hej och hejdå

Åkte in till stan imorse, dansade & hade anatomi provet som inte gick nå vidare... sen hade jag jordens beslutsångest men bestämde mig för att följa med syrran hem till hallen igen!

Åt middag med familjen sen har jag kollat på top model med my sisters. å inte att glömma ätit mammas goda bullar med kaffe till. mömms.
Nu har momma, moffa o solvei nyss varit här. och då blev de ju lite mer fika såklart. =jag blir glad hehe

Ne nu väntar sängen. imåra åker jag till stan med mamma sen går jag & gymmar lite

puss å godnatt


jag, johan och mamma i norge förra sommarn

dålig på å ta bilder.. men i morgon kasnke ;)


Söndag..

Igår blev de inget tv tittande. Istället åkte jag, lovisa o tobias bort till victor och pär sen kom joel, elin och daniel också. Riktigt trevligt hade vi! "ELIN HALLSTRÖM E HOMOSEXUEL E HOMUSEXUEL..." jag lola och lowsa gick hem till mig runt ett och sov.

vi klev upp 11 i morse och slöade några timmar. Käkade bullar och kaffe sen tog vi skotern ut på grönön & gjorde oss en eld sen satt vi där nån timme, mysigt :) sen tog jag och lovisa skotern till hallen och elin åkte hem.
Nu har lovisa också åkt och jag borde plugga men gör inte de endå..

gruvar mig för att åka in till stan igen. vill ha lov nu! hålll uut i fem veckor till

ikväll blir det äntligen solsidan, har väntat enda sen förra söndagen, haha!

bra hejj



Any way you want it

Ja då va uppvisningen gjord, som vi tränat till så länge. De gick rätt bra och de blev en trevlig kväll :) Jag hade med mig kameran för att jag skulle spela in de och ta kort. men den glömdes i väskan och jag tog inte ett enda kort haha..
Jag åkte ialla fall hem med dan i natt. vi kom väl hem två nån gång då gick jag ut i frigga och sov som en stock! vaknade 11 imorse å åt frukost. sen har jag försökt pluggat till provet vi har på måndag, men de går inge bra alls... Har suttit och kollat på youtube klipp med elin & dan hela dagen istället :p

Sen har jag varit på bua och handlat lite chips å godis också :D haha. Vet inte vad som händer ikväll men troligtvis blir de en tvkväll eller så träffar jag hallenfolket!


En gammal bild från storsjöteatern :)


Jajamen

Nu har jag duschat och pakat klart så snart åker jag bort på furan & dansat litte. Sen har vi uppvisning, som kommer bli gryyymmm ;) så kom dit gott folk



måste dra! later ♥



fredag ♥

Imorse tog jag fan rekordet!! Klev upp 5 över åtta och jag börja kvart över. Sprang bort på gymmet och kom dit 20 över, och lärarn va sen så ja hann!! de va jävligt snabbt av mig måste jag säga :) asså en kvart från att jag klev upp tills jag va på skolan för er som inte fatta!!!! Sen hade vi teori till tio. Sen gick vi och åt lunch.

mätta och glada gick jag och ida hem till mig och chilla fett ett tag. Men nu har hon åkt. Jag hade tänkt att gå på challenge kl 12 meen de va fullt så de blev ittnå ma dä. Kanske går och tränar senare men först ska jag sova litta så jag är pigg ikväll! Uppvisning på furan ikväll. kom dit och kolla, de kommer bli grymt ;) ni måste gå på dansen också. men de äre ju värt för att se oss!

Så vi ses i kväll. ska ta me kameran så får ni se fina kort i morn :)

Pöss


Vet inte vad jag ska säga.. LOL?

Imorse klev jag upp 7 för att åka till stan med mor. När jag kom till lägenheten tog jag täcket och la mig i soffan. började kolla på nått barnprogram haha men somnade rätt fort! halv 11 gick jag och mötte ida och käkade lunch sen tog vi bussen bort på storsjöbadet.
Sen har vi simmat, livräddat och gjort fina konster. "Jag tar iinte på din stjärt, jag tar inte på din stjärt!!!!!!" HAHA

sen har vi ju åkt rutchkaner, bubblat (lollll) & bastat också. Kul hade vi allt! men nu e man sluck

Tog bussen hem och nu sitter jag och äter mackaroner, eller mackisar som jois skulle sagt. och om en timme åker jag bort på furan och tränar inför uppvisningeen som är på fredag!! kom dit :)




nästa gång jag åker denhär skajag se mig för... hahah

I remember the days


åhh ge mig sommar å yran


haahhha ny


Tisdag

Häj. Imorse klev jag inte upp förns halv 10 typ. jävligt skönt. då kom julia och ida hit och stressade på mig.. haha. sen gick vi bort till gymmet och pluggade lite till provet, hur mycke som helst :s Sen gick vi och käka lunch. hade vi haft vårat gamla shema hade vi slutat efter de men.. nu har vi inte de så istället hade vi matte i 2 timmar. mindre kul.
men de gick!

När vi slutade gick jag hem och slängde sopor o pakade ihop lite saker och snart kommer karin & då far vi hem till hallen. sköntt :) åker in imorn med mamma igen men endå

å i morgon börjar vi inte förns 12 och då ska vi på storsjöbadet o bada. hård dag!!!!!!!

ye ye hörs hej ♥


ny hobby på skolan


söndag

Men inte vilken söndag som helst, de är erikas föödelsedag. Grattis söterika som fyller 17 idag!!

Idag sov jag till 11, åt frukost, sen följde jag med maria, karin & mamma på en skidtur :) När vi kom hem blev de kaffe och kladdkaka mmmm! snart blir de väl middag och sen duscha för att åka till stan igen.. det enda bra med de är att jag kanske får köra på isvägen :) haha.

Imorgon börjar vi med nya skemat. känns braaa för då är de vårtermin och sommarn närmar sig!


puss då


Tispa gumman :)


CHIPS




Skulle fan göra vad som helst för chips just nu... de enda som finns e vindruvor och sånt nyttigt.

skit

Trivsamt

Hahah jaa de blev no rektut artut igår kväll endå. Började hos joel & sen gick vi upp på hallgårn och dansa till jannez. höjdpunkten va ju endå att jag fick en gratis korv på slutet :D hahah.

Idag åkte jag, mamma, karin och johan till getåsen med alla hundar sen tog vi en skidtur upp till buan och när vi kom tillbaks fick vi middag + kaffe o tårta hos berit & bernt :) göttmos
Sen körde jag litte bil med mamma ockå. börjar ju bli grym ;)

Nu är jag hemma igen och snart kommer maria och morris hit och hälsar på

Finns massa bilder från gårdagen på fejjan!
puss å hej


b-rudarna :)

så det kan gå

hallå hej. Igår efter lunchen gick jag och köpte jeansen :D gick ju lite back men.. de vare värt. Sen åkte jag och ida på willys och handlade, kycklingkorv......... och mackaroner. fyfan va lej man blev när jag läste att vi hade köpt kyckling korv! menmen de gick ner de å. Sen gick vi på gymmet och körde body pump, gick hem igen och käkade lite mera ;), tog jag en dusch & gjorde glass med varma hallon/blåbär och kollade på sommar i sverige. gött som bara den!! å sen gick vi å la oss.
Imorse va jag så jääääävla trött men gick på skolan, hade samhälle, åt lunch, gymmade/stretchade mest, lärde mig om muskel anatomi, gick hem, käka mat (tacosbröd med köttbullar i. nått nytt;)

Nu sitter jag & vilar upp mig inför spinning passet med syrran som börjar kvart över 6. gruvar mig haha, men de blir nog skönt efter :)

hejråå ♥


lovisa det luktar bajs

heeeeeeeeeeeeeeej. Igår när jag kom in till stan gick jag bort på golds och hade dans, sen käka vi lunch. efter lunchen hade vi innebandy & faan va jag ägde ut alla! ska bli forward så jag kan skjuta mycke mål.
När vi hade slutat gick vi en sväng på stan, och ja hittade skiit snygga jeans. Jag vill ha dom!! Men vi får se hur de blir med de.
runt 4 åkte jag och karin till flygplatsen för att hämta mamma o johan som kom från Thailand. men de va sån jävla trafik så vi han inte längre en sibylla på frösön haha. bruna va dom allt.. åsså fick jag godis ;) Efter de åkte jag iaf upp till blå center och träffade lowsa & evelina, där handla vi lite grejer sen gick vi hem till lovisa och käka nudlar. sen blev de top model och glass och några timmar senare sov vi.

Imorse klev jag upp 8 åkte bussen med lovisa och evelina ner sen gick jag på gymme och gymma stenhårt!!!! nja inte så jätte. men jag går på body pump med ida halv 6 istället :)
Så nu ska jag chilla litta i en timme sen går jag och äter lunch med idis. sen kanske de blir jeans köp kanske


mina nya tränings byxor

a pyss hej


Dag 9 - två fina minnen

ojoj jag har så måånga fina minnen!! Men ett av dom är:





När jag besteg nordens högsta berg, galdhöpiggen, med mamma & joahn.
Det var förra sommarn när vi åkte till Lom/ Norge för att mamma skulle dömma hundar. Då fick vi en privat guidad tur upp på galdhöpiggen, som är 2 469 möh. av en som mamma känner. De va riktigt häftigt! :)

Och ett annat:




Klassresan med våran underbara 9:a.
De skulle jag lättt göra om. jävligt kul hade vi!

Skit svårt för de finns så jävla mycke bra minnen! men dedär är ialla fall två fin fina :)


ändrade planer

N'bernt ringde nu & skulle hämta me. Så jag far till getåsen på middag istället. han e bra snäll han, nu slipper jag sitta själv o äta :)

Dag 8 - tre saker som gör dig ledsen

- Lögner
- att tänka på dom som dött
- hemska/ tragiska saker


Usch, att va ledsen gillar jag inte!! glad e bättre :)

Igår gick iallafall jag och ida upp till lovisa & erikas place sen kom victoria och nellie så käkade vi middag tillsammans. lite senare kom emelie, thilde, lina och anja upp, så blev de massa snack. sen kom även elin. En riktigt mysig tjejkväll blev det tillslut :)
Lite depp va jag ju att vi inte tog oss till krokom på fääst... Men vafan de kommer fler gånger

Imorse klev vi upp runt 11 och åt frukost. sen åkte erika o elin och ett tag senare åkte jag och lovisa hem också. Nu sitter jag hemma i hallen & fikar. ingen är hemma här just nu å de sög.. men jag tror ja ska lägga mig i soffan och kolla på nån bra film. sen baka victorias stört goda kladdkaka som vi åt igår. hoppas bara jag lyckas lika bra haha





okej, sämsta kvaliten jag hört.. men lyssna på spotify, älskar denhär låten!

oooooi

häj. Igår han jag inte skriva nått för de va fullt upp! jag började med att gå på skolan och lämna in uppsattsen & läsa upp den.. sen gick vi en sväng på stan. efter lunch hade vi matte och när vi slutade gick jag och ida på stadium, och jag köpte nya tränings byxor :) sen mötte vi lovisa, och jag tog bussen med victoria upp till lillänge. där uppe  träffade vi alla dansare åsså köpte vi snickarbyxor o hängslen till våran uppvisning (28 januari på furan) sen åkte jag hem, bytte om, käkade midda (macker haha), snacka med ida o lowsa. kl 6 gick jag till bussen och åkte bort på lillsjön och tränade med pontus. kl 9 fick jag skjuts av johan till stan, upp till lovisa. där satt vi och prata & åt chips en stund sen gick lovisa o ida och kollade på titanic medans jag o erika fortsatte prata massa om gamla tider, och kläder haha. sen blev de duschen & säängen.

imorse klev jag upp 7 då gick jag och ida ner till gymmet så hade vi teori. lektionen gick så jäävla segt idag.. men efter de gymmade vi litte. sen blev de stretching, haha jag är så jävla stel o ovig så de är ju hemskt! hanna o ida är ju som nå gummiband.. haha. Sen gick vi iaf och käka luch och kl 12 gick vi på ett pass, challenge. jobbigt, men skönt nurå.

Nu har jag & ida duschat och snart går vi upp till lovisa och evelina och äter middag med dom och lite annat folk. seen får vi se vad kvällen bjuder på :)

ha en sköjj kväll


Dag 7 - fyra saker som gör dig glad

- sommar
- polarna
- musik, låtar som man har bra minnen av
-vinna ;)

ja å maaaaaaaaaaaaaaaassssaaaa mera! är ju trots allt oftast glad :)

nej nej nej

Imorse när klockan ringde va jag OVANLIGT pigg :) så jag gick upp och duschade, käka frukost medans jag titta på tv, shit vad jag hann med saker! Sen gick jag iväg på skolan & började på uppsattsen som ska va inne i morgon som vi fick reda på innan lovet. framförhållning på mig.. ne de va fan skit dåligt gjort av mig. och nu kommer den inte bli bra alls. Den är fortfarande inte klar å klockan e halv 10. Ja med efter samhällen gick vi och åt lunch sen ner på gymmet och träna & sen teori, eller vi fick cocha idag. de va ett tag sen, men de gick rätt bra :)

Efter gymmet gick vi en sväng på stan, sen skynda jag mig hem, skrev nått ord på uppsattsen och åt mackor till middag sen åkte jag bort på furan och tränade till uppvisningen.

Nu är jag hemma och har pratat med lowsa o evelina litta. nu ska jag fika sen sova! blir no inge mer pluggande ikväll.

puss o godnatt


Dag 6 - Fem saker du gillar att göra

- Dansa
- Äta
- Vara med my onderbara kompisar
- Träna
- Fest ;)
- skratta!

resa, köra skoter, åka skidor, va hemma i hallen haha.. jaa de finns mycke jag gillar att göra!!









herren på täppan!


haha

Dag 5 - sex män du tycker är ursnygga
















De här va lättare ;) men dock så finns de ju massa fler jag vill ha me. haha

"Jag bryter i hooooooop" hahaah

ohj va sluck ja vart! efter lunchen hade vi idrott & skridskor idag. Staffetter och grejer så man vart ju slut, haha ne men nästan. Sen gick ja hem och hämtade gibbe sen vidare bort till willys. De va fan längre en jag trodde. meen de va ju bra att vi fick en promenad! När jag kom hem lagade jag midda till mig själv :( potatismos & köttböllar. standard de ;) åsså kaffe på maten. lagomt nöjd ja e att jag gillar (a faktiskt) & dricker kaffe nu förtin! haha

Nu ska jag smälta maten litte sen går jag upp till lowsa & gör henne sällis.

hejj ♥



haha kolla på na. helt galen

Dag 4 - sju saker du ofta tänker på

- mat
- killar
- hur mycket jag hatar mitt hår
- tänk om man hade as mycke pengar..
- allt kul jag ska göra
- om verkligen jorden kommer gå under ;s
- sommaren & alla minnen

Ja sånt tänker jag på!

Nu har iaf skolan börjat igen.. Imorse klev jag upp 6 och åkte in till stan med dan. sen gick jag bort på golds & nu har jag haft dans. Lisa har bestämt att vi ska börja nio på måndagar istället för åtta, och de va ju iof skönt! Snart ska jag gå upp på plaza och käka lunch med alla igen, faktiskt saknar man dom lite.
well, hejj sa länge

ett av alla sommar minnen <3

Dag 3 - åtta sett att vinna ditt hjärta ♥

- Inte vara mesig/ eller smöra för mycke
- Ha snygg kropp ;) 
- Ha humor
- Inte vara blyg
- Va snäll & omtänksam
- Kunna visa inför andra att han gillar mig
- Hitta på saker
- Klä sig snyggt

De där va jävligt svårt!! haha. men typ så :)

söndag åh..

sista dagen på lovet :s känns inge bra alls.. Men de har dock varit en bra dag. I dag åkte jag, elin & dan till getåsen och därifrån tog vi skidorna och åkte upp till getåsbuan till kåtan. där satt vi ett bra tag och fika. runt fyra åkte vi tillbaks till berit och bernt och fick midda där, dom e bra rolig dom haha. Riktigt härlig dag och vädret va ju onderbart :)
Nu har vi nyss städat huset o snart ska vi kolla på nån film.

Juste i fredags for vi iväg till häggenås trotts allt. å de blev en riktigt grej kväll! efter dansen åkte vi på max o käka sen kom man hem halv fem, halv pigg.
På lördag vaknade jag och lovisa halv tree!?? fyfan. har fan aldrig sove så länge. då va den dagen helt förstörd..
Men vi klev iaf upp då och käka stut o varm oboy, gött. Sen for lowsa hem och jag följde med elin och momma till stan. Vi började med å äta på tages (sibylla?) sen åkte vi till sjukhuset och hämtade moffa, skönt att han e hemma! å de är ingen tvivel på att man får skratta när man är med momma & moffa ialla fall. hahah dom e för skön

När vi kom hem på kvällen kika vi lite på film sen kom boysen och hämta mig, så for vi till arvesund på film. mysit. kom väl hem halv 3 kanske? och somnade sött. Men jag vaknade inte så sött dock. blod på kudden, händerna & ansiktet haha, fint


på väg


dan & elin


:)

åh de va så fintt ute på myrn men precis när jag skulle ta kort tog batteriet slut..

de va de, puss ♥


Dag 2 - Nio saker om dig själv

- Jag hatar hårstrån i maten! om jag hittar ett tappar jag matlusten

- Jag älskar fika. helst rostade mackor & oboy haha

- Jag gillar inte när killar smörar för mycke

- Jag tycker fötter är äckligt!!

- Jag har många fina vänner som jag kan lita på

- Jag har en lådsas pappa, för min pappa är död

- Jag vill ha hål i naveln

- Jag gillar å äta. haha

- Just nu äter jag rostade mackor & oboy ;)


Risen dåå

shit va svårt att komma på tio saker jag vill göra innan jag dör. De är ju skit mycke jag vill!!

Imorse blev jag väckt kvart över 11 & då käkade jag frukost med emanuel o petter. Sen har de inte hänt mycke mer denna dag. Jag åkte hem runt 2 sen har jag kollat på lite bilder från stockholm (har äntligen fått kameran). syrran kom hem och vi fikade lite & nu är de ju kväll?! haha.

Ikväll ska jag försöka ta mig till Häggenås på däns! om jag inte lyckas med de så blir de tacos och mys med syskon å pöjker.

höörrs haj ♥


Irma, jag & nina i Stockholm, globeen.

Dag 1

tio saker du vill göra innan du dör:
- Resa
- Ha ett privat jet
- Åka till hollywood & träna en kändis
- Välta en bajamaja när någon sitter i
- skjuta en älg
- vinna på lotto
- trycka fejjan i en tårta
- bli grym på bugga & vinna nån tävling
- åka till afrika
- Leva livet




japp japp

Dag ett: tio saker du vill göra innan du dör
Dag två:
Nio saker om dig själv
Dag tre: åtta sett att vinna ditt hjärta
Dag fyra: sju saker du ofta tänker på
Dag fem: sex män du tycker är ursnygga
Dag sex: fem saker du gillar att göra
Dag sju: fyra saker som gör dig glad
Dag åtta: tre saker som gör dig ledsen
Dag nio: två fina minnen
Dag tio: en bekännelse

Tadaaa

imorgon eller nä senare idag kommer en surprice! :D håll utkik

möms



blogg-rape

eller ja, eftersom att Emma har varit så dålig på att uppdatera sin blogg så tänkte jag göra det åt henne.

idag så försov emma sig, hon skulle upp kl halv tio och sola och gymma innan jag kom in till stan, som vanligt sov hon för hårt. irma hade tydligen fått ringa och väcka henne kl 12.. emma emma........

IAF så kom jag in till stan vid ett och då följde jag med henne och sola. sen tog hon och gymmade i alla fall!
när hon va klar där kom hon hem till lägenheten där jag var och väntade, ida hade hon också med sig. dom duschade och fixade iordning sig sen gick vi på stan en snabbis, mötte upp evve sen åt vi på kina :) maka bla !
ida och evve gick och jag emma tänkte gå och kolla på bio, platserna var fulla satt vart no itt nå ta ma dä.

då gick vi 2 till lägenheten igen och ända fram till nu har vi gjort ungefär ingenting? försökte ta oss iväg på dans och till sist när vi lyckades vart vi för snåla och lata.
så har kollat på lite film och så.

nu är ingen utav oss speciellt trötta, inte jag i varje fall så kanske en till film?
(och emma, när du läser det här: jag är hungrig...... hehe)



jaja, puss och kram på er emmas läsare som jag gissar är ganska samma som mina men.
glöm inte min blogg bara ;)
feeetinglääänk

// lowsa aka vasselin

hehej

Idag klev ja upp lite tidigare ialla fall haha. käkade frukost sen gick jag och karin ut med hundarna en sväng sen vidare till momma. där fick vi varma mackor & varmoboy. "momma fika" så jävla gott! Sen kom stina, pontus, moster o elin en sväng så där har vi suttit där i några timmar. Nu är vi hemma, jag och karin håller på å laga korv, peran och blomkålsstuvning ;) sen åker vi in till stan.

Imorgon hade jag tänkt kliva upp i tid, gå och träna, sola, gå en sväng på stan, & sen umgås med brrudarna!

fint, hej


haha jag, lowsa å lola


köp en stol sitt på stol

tjabba fetto krabba. Idag sov vi aldeles för länge.. Fick ångest så vi gjorde fika och gick ut i skogen och gjorde upp en fin fin eld & sen satt vi där, fikade & sjöng till 4. mysigt haha :)  Sen gick vi hem igen åsså for elin och lovisa hem.
Då lagade jag mat, pölsa & peran ;) sen kom elin, karin och dan hem så nu har vi käkat midda och snart ska vi kolla på änglagård. får se om de blev nån skotertur till grönön ikväll eller icke. annars blir de bara tv mis

Ne nu börja filmen. haaj ♥


Lowsa & jag på nyår ♥


dirty situation

Godkväll. Pöjkarna kom hit en sväng så blev de kortspelning med straff. haha. När dom drog tog jag, lowsa & lola en öl och satt oss i bastun, inte fel! jävligt skönt.

Män nu ska vi väl sova. kanske. inte. jo
pusssss


jag, lola & lowsa + random i bastun


Å fan va kul de e, å höra vad man kallar deee

hahahah fan va köng vi e alltså!!!!!!

Idag har vi inte gjort ett skit. somnade 6 i morse vaknade typ 1 å käkade frukost i 100 år. vid 4 gick vi ut på isen med hundarna. Sen blev de midda, bacon & mackaroner haha. sen kaffe o pepparkaker.
ja å nu... ja sånt här händer när man bor i en litten skit by!! haha :D

Bonka bäver i borås, får sig ett nyp i allingsås man får flott på skinnespiken i arvika. man pippar i karlskoga och man gökar uti flen & i pite har man bara tat en fika!!!

pöss å hej

haha

Förresten jag körde ju bil i går till och från stan (på isen då). jag kunga på de å såklart




Nyårsdagen

Okej den här dagen gick ju fortare än allt. har varit ute o gått med hundarna en sväng o kollat på tv. åsså käkat go midda, rapphöna o hasselbacksperan (vet inte hur de stavas. ha) 

snart så far mammis o jois, jag undrar hur dom ska klara sig utan mig ja.. ? aja nu sitter jag ialla fall och väntar på lowsa & lola som kommer med skotrarna snart så blir de film mys :) kanske de kommer nå pöjkar å

men ha en trevlig kväll. pöss ♥


kanoodle lola & lowsa

2011

Jaha då va 2010 över & 2011 har börjat. känns grett faktiskt för de här året ska bli så jävla kul! vårvintern och sommaren 2011 fyfan köng

Igår åkte jag ialla fall in till stan med modern och köpte en ny tv. fan sa skönt våran gammla va ju sämre än sämst. Sen åkte vi på MAXI och handlade i över en timme höll vi på. värmen va sjuk. Sen käka vi lite korv o åkte hem. Ja och då fixade jag upp tvn, tror jag ska bli tekninker eller nå sånt för jag va rätt grym!
Ja sen duschade jag och åkte till arvesund till lowsa m.fl och käkade midda, smällde raketer och spelade lite spel :) trevligt

vi kom hem runt 2-3 och då fick ju jag och lovisa våran fina ide som vi jämt får när vi ska sova, att kolla på film för vi va ju "inte trött" TROR MAN. och sen somnar båda två innan filmen hinner börja knappt haha.

halv ett kom johan och hämtade mig så nu är jag hemma och käkar frukost. medans mamma och johan håller på att packa.... till thailand... å jag får inte följa :(

jaja sånt e livet


yran -2010

RSS 2.0