31 mars

har jobbat klart, och tränat klat! chek chek. lovisa, erika å elin kom och gjorde mig sällskap, dubbelt upp :) 
å nu när jag kommer hem har johan bakat en kaka :') gött! har hört att de är bra efter träning!

har bestämmt en "packlista" för i morgon när jag erika och lovisa ska ha en station, irlänsk julafton blir de, ;) jag ska ha med mig ben&jerry's :D å lovisa har varm oboy, de gillar man.

måste göra klart shake speare frågorna tills i morgon oxå.. men sen ska jag fiika, de kan ju va bland de bästa som man gör.

ha en trevli kväll, possposs


dom godaste!

seg dag

dog i morse. så jävla trött!! ville bara fortsätta drömma ;) ne de fick jag inte. klev upp och klädde på mig skid kläderna å ut i spåret. gick sämst. vill ni veta vem som har säämts kondis i sverige?? jo de är jag, inte kul. dagen fortsatte ganska segt & ont i huvet har jag oxå! ne ingen bra dag hittils.

men nu ska jag äta å sen upp och vakta badet, käna en slant :) sen blir de kanske gymmet med lovisa! hoppas hon kommer. inte lika kul själv


i morgon, skärtorstad = massa lekar å tävlingar på skolan :) fast alla andra skolor har ju fått sluta, så varför är jag glad för de för? aja men sen äre looov :D och de är jag glad för!!

john mayer - free fallin (y)

hörs senare, puss


sommar <3

värme

utvecklingssamtal, ska de va nå re? hade kunat göra massa annat skojj om jag inte skulle på den skiten. men ett + är att man får kaor ;)

just nu vääldigt opepp på skolan, vill bara ha sommar lov! å  jag erika och lovisa har hittat vårat favvis rum på skolan! vi fryser hela dagarna pga de är as kallt. men i skolsysters rum är de skit varmt, åsså fins de soffa kuddar och filt :') men de gör oxå att vi kommer sent till lektíonerna, man vill inte slita sig.


men nu blire mat innan utvecklingssamtalet!

BARA 2 DAGAR NU!!

puss


söndag kväll


en bild från michael jakson konserten:)


skriv gärna några tips på bra låtar! snart har jag lyssnat sönder dessa låtar.. haha

åker iaf in till stan i morgon med erika & går lite på stan kanske blir nån midda, sen åker jag på bugg :) på tisdag blir de ingen bugg för mig eftersom vi har utvecklingssamtal, skit kul.. meen jag ska inte klaga, bara några dagar nu sen påsklov!

nu ska jag dricka te å sen sova!


puss

verry nice

blev väckt 9 i morse sjukt trött, den va ju bara 8 igentligen! sommartid :D klev iaf upp och åt frukost. strålande sol lyste ute, happi :) bestämmde mig för att åka till bydalen med laura :) så fixade lite fika och blev hämtad. dock inte lika fint väder där uppe men. hittade inte mitt liftkort som JÄMT är borta.. så fick dra en åka samtidigt igenom ;) (igen) vi åkte några roliga skogsspår laura ramlade och sunkade rumpan i två gupp, haha hon kommer ha massa bigga blåmärken i morgon ;D även jag råkade ramla. åkte mitt i skogen å  så kom en jävla grop mitt i allt, så skidan körde rätt in i kanten och jag baklänges. haha, men de va en kul dag! tack för den.


har nyss komme hem nu å är sjukt hungrig! blir berits soppa till midda, mmm!  sitter och väntar på att något viktigt ska hända snart, de måste hända!!

well, vi hörs!


vackra bydalen. (inte tagen idag)


dansgala

har precis kommit hem och börjat äta godis. ska kolla på en film å sen sova!


åkte till stan i går och började städa elin och dans lägehhet, duschade och åt pratade och lyssnade på musik med massa folk och sen for vi på dans :) jannez,blender & zlips. riktigt rolig kväll :D
åkte sen hem till elin och dan å sov där. vaknade 11 i morse trött som tord, vill inte säga lite trött de. sen låg man och degade i soffan till 2. :P gick ut med tarras en sväng å sen frukost, makrill macker, gött! ja sen fortsatte man dega i soffan.. åt middag med karin å elias och nu är jag hemma igen!


längtar som fan efter nästa helg, jannez i laxsjö :) kommer bli grymmt kul! (om man tar sig dit vill säga)


näe ska gå å kolla på filmen som de bara är slutet kvar av nu.. haha

puss


bydalen

klev upp i morse och gjorde varm choklad å mackor. sen for vi hela skolan till bydalen :) fick ett par trånga pjäxor först och höll seriöst på att dö! fan va ont jag hade, men som tur va fick jag byta. de blev mycket fika å mycket skratt, å lite åkt.. haha.
roligast måste vart när elin ramlade i liften och lift killen tröck på nödstop! hahah. åh jag råka ropa högt "där är den snygga killen" och jag tror att han hörde. haha.

åkte hem med bussen iaf och när jag kom hem började jag steka pannkakor. stekte och stekte och till slut när all smet va slut skulle jag äta. å då fanns de bara en kvar -.-  ah något less.


nu måste jag sticka på min mössa som jag gör på slöjden. har varit borta jätte många gånger och haft den hemma, så jag borde ha nått långt. men ne jag har inte stickat nått alls. kanske inte så bra att visa upp ?

åh äntligen fredag i morgon! å då blire dääns :D dans gala i stan, kommer bli sjukt kul! 

riktigt bra låt!
hey soul sister - train

puss




hårdingarna ;)

24 mars

vaknade aldels för sent i morse hann inte med att duscha å skyndade att fixa mig. hade sen engelska nationella, de gick väl ja som de gick :P skrev om hopes of the future nått sånt, hittade mest på en massa. å hela eftermiddagen har jag elin lovisa och erika lärt ut en dans korrigrafi (stvas?) som vi ska ha med i filmen. som ska spelas in på måndag! ska bli så jävla kul å se den sen. haha

aja, kom hem och fikade, såå gött med fika! kollade på karins bilder från egypten och åt sen mat med henne. sen vare lite jobb. vakta badet. gick ner i gymmet sen och väntade på karin, men hon dök aldrig upp så jag började. och vart klar. haha, så klev jag ut genom dörren då kommer hon.. inte snabbaste familjen man har :P
så vi åkte upp till momma&moffa iställe, satt där och myste å åt choklad (toppen efter träning!)

nu måste jag fixa inför i morgon, bydalen :) nu är jag sjukt trött, lite packning och fika sen sova!

goten night. puss


michael jackson konsert kl 19

as härlig dag i dag, har tränat till konserten till kl 1 och sen ledigt. :) så åkte hem och började packa grejerna till i kväll å nu måste jag snart hoppa in i duschen så jag hinner fixa mej! ska på middag halv 5 och måste vara på hallgården 6.

hoppas alla kommer och kollar i kväll kl 7. michael jackson konsert på hallgården, vi ska dansa och dom andra spela och sjunga :)


i morgon äre skola som vanligt igen.. men på torsdag bydalen :) längtar!


a men duscha varé. puss



lång skidtur

har åkt en låång tur på skidor i dag, 2,6 mil, i de värsta föret! de bara sög och inget glid heller. med elin,dan,henry,mamma & johan. och alla hundar förståss. stannade och fikade halvvägs och grillade lite korv, en mysig tur! känner mig något trött i kroppen nu, ganska skönt faktiskt :)

när vi kom hem tog jag en varm välförkänt dusch. sen åt vi alla midda tillsammans :) har kollat lite på körslaget å käkat godis. nu har henry och ida åkt hem. joel har ringt och dom vill att jag kommer upp till han men vet inte om jag orkar :s känns tråkigt, men sjukt trött nu asså.

och jag läängtar bara efter att få lägga mig i min sköna säng å sova! ska bli så underbart skönt. har tagit två täcken till min säng å de är så enormt skönt, ni borde prova!

sov gott alla vänner.

pussar

köp åt mig?


ååh, vill ha!

lovisa har köpt den.. hoppas den inte passar så jag kan ta den;) haha.


funderar på att åka på dans i kväll? va sjukt länge sen. får väl se om elin åker, ser inte ljust ut.
har sån sjuklig träningsvärk uppe på ryggen också av dansen i går.

äe, ma höres.
<3

bivack

HEMMA!
en intensivdag igår. nu trött som få.

klev upp halv 7 och åkte till stan åt frukost på vittra med irma, och sen ner i dansstudion. hade en provdag till dans programet som jag har sökt. man kunde få 10-30 poäng. var skit kul, å svettit. gick hyffsat bra :) men vi va många tjejer så de är bara att hålla tummarna nu. gick på stan sen och köpte ett par jeans för 99 kr :o billigt, och bra! åkte sen hem och packa om. åkte upp till fjällhalsen och därifrån gick ja upp till lilla puppan (tror jag de heter) där klassen va och grävde bivacker. hade lite tur och min grupp va nästan klar. ;) men jag grävde lita jag oxå! dyngblöt började man laga mat, som aldrig blev varm. så vi år kalla potatisar och korv. himmla gott för er som ville veta..

Men de blev bättre, bytte om till 6 tröjor & dunjacka 2 byxor täckbyxor mössa å björnfitta. sen frös man inge mer den kvällen. bara jag som inte frös där typ, haha inte konstigt.
fick sämsta platsen och sov inte ett skit känns de som. gled neråt heelatiden.

å nu är man hemma igen. skönt! kommer sommna som gudarnas gud i natt.



"kooom, kooom, KOM HIT MED SKITHUSPAPPER"! hahaah.

men Puss på er.


mina rummskompisar. ;)

världens bästa momma!

har nyss kommit hem från stan, har varit på buggkurs:) stannade hos irma efter och åt negerbollar å varmamackor. grett å bli bjuden på fika, gott dessutom :) heh.

har nationella i engelska i morgon ååh nej.. är inte den bästa i engelska o man säger så. så håll tummarna för mig i morgon (y) har extra lång dans oxå för att träna inför michael jacksson (stava,) konserten. vilket är bra! slutar tio i tre o åker in till stan med johan. så blir de meera dans :)

å juste. Grattis världens bästa momma i morgon oxå. kan inte få en bättre momma än henne! hennes blåbärsgröt klår allt asså. :) grattis!

nä nu måste jag sova om jag ska orka upp i morgon. känner ingen lust alls. men bara 2 ½ vecka till pååsk, så jag kan nog hålla ut! är så mkt som ska göras känns de som. som inte hinns med.

nu orsk je int mejr, till å sova nu.

söndag..

har varit ute med skotrarna i dag for till hallvallen och grilla korv å myste där. åkte hem & gick sen över till olle och kollade på en film. råkade somna.. blir så trött av att vara ute hela dagen. härligt trött! sen gick jag hem. har ätit middag och skrattat åt mamma, som försöker sig på att dansa hiphop, eller vad hon nu gör?? haha.

nu har jag kollat på blåsningen. älskar de programet, så kul när folk blir blåst!

ååå i morgon äre back to skolan som gäll.. blää :s finns ett plus i morgon iaf. buggkurs :)

aja, nu äre fika som gäller & sen soova, som en gud i natt oxå faktist! tröten tjej.

pössar/Emma

dåligt sverige!

men fyy fasiken! vem, VEM röstade inte på eric saade?? han va bäst (och snyggast!!! ;) ) helt klart! nä blev riktigt besviken på sverige nu.. :'( eric<3

har iaf varit på uppvisning i stan ikväll :) gick ganska bra. dansade med en som jag aldrig har dansat me förut, :P så med tanke på de gick de bra! sen va de 2 grymmt duktiga killar där, spec den ena! Danliel nått hette han från holland. men shit så grymm dansare! så va han oxå lite snygg.. ;) åkte hem med mami å satte mig vid tvn för att kolla när eric saade vann melodifestivalen. nä så besviken nu på sverige. jag röstade 3 ggr faktiskt!

har åkt 2 mil skidor idag oxå. från fjällen och hem. väldigt duktig;) känns skönt att ha gjort nått mer än att äta detta lov. haha. så nu ska jag sova som en gud i natt. sköönt!

pussar/Emma

extra puss till dig eric du var trots allt bäst.


ni ser ju själv!


sportlov eller tjocklov??

har precis ätit frukost och vet inte vad jag ska hitta på idag. kanske åka skidor eller nått? önskar att alla moln kunde försvinna!

känns inte som jag kan kalla mitt lov för sport lov.. haha
måndag: en negerboll å en brownie + massa chips
tisdag: panini å trockadero, pizza
onsdag:kladdkaka med choklad i
torsdag:chokladpudding och pizza igen ;o
hahah känns bra! .. inte. ;)

på måndag kommer elin & dan hem från Thailand, dom har varit borta i 3 veckor nu. hoppas att elin har köpt nått fint åt mig ;D

vill gärna hitta på nått! slå en pling! ;)

Pusss/Emma


heh,  Irma & Jag <33

kladdkaka i vårat <3

gick å mötte irma på stan igår eftersom jag var ensam, blev jätte häppy när jag fick höra att hon va i stan :D så åt vi pizza och sen åkte vi hem till höla. i dag har vi bakat en as god kladdkaka med choklad i, mmm:) å tolkat efter skotern med irma & laura. sjukt kul :) å sjukt blött, heh.. åkte hem en sväng för att vakta badet men åkte till bax igen. nu färgar vi håret på irma:)

i morgon ska jag nog hem och åka skidor med mamma, och fler :)

puss å kram/Emma



haha cooooling!!!


tisdag

åkte in på buggkursen i går kväll, de va jätte lite folk. hah. men de va nästan roligare när vi va så få faktiskt! :) efter kursen åkte jag ut till valla till elin & erika åt chips å kollade på tv. myys! sov över där och i morse åkte vi in till stan, har gått runt å fixat presenter till alla möjliga fast hann shoppa lite till mig själv oxå :) en tröja, strumpor, sport bh å en present till irma :) sen gick vi och åt på tehuset, så gott!! men nu har erika och elin åkt hem å jag är i lägenheten. fick nyss reda på att uppvisningsträningen är inställd.. :(((( hade jag haft en bil hade jag åkt hem nu men.. ne, jag har ingen bil. så måste stanna och ringa efter skjuts. kanske ska gå på furan å bugga senare, får se!

åh snart slut på pengar på mobilen.. :'( så hör gärna av er (ring) ;)

Puss på er/Emma

Lördag. grattis lovisa!

vaknade hos lovisa, tog sedan skotern till grönön å sen gick jag därifrån. karin och gibbson mötte mig, så gick vi upp till momma å moffa :) vi satte oss på altanen i solen åå vad härligt d va!! 15 grader tro jag :) åsså bjöd momma på blåbärs gröt, mmm mommas blåbärs gröt är mumma! sen kom lill kusinbarnet upp, Edwin, sötare unge! hehe.. :) gick hem sen och åt rådjurs kött, hasselbacks potatis (stavas?), sås å bea sås med mamma, karin,johan, henry och petter. riktikgt gott!! å bullar till efterrätt;)

har kollat på melodifestivalen och karin har gjort strövargodis. gött.. ;) nu sitter jag bara och hoppas på fin veré i morgon!


apprå på imorgon. GRATTIIS LOVISA! :D som fyller 16 <3 + ha en jätte bra semester på canarie öarna!

jahopp, ska dricka lite te å snart sova tror jag.

nattinatti. pussar/Emma


bild från idag. Jag & Gibbson

mysig kväll med brudarna.

LOOOOOOOOOOOOOV

har jobbat på begravning från 12 till 6. gick väldigt bra även fast de va mkt folk! å sen känade man ju en slant me:) har precis kommit hem nu väntar jag på att erika å elin ska hämta mig med skotern, så åker vi till lovisa. mys kväll! de va huur länge sen som helst som vi bara träffades mysade,svullade;), å pratade! har varit fullt upp varje helg.


känner dig inte,men gillar dig INTE!

säger lyckaa till till alla som tävlar i Helemora i morgon!! :D
& trevligt lov till alla!

pusssssar/Emma

 gaaamal sportlovsbild :) hehe..


trääningsvärk

blev ingen lovisa igår. men istället erika :) gick hem å åt sen vakta badet, åsså gymma :) sen hem och mys fika så låg man plus minus noll igen.. ;) orkade inte stretcha efter vi hade tränat. å de va inte bra kan jag säga!! shit vilken träningsvärk jag har nu helt sinnes sjuk! fast då känner man ju att man har tränat iaf , (y).

gick på ica idag på lunchen och köpte negerboll, mmumms! sen satte vi oss på bänken utanför skolan i solen. å njöt! älskar att solen äntligen är här :D  i helgen blir de skider kan jag lova, om vädret fortsätter. nått mer jag älskar är att i morgon halv 2 är de LOOOV!! :D as skönt!

å juste!! i får förresten lov halv 12 :P ska åka till månsåsen och jobba på en begravning.. servera å så! käna lite pengar:)

ya vi hörs. pöss/Emma

britt oxå

seegt,seegt. vill bara ha lov nu! nu när jag vet att lovet är så nära orkar man inte jobba.. men nu ska man försöka bita i dom 3 sista dagarna ..

sjuksköterskan "doktorn" räddade min erika å lovisas dag. satt på matan som en vanlig tråkig dag, så kommer han "doktorn" ojoj vad han e snygg! han har börjat komma alla dagar nu å hämta mat, men i sina doktor kläder, men idag kom han i sina vanliga kläder, ennu bättre ;) hahah..

slutatde 3 gick å bytte om för att ta bussen till stan på uppvinings träningen, å tisdagsträningen. så får jag reda på att uppvisningsträningen är innställd så åker hem istället å tänkte åka med karin in nu. men nu har jag ingen hämtning och kommer inte kunna åka in alls.... :'( ahhhh.. shit my britt vad  de suger att inte bo i stan!! måste ha hämtning där och skjuts dit heela tiden. å de får man ju inte alltid heller.. på de sättet längtar jag till att flytta! att kunna åka på de man vill.

har skurat golven å måste nog städa mitt rum. de ser ut som ett bomnedslag! tycker iaf mamma å johan. jag trivs:) heh. känner inte direkt för att städa!!!

i morn har vi iaf idrott första timmen sen ska vi spela in filmen hela dagen tydligen! känner att den kommer bli riktigt grymm!! naa. ;) sen åker jag å lovisa hem till mig, så ska jag jobba halv 6 sen sen gymma :) å plugga biologi... sen ere bara 2 dagar kvaar!! :D

aja, nu ska jag väll städa.. eller baka? ja ;D
heh

ha en fin kväll ni iaf då! puss/Emma

jag å mamma. som inte alltid vill skjutsa.

RSS 2.0