måndag

ja helgen har passerat och imorse åkte jag till stan igen.
gick och tränade med ida vid 12. sen skulle vi ha teori, men lärarn kom och sa att vi fick sluta. så jag gick hem och duschade sen kom lovisa hit, klippte mig lite sen chilla vi i soffan ett bra tag.
tills vi blev sugen på kina. så vi gick på shanghai och käkade. mmmmmmmmmums! mätta o glada gick vi hem till mig igen och nu har vi smällt i oss lite chokladpudding också ;)

får se om vi tar en liten promenad innan big brother.

har beslutsångest över vilken parfym jag ska köpa... hjälp mä

nån av domhär hade jag tänkt,















.




mammas dagidag♥

ja denna söndag har mest bestått av fikapauser tycker ja. men nyss så bestämmde jag mig för att ta en springtur för att testa hur knäna kändes. precis när jag skulle ut så börja det spöööregna.. men tillslut blev de ju skönt väder så jag tog med kalla och sprang. hann bara 200m så börjar de kännas i knäna. sprang kanske 2km och innsåg att stolov är nog kört för min del.. jävla skit knän!!



snart tänker jag iaf göra lite fika och kolla på big brother :) och imorgon åker jag till stan med johan



CK, BIR & 2:a BIS

certkvalité, bäst i rasen & 2:a bäst i showen

ställde ut granta idag och det blev riktigt lyckat! har några bilder från dagen:








fick såklart blommor av momma. tror visst att någon blev lite avis ;)


BIS 2:a och BIS 1:a

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej

äntligen helg!
Idag gjorde jag mitt sista prov innan sommarlovet och det känndes faktiskt bra. sen har jag varit på campus och lärt nv/sp dansa ;)
efter de åkte jag, karin & dan hem till hallen. mötte upp elin sen har vi ätit middag. nu är kladdkakan klar så nu ska jag sätta mig i soffan å kolla på så ska det låta!

hare bra♥

wish

körfältsgriller va... ja den va mycket bättre förra året helt enkelt!

vaknade imorse sjukt trött. gick upp på campus och gjorde matte nationella som va asss svårt. åt god lunch med ida, sen har vi varit duktiga och stannat på skolan och pluggat. fast vi hade slutat! (spelade inte games med andreas o elias istället ialla fall..) 

när jag kom hem åt jag och karin midda. nu sitter jag i soffan och lyssnar på regnet. rätt mysigt när man är inne! har ingen dans ikväll så jag vet inte vad jag ska hitta på. kanske går och hälsar på dan o syster

tänkte ladda upp en bild från igår men det gick tydligen inte. lägger väl in en till från förra året då



tror visst att man har växt lite sen dess

måndag23

rätt bra helg. igår va vi på utställning hela dagen, o muskot fick en etta :) efter det åkte vi hem till elin o dan och åt födelsedagsmidda och och och tååårta! för lillelin fyllde ju 21

Imorse klev jag upp och gick till skolan. osså får vi reda på att lektionen är inställt...
förstår dock anledningen. så jävla hemskt! en kille på våran skola, (som jag har haft matte med varje tisdag) dog i helgen. usch. även fast jag inte kännde honom känns det overkligt bara

men jag gick ialla fall hem igen o städa litte. kanske tar mig en tupplur nu så man orkar kvällen ;) sen ska jag iväg på body pump och ha sista lektionen å

ssssen blire körfältsgrillen!!


jag & irma innan förra årets grill

I'm gonna be by your side

jävlarr vilken lång dag. känns som klockan är minst 5.
imorse gick jag ialla fall med lovisa upp till jb. hon slingade mitt hår, som blev bra faktiskt. så dutti :)
sen gick vi ner till plaza o åt lunch. sen har jag haft estetiskverksamhet hela eftermiddan. håller på att göra en pjäs. haha sjukt dålig

nu har jag nyss kommit hem. ska snart laga nån midda sen går jag med lovisa och kollar på pc balen :)



älskar denhär låten. så jävla fin♥

Sun is up

move your body..

har nyss kommit från skolan nu. har haft lite träning inför nationella matte i morgon. gruvar mig stoort! hoppas gud e på min sida imorgon

nu ska jag äta nån midda sen ikväll åker jag och tränar med pontus. avslutning för tisdagarna ikväll!


16maj

har haft fullt upp i helgen eller så har jag inte haft nån data. men det va ialla fall en rolig ganska slö helg i stan. kollade på lite fotboll, såg alla fina på balen, umgicks med mycke folk :)

Igår kväll gick jag på body balance. riktigt skönt faktiskt! lite som yoga. idag har vi dansat vals oj så skoj.. sen gick jag med ida på body pump. sen har jag, ida, linus, hannes o erik suttit i österäng och jobbat lite träningslära.
nu vänar jag på lovisa så ska vi gå på willys o handla



hare bra


Sune

haahah fyfan va sunes sommar e kung!! garvar ju läppen av mig



"we call dem ni ni ni no no, winerbroads"

Har nyss kommit hem från skolan/stan. dyngblöt. skit väder alltså! ska snart duscha å så sen får vi se vad som händer ikväll

good evening

just nu sitter jag i soffan ny duschad och kollar på erik saade.
när jag kom hem från skolan idag torkade jag golven, hängde tvätt och sen satt jag framför datan o hade tråkigt. blev så jävla less på allt, speciellt knäna. vill kunna träna som vanligt hur jag vill :( la mig i soffan o ville grina sönder.men de gjorde jag inte. lagade mat istället sen gick jag iväg på body pump. skönt! åsså fick jag inviga skorna som jag gilla starkt :) dock skulle jag vilja ha en storlek mindre


men men men nu ska jag göra te o macker å vänta på big brother! herrå


tomat, ost ÄR DET INGEN OST??


måste tvätta spegeln ser jag

varför ska jag drömma så sjuuuka drömmar jämt?! dock så kan några få vara sanna ;)
är klardig nu så jag ska dra mig från soffan o gå.
mamma tycker jag är så glömsk o tappar bort saker. men jag undrar ja vem jag ärvt
det ifrån...? kan aldrig vara hon.

om sanningen ska fram

guten morgen! igår gick jag med mamma och handlade springskor först, sen åkte vi o åt korv på maxi. kl 1 åkte vi till curelia och kollade mina knän. det är en sena i knät som har börjat skavts av (hoppar knä hette de) så jag fick massage på låret, svin ont. sen fick jag tejpade knän. får se hur de går nu då!
  så fint.
efter det åkte vi på max & åt glass. tack så mycket för det mamma :)





Sen gick jag upp på körfältet o spelade yatzy med lovisa evelina o alex. sen beställde jag o lovisa hem pizza. först fick vi vänta typ 2h sen när han kom hade han varken växel eller tog kort. VAD TÄNKER MAN MED? äe aldrig pizza på reveljen mer. sen gick vi ut på promenad en sväng. å tio va de big brother.

Nu ska jag äte frukost, sen gå och hämta några påsar på gå och löp. sen äre skola

höörs

true colors

när jag kom hem idag drog jag på mig shortsen o satte mig på balkongen. sen kom lovisa förbi en sväng så vi satt där o snacka ett tag. när hon gick bestämde jag mig för att skita i jack&jill så jag lagade lite mat iställe.
om timme tar jag bussen och tränar med pontus ett tag. sen hem ooo se på big brother!

Imorgon är jag "ledig" för jag ska iväg och kolla skit-knäna med mor min.

meeeenn nu måste jag klä på me för lowsa ringde o vi ska gå till österäng o träffa lite folk


tisdag

godmorgon. sovmorgon ;)
Igår kom irma ner till mig så gick vi till österäng o träffade lite folk. så jävla härligt väder! sen gick vi hem till mig och kollade på big brother å fikade. efter de cykla irma hem. men tack för sällskapet :)



Nu sitter jag och äter frukost. ska snart klä på mig o gå på skolan, matte...
men ikväll är det jack & jill på furan så jag tror jag åker dit o tävlar lite. kan ju bli kul :)

ha en bra dag, puss

SUGER att va i stan när det är fint väder!!!!

har nyss cyklat på willys o handlat massa. höll på att drunkna i min egen svett. men det gick bra jag lever! så nu är jag hemma och vet inte vaad av alla roliga saker jag har att göra jag ska göra?... helst av allt vill jag gå ut och lägga mig i bikini på bakgårn. men jag vågar inte göra de alldeles ensam heller haha.

Ne jag vill åka utomlands, ligga på stranden med en cola i handen. värsta rimmet haha. sen bada massa o bli brun!


så där som bara Vi kan ha



Går och äter lunch nu. sen ner på golds och ha teori! när vi slutar ska jag bort på willys o handla sen har jag inget planerat.

Måndag 08.51

hade gjort ett långt inlägg igår o när jag skulle lägga upp det funka inte skiten... men de va lite tur faktiskt för jag hade skrivit llite saker som inte blev av. typ att jag skulle ut och ta fram cykeln och ta med den till stan. men den är borta ?!?!? skit konstigt.. kommer sakna dig fincykeln :'(

...

åkte ialla fall till närdda i lördags. men de vart lite en besvikelse om man gämnför med förra året. hade inte alls lika kul i år. meen de va väl roligare än att sitta hemma!
Igår hjälpte jag mamma med en hund, körde agillity med kalla och körde bil. jag brukar ju kunga på de men igår va de nå fel på bilen helt klart.. ;)

sen satt vi på altan och åt glass. åsså ringde karin och berättade att hon har kommit in på polishögskolan :) grattis!!!!!!!!!

klev upp 7 imorse och åkte med johan till stan. nu sitter jag i lägenheten och har ingen lektion tydligen.. förns kvart över 1. sover väl lite till sen går jag och äter lunch.

ha en bra dag då!

6maj

home sweet home.
klev upp 8 imorse, gick bort på gymmet o körde ett pulsbaserat spinning pass med klassen & lärarn. har sån sjuk tränings verk från denna vecka så jag kan knappt stå haha. sen åt vi lunch o klockan 12.40 tog jag bussen till hallen. somnade 10 gånger.
nu har jag fikat och tvättat lite. ska snart ge hundarna mat, sen kommer mamma och hämtar mig så äter vi middag i ol-jons med jägarexameneleverna! o sen ska jag hem till soffan o käka chips. tröst äta lite för att jag inte är på forum o har såjävlakul som alla andra..

hopp, ha en trevlig kväll

dummt å ljuga

tänker inte alls springa kom jag på. ska gå på spinning med syrran istället. haha då vet ni!!!!!!! :D :D :D :D


onsdag

shit. helt slut i kroppen nuja. körde pass med erik på gymmet å de va bra för musklerna kan jag säga. har typ redan träningsverk haha
nu sitter jag o tar igen mig i soffan ska snart ta en springtur å sen käka middaaa!
måste bara gruva mig lite först.. ;)


jag va faktisk ganska vig en gång itiden!! fast man inte kan tro de nu...
mest för att visa julia;)


This is what rock N roll looks like

har hunnit med mycke fast klockan bara är halv 11. spinnat, städat, ätit frukost, sovit, duschat, slått sönder tvålpumpen... nästan bara bra saker. känns ju skönt :) ska snart gå på plaza o äta lunch med julia sen har vi bara mentorstid. efter de ska jag hem och fortsätta städa lägenheten. sen vet jag inte vad som händer men ikväll ska jag ialla fall träna med pontus.

hey hey hey Porcelain Black – This Is What Rock N Roll Looks Like - Explicit Version


hörs sen, puss

la la land

hellojj. första dagen gick rätt bra endå. fick träffa idis som kom hem igår :) :) :) bland annat

efter skolan satt jag ida andreas o elias på torget o åt en glass sen gick jag och träffa lovisa & evelina, vi gick lite på stan sen gick jag o lovisa hem till mig och gjorde maat. sen har vi lökat i soffan, tittat på big brother o käkat chokladpudding! men nu har hon åkt hem och jag ska diska upp och sen kolla på big brother ;)

å imorgon blir det spinning halv 7 sen är jag ledig mest eftersom matten är flyttad till torsdag.


hejja hejja!!

hörs

omåom

faan också hanna åkte ut i mästarnasmästare.... sämst

igår blev ialla fall en rulig kväll uppe på körfältet! idag klev jag upp halv 8 och åkte till hallen. sen har jag kört agillity med kalla hela dagen. nu är jag inne i stan igen ska snart sova å fyfan va skönt de ska bli!!

togs bara en endaste bild igår


å på den såg man ut som en gam




RSS 2.0