan till jul o snö!!

haha ho ho

heii! har varit på gymmet på eftermiddan idag och lärt oss flera maskiner. så snart kan jag lära er ;) efter de gick jag hem o lagade nudlar, så nu är jag mätt och snart ska jag gå upp till dancehall och dansa litte :) senare vet jag inte vad som händer än.


haha jag å några i min fina klass :) PT10 <3


hahahh, hannes o jag


heaven nor hell

älskar tisdagar :D sovmorgon, gym, lunch, mentorstid i några minuter. fullgrett

efter skolan gick jag me julia o ida på stan o sen gick jullan på massage så jag och ida gick & handlade mat sen gick vi hem till mig. de blev pizza o glass till efterrätt :) nu har sötida gått och snart ska jag åka och dansa!









tjarråå


monday morning

fast de är kväll, hiihiih. Idag har jag haft lite dans från morgonen o på eftermiddan hade jag idrott, orientering. Jag, ida å julia skötte oss galant på stadsorienteringen men i skogen gick de lite snett :p haha. men vi fick ju iaf ihop 5 av 10 stämplar! efter idrotten gick vi iallafall ner på stan och träffade lovisa så åkte jag & lovisa upp till henne o käka. åå så satt vi o lyssnade på julmusik<3 längtarrrrrrrr så in i till julmyset! senare kom karin o hämtade mig så åkte vi bort på folkan på buggkurs :)

och nu när jag kom hem blev jag så glatt överaskad för jag hade dan,elin å mamma på besök :) jag som trodde jag skulle vara själv. och så får jag mamma kvar över natten också. Imorgon börjar jag lite senare i gymmet så har vi egen träning (y)


två snyggingar på stadsorientering!

nu ere godnatt, puss

upgrade you

Ja nu har jag nyss kommit hem från en uppvisning vi hade på storsjöteatern de va riktigt kul! och gick ganska så bra också :) när vi hade dansat klart fick vi lyssna på en föreläsning med emelie öhrstig, intressant o höra. efter de bjöd putte oss på mat, tacos o pizza (y) efter de gick jag hem i spöregnet.. så jag blev dyng blöt.

igår då, vi hade teori i gymmet först och gick igenom några maskiner sen gick jag o Ida upp och käka lunch. efter de gick vi ner på golds igen och körde ett bål pass. sen träffa vi irma så gick vi & fika på pause, hur gott som helst! sen gick jag hem. karin hade haldlat åt mig de va 10 nudelpaket, 5 lättdrycker, bröd, och en drika och allt de för 25 kr :D de va nån rea på maxi. senare gick jag på tacobaren och åt med johan :) sen gick jag på storsjöteatern och tränade inför idag. efter träningen åkte jag med victoria till ås och sen in till stan igen till hennes kompisar, så spelade vi spel, käka godis o hade de trevligt. halv 12 gick vi hem och kl 8 klev jag upp imorse å gick bort på storsjöteatern.

14.20 tar jag bussen hem till hallen å ikväll blir de nog 20 års kalas :)



glömmde ta en bild innan allt va slut haha..


idaa


irmaa



bilder från idag kommer sen, när victoria lagt ut dom!


Jao

hello gott folk! Igår efter skolan gick jag upp till lowsa o erika och käka middag med dom. kl 6 gick jag med elin bort på dancehall och dansade en timme :) sen gick jag tillbaka till lovisa å erika, duschade fixade oss och senare kom eve, emelie och agnes upp :) blev en ganska sen kväll tillslut haha.

Idag har vi haft samhälle och matte, gaanska dryg dag. men med fina kompisar så gåre ju så fint :) på rasten gick jag o ida på gauter? heter de nu va, o så bjöd hon på kaka den söten. efter skolan gick jag o erika hem till meg så åt jag middag o laddade upp för body attacken. sen gick erika & så kom Ida istället heh. kl 6 gick vi bort på golds & körde lite body attack. jävligt jobbigt vare, men kul :)

så nu har jag nyss kommit hem o satt mig i soffan med idol! snart ska jag ta en välbehövlig dusch och försöka få ut tuggummit jag har i håret, som hamnade där i natt ;s haha. sen hade jag tänkt gå upp till lovisa o erika för ejlin är ju å hälsar på :) men jag tror inte jag orkar.. för imorgon ska jag upp 7 och sen är de gym teori & efter de body pump!

hare fint pöss


Erika, jag, irma & lowsa för nå år sen :) haha

dykarn

hay, fick sovmorgon i morse till 9. då tog jag bussen till storsjöbadet och där fick vi skriva under ett papper om att vi ville dyka även fast man kunde bli sjuk eller ;o haha. sen fick vi tuber o grejer så fick vi simma runt i basängen med dom. de va skit kul att prova på! men de va lite svårt faktiskt. å jag blev varken sjuk eller död, så de va värt de:) sen bubblade vi lite bubbelpool o efter de åt vi hamburgare & pommes :) sen åkte jag med julia till bruflo och käkade negerbollar o kollade på en film. kl 4 tog jag bussen till stan å jag höll på att pissa på mig hela vägen hem ;s men jag lyckades hålla mig till toan, tur! då fick vi elin o dan på besök och dom åkte nyss hem.

nu får vi se vad som händer! hejsvejs



har ingen rolig bild att lägga ut tyvär... kanske tar nån rolig i morgon :p

full fart

hejjsan! idag började jag me å dansa på golds, vi dansade orientaliskt å de va faktiskt kul :) sen hade vi hål i en timma så jag gymmade lite. efter lunch hade vi friidrott på hofvallen, skit skönt väder! så nu har jag tränat riktigt idag haha. sitter med elias o pontus nu och snart ska vi göra chilikonkarne hah gött. sen går jag o pontus bort på storsjöteatern och tränar till uppvisningen, och efter de är de buggkurs. kommer somna som en stock i kväll asså!!

men vi hörs, pussn




en bild från uppvisningen på jamtli. Jag, Richard o oscar

söndags myss

nu har karin kommit hem så vi ska snart kolla på ensam mamma söker och sen mamma mia & fika :) o imorgon äre skola som gäller igen. fast jag har bara dans och idrott skön dag


söta klass kompisar :) Hanna, Marina o Julia


En älg vart de

back in town. har varit en skit härlig helg! i lördags morse satt vi på pass, jag såg en kalv men den gick inte å skjuta så de blev ingen på förmiddan. men på efter middan gick vi med tispa, och hon tog upp en ko o så blev de ståndskall så jag och mamma smög oss på och mamma skjöt hon :) spännade.

idag gick vi från morgonen och tispa tog upp en älg men de vart gångstånd in på grannlaget tyvär.. men jag o mamma fick oss ett träningspass iaf, vi gick 1 mil idag. på eftermiddan satt vi på pass. men jag råka somna och sov hela tin ;) haha men skönt vare!

kl 3 åkte jag o mamma till stan, så åkte vi på Q8 och köpte en korv till midda, hah. nu har jag nästa nyss kommit till lägenheten och duschat, de va jääävligt skönt nu. de blir nog en tidig kväll i kväll, för trött e man! :)


mamma på passe idag :)

tog massa bilder med kameran men den är hemma i hallen. så dom bilderna kommer sen!

drar till skogs!

somnade visst på skolgatan inatt. började kl 8.15 på gymmet, hade teori och efter de biffade vi upp oss lite ;) sen gick vi å åt lunch, tacooooss mmmmmm. o sen sluta man :) efter skolan gick jag med julia och köpte mina skor jag inte kunde köpa igår :p sen gick vi hem till mig käka godis och kollade på idol.

nu har julia åkt hem o jag har handlat lite chips & godis till mig och mamma haha. åsså har jag ätit exklusiv mat, gjorde varma mackor idag (y) om ett tag ska jag åka till brunflo och bli hämtad där av mamma. sen åker vi till göla, stannar där hela helgen å jagar älg! längtarr


http://www.youtube.com/watch?v=5GCPTicfick ni kan ju lyssna på den här finbiten när jag är borta;)

so, see yaa!

our own way

ooh trött man va i morse!!! men upp gick jag o till wargen gick jag. har vart där och dansat för ettor som hade inspirationsdag, gick ju bra :) på eftermiddan hade jag matte sen gick jag hem en snabbis. sen gick jag på stan och skulle köpa skorna jag har lagt undan, men som tur va gjorde jag ett kontouttag först och efter de vart de inget sko köp.. de fattades en krona eller 2 haha. men snart ska jag lägga in lönen så då har man pengar igen, så kan jag handla skorna. sen gick jag iaf upp till lovisa & erika med erika å duschade käkade middag och nu har lovisa nyss klöfft me, så har vi diskat dammsugit o gjorte så fintt (y) nu är de bara å vänta på idol så blire soffmys.

imorgon har vi gymteori och egenträning o slutar tidigt, grett :) sen åker jag med mamma till göla över helgen och jagar älg! blir fint

höres å synes puss



en söt liten bild på mig o den under är den snygggga klänningen jag inte
fick igen....


skulan

sitter på skolan o söker fakta om centerpartiet, skiit kul :D men snart är det lunch å efter de går vi ner till badhusparken en sväng haha.

efter skolan ska jag till lowsa så får hon klippa mig. å sen har jag disco på dancehall :)

men nu ska jag fortsätta med cenern! hejdao

nice

fick lite sovmorgon i morse till halv 9 :) kl 10 gick jag till gymmet o körde lite. efter de gick jag o julia hem till mig och duschade sen gick vi på plaza & käka lunch. sen mentorstid i 10 min kanske :p sköön dag

efter skolan gick vi på stan en sväng, köpte ett billigt linne å en t-shirt på bikbok. hittade också en asssssssssss snygg klänning som bara kosta 29 spänn, men jag fick inte igen blixtlåset :'( de sög.. men jag tipsade lovisa om de så hon kunde köpa de, o så klart fick hon igen den också.. haha hon har tur hon! sen gick iaf jag o julia hem till mig igen och fikade. senare gick jag och johan å käka på max, satt fint. sen åkte jag på uppvisningsträningen.

nu har jag varit hemma ett tag och kollat på idol, fotboll o fikat med karin och elias (y) har pratat lite med brorsan också, de va ett tag sen!! men han verkar ha de bra :) har en fin bild på oss som jag ska lägga ut när jag kommer till hallen också haha. nu ska jag snart souva så man orkar upp i möra.

söndag

Nehepp, vi åker tydligen inte till stan ikväll. Stannar i hallen en natt till. hade igentligen varit skönare att åka in ikväll och sova längre i morgon! men nu blidde de inte så. så nu har jag o elin bakat en kladdkaka som är klar om 10 min :D å när den är slut ska jag sova sött.


hähähärlig bild på oss :*

pussen

if I had you

Ja då va sista sommardansen gjord! riktigt kul :) men faan va folk de va, för mycket! idag har de inte hänt så överdrivet mycket :p åt frukost med elin o dan sen åkte på på skjutbanan så sköt dan i börsan, sen åkte vi på ica och nu har vi nyss ätit mat. snart åker jag & elin in till stan igen. men dan stannar för i morgon börjar älgjakten!! jag vill också jaga, kanske blir i helgen om man har tur :)

i morgon har jag dans, lunch, idrott sen slutar vi! skön dag. nu är jag nästan fullfrisk så nu kan jag börja träna i veckan (y) & i morgon kväll börjar buggkursen igen också. å så har vi tre uppvisnings träningar, och en kväll har jag disco fullt upp. men de är bra de!

hähä

vaknade o åt frukost och gjorde melodikrysset med elias o karin, haha, fast jag kan inte ta åt mig äran för de va elias som gjorde :p nu har jag nyss varit ute o cyklat med karin,elias o gibbe i fin vere :) är litte friskare nu iaf!
bion i går va bra, haha o rolig :) vi köpte också snoppgodisar haha


(y)

nu vet jag inte vad som händer i några timmar men sen ska jag äta middag med elin o dan sen är de nästet som gäller ;) final med jannez!

spagetti vad?

haha vafan! jag tyckte spagettin va så smal, ja inte konstigt de är ju nå spaghettini? haha



meen han smaka bra för de ;) riktigt god mat hade jag gjort! heh

jag o karin bestämde att vi ska gå på bio i kväll också, i rymnden finns inga kännslor! (y) kan ju ta o berätta att tjejen som spelar i den filmen va med på karins språkresa haha

cooking

japp just nu håller jag på att laga spagetti o köttfärssås till mig o karin! hon kommer hem halv 7 så då ska hon få mat. snällt :) haha




snygg fripp! tackar!

kunde inte ta me kameran den här veckan heller för jag hittar inte laddarn.. men jag har ju tagit några bilder med mobilen. dock sämsta kvaliten


haah yra


haha.. hannes o linus


& här är bor jag:)

två fina bilder


Sanna, eve o lowsa



HELG

ja helg :) gick upp till lovisa igår o fikade åt godis (som irma kom med(y) o snackade på skype med grabbarna haha. sov där så i morse skulle jag gå ner till skolan med irma, 20 i skulle vi gå o jag ringde irma för jag va klar, men jag fick inge svar. ringde FEM gånger men ungen vaknade inte!! såå jag fick gå ner själv.
hade teori på gymmet sen gick jag, ida o hanna hem till hanna och tog de lugnt, nu har vi nyss ätit lunch och nu slutar man :D

sitter å funderar på vad jag ska göra i helgen. ingen är hemma i hallen så de är väl inte så kul att åka dit. men vad ska jag göra i stan då? de är alltså bara ringa om ni har nå kul att hitta på haha

hejjrå så länge


hos lovisa igår

tursdag

ooh va jag va trött i morse!! somnade runt två nån gång i går hah.. men kul kväll :) kanske kommer några bilder sen om lovisa skickar (y)

har haft samhälle matte idag, rätt dryg dag! men i morgon blir desto härligare, gym teori, lunch, gym träning :) nu har jag nyss ätit midda? fika. och snart ska jag bort till badhusparken med irma och kolla på invalet. o kl halv 6 åker jag till lillsjöskolan och dansar lite. sen vet ja icke vad som händer, de får vi se!

puss hej

eehhhejj storåkarN

llowsan & storemma. godnatt mina friends puss


haha yr

imorse när jag kom till gymmet o trodde vi skulle ha teori skulle vi inte de haha va helt säker på de, så jag sprang upp på skolan för vi hade samhälle. när jag gick till klassrummet va inte min klass där, de va nån annan :p men tillslut hittade jag dom i ett annat rum dock lite sent.. hah. efter lunch hade vi träning men jag ska ju inte vara med så jag o julia gick hem till mig så kom lovisa också :) sen sista timmen hade vi teori i gymmet sen gick jag och julia på stan en sväng, träffa irmen å som skulle på dansen, men jag kan inte gå.

snart kommer lovisa så ska vi äta midda sen får vi se vad som händer och sker! :)


RSS 2.0