hello hallo

igår gjorde jag och lovisa juligt i lägenheten och satt upp julgardiner, adventsstakar o sånt :) sen blev de stuvademackaroner till middag och efter de gick jag och träna. kom hem och fikade duschade och sov. tyckte jag la mig rätt tidigt men de märktes fan inte i morse.. va skit trött.
gick ut och tog massa kort med julia, ida o linus och sen har vi jobbat med UF helatiden. imorgon ska vi äntligen lämna in de, ska bli sjukt skönt!!
'
snart kommer lovisa hem och då ska hon slinga mitt hår sen blir de glögg dricking tror jag :) pusspuss hejdå

it's the most beautiful time of the year



började dagen i bakstugan och fick till mycket fint o gott bröd!













på eftermiddan var vi med på bykamp. forswards hade ett lag. riktigt mysig och rolig första advent :)


först så borra jag hål i de heirj järne, sen drog ja bultar igejnom den heir

sköning!
gick mot bussen och skulle ta ut pengar på vägen, första & andra automaten va trasig, tredje va de kö på så jag sprang till den fjärde. där va de ännu längre kö men jag hann inte gå tillbaka. som tur va stog de snälla killar i kön så jag fick gå före. han preciis till bussen i tid åsså somnade jag på en halv sekund.
när jag kom till hallen åkte vi till momma o moffa och åt middag. sen körde jag hem, städade lite. någon måste ju styra upp dehär hemmet också. sen kom albertsson ståschan hit och mös :)
'
imorgon åker vi till getåsen och jobbar på med huset. sen på kvällen hoppas jag på en laxsjö tur!

dags för fredagsmys

var å kollade på breaking dawn i går med tjejorna. filmen va lika bra som väntat! och jag kan knappt vänta tills nästa del.. åt så mycke "snackz" så jag har sår i hela käften idag, men de vare värt. efter filmen gick vi hem till mig och lovisa och så fick vi sov sällskap av evelina o elin :)
'
imorse va de skönare än vanligt i sängen. knappt så jag tog mig upp. å när jag tog mig upp fick jag stört näsblod igen.. jag har inte tid med sånnt på morgonen, så jag kom nästa försent. efter skolan gick jag och julia på gouter och käkade lite. nu är jag i lägenheten och ska snart ta bussen till hallen. kolla på idol och träffa elin albert :)
ha en bra kväll, hejsvejs!

jag förstår ju inte hur folk kan tycka att han är ful..

onsdag

idag har vi jobbat med UF heela förmiddan och heela eftermiddan.. så nu är vi äntligten (nästan) klar med affärsplanen. skönt. kom hem halv fyra och tog en fika, bytte om och gick på gymmet å körde pump. efter de gick jag direkt till bussen och åkte till furan. jag och pontus ska gå dom tre sista gångerna på kursen med susanne, behövs!

'
kom hem 9 och då hade lovisa gjort mat så perfekt. ska snart gå och lägga mig, skulle vara sjukt skönt att somna tidigt ikväll! så godnatt

siv gitt

åh vilken sötis till sambo jag har. kom hem från träningen för ett tag sen och då hade hon gjort kladdkaka och glass och tänt alla ljus. jäkligt go va han å la sig som bommul runt magen.. :)
på dansen fick jag och pontus träna grunderna helatiden.. inte de roligaste men de viktigaste. sen jag kom hem har jag även tagit en dusch och anmält oss till en tävling i sundsvall, 14 december.
'
nu ska jag lägga mig i nybäddade sängen och sova så gott! godnatt♥

finns inget finare

hej igen!! har haft en grym helg med den trevligaste klubben :)

började dock inte så bra.. vi åkte två bussar och den ena bussen krockade med en älg så vi fick vänta läänge ute i kylan på nya bilar. men ingen skadade sig, tur va väll de. kom fram till övik halv 3. sen blev allt bara bätter. tävling hela lördag och på kvällen blev de tacos och känn din kändis.

på söndag tävlade jag och pontus. kändes bra och de lsutade med en andra plats! efter de for vi hemåt, stannade på max i övik och käkade middag sen var helgen över. Tack så mycket för en skit rolig helg alla som va med :)




snodde några bilder från amanda

nu har jag reserverat biljetter till mig, evelina, lovisa och elin på torsdag så ska vi se breaking dawn!!!! längtar:)

Övik!

har duschat och nu springer jag runt och packar inför helgen. 8 ikväll åker jag och alla andra till övik och tävlar :) grymt taggad!! herrrååå


jag och pontus i sundsvall

coolt

berättade jag förresten att martin lidberg (brottaren) va på gymmet igår? ne kanske inte, men de va han!

chakaron

going!
'
idag jobbade vi med UF hela förmiddan. fick as god lunch idag med, vet inte vad vi gjort för bra? men jag klagar inte. gick på stan en sväng, hälsade på evelina sen lovisa, gick och handlade sen gick jag hem. ska gå och träna senare sen blir de gomiddag, tacos!!

sova gör man i graven

de va inte mycket slötid idag. men de är väl bra! gick på gymmet imorse och skulle coacha, kom ingen kund så vi gjorde om vid kläderna. sen gick jag och ida å sola en sväng, skönt. gick på lunch asss god. potatisgratäng kött o bea :) gick ner till golds igen och hade teori.
'
jag ida och julia var duktiga och stannade kvar och gjorde klart nästan alla frågor till religionen. skyndade mig hem och gjorde mat. sprang tillbaka till gymmet och körde pump med ida. gick hem igen och nu ska jag bara byta om och ta bussen till dänsen. närmar sig tävling nu!
'
ska bli så grymt skönt att lägga sig i sängen ikväll så ni anar inte!! men innan de ska jag till tågstationen och säga adjö till syster som åker till bali ikväll. inte så avis...
hej då, ha en trevlig kväll ♥


flata

som i strömsund såklart..

jani. dehär har varit en lång dag. började med att åka till tandläkarn, inga hål som tur va. men.. jag ska till tandregleringen för att se om jag behöver tandställning. måste inte såklart, så nu har jag beslutsågren. sen tog dom såklart kort. de värsta som finns typ. "bit i hop mera" säger han och de är fan stopp. så får man sår i gommen.

ja men nu är de gjort. sen åkte vi hem och fikade sen fick jag köra in till stan och därifrån åkte jag och mamma till strömsund med hundarna. röntgade och lite sånt hos vetrinären. tog oss en dubbel french där och sen åkte vi hem igen.

nu är jag i stan. sitter och myser i världens mysigaste filt som jag fick av mamma och tittar på ensam mamma sökerrr!



hehe


farsdag

igår var de äntligen minusgrader. åkte till getåsen och jagade rådjur med johan, jimmy och mamma. blev ingen fångst tyvär, men en härlig dag. på kvällen blev det middag i gugges hos elin och dan :)





idag är de 4 pluss igen... verkar inte bli nån vinter. är i hallen och ska städa lite & göra tårta för kungen och silvia kommer på middag ikväll. ska bli trevligt! 

Grattis på alla pappor idag också!! jois och moffa speciellt :) 

trevlans

Har nyss sagt hejdå till middags gästerna. som va elin och dan. vi gjorde kött, klyftpärer och bea, hur gött som helst! blev även kaffe & negerboll(y) nu har vi kollat på robinson finalen och mats vann, jävligt rätt.
'
idag efter jag hade tränat och duschat gick jag med elin på stan och inhandlade lite fynd på bikbok, 50% på allt :) sen gick vi hem och hjälpte mamma och johan iväg på guldgalan. sitter och håller tummarna för att dom ska vinna, hoppashoppas!
'
imorgon är de äntligen fredag. alltid lika skönt. 11/11-11, kanske ska firas med tacos? hann ta några kort på finis mamma och jois innan dom gick också;
'
nöjdlund

stiligt!

onsdag

va så jävla trött imorse när klockan ringde... kunde fan inte somna igår, va så ensamt. men efter skolan satt jag och pratade med ida och julia ett bra tag, sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till lillänge och handlade. efter de åkte vi på torgersons (hette de tror jag) och kollade vad ett tryck kostar.
'
när jag kom hem böt jag om å sen gick jag och tränade. kom hem och då hade sötis lovisa gjort pannkakor, glass och hallonsylt. mmmmmm! sen tog vi bussen upp till evelina och åt fruktsallad o julmust :)
'
nu har vi åkt hem igen och ska sova. imorgon har vi öppethus så då blire lite sovmorgon♥ sen träna och hjälpa mamma och johan som ska på guldgalan, spännandes!!
MEN godnatt

hello again

den goda middagen fick bli korv o makaroner för en gåns skull... tänkte förnya mig och göra mos till. men jag råkade hälla i för mycket vatten och pulvret tog slut, så de blev mer soppa. men skit samma makaroner är goare! och äntligen funkar spotify på denhär datan. behövdes någon uppdatering bara :) :) :)

you took my life from negative to positive

hade sååån tur igår för ida kom hit efter jobbet. så gjorde vi glass, bullar och te. mysigt :) sen la vi oss och sov huuur gott som helst.. lite för gott. hade minde än en halvtimme i morse för att hinna med bussen till ås. men vi hann! i ås var de inte kul på en fläck, höll mest på att somna.
'
när vi kom till stan igen åt vi golunch och sen har vi haft lite coaching. nu ska jag hitta på nån mat och sen åka och dansa :)
'
vart är minusgraderna och snön?!?!?

hey baby

hallo. idag klev jag upp halv 6 för att ta bussen till stan. hade nästan somnat och så kommer det en tant och sätter sig bakom mig och ber mig resa upp sätet så hon får plats... de fanns 10 andra platser men hon måste sitta bakom mig. halv less. när jag kom in till lägenheten somnade jag en stund, tog en dusch och sen gick jag på skolan.
'
ida följde med mig hem så åt vi pizza :) nu har både hon och lovisa åkt så jag blir själv ikväll :( sällskap vore kul!.. imorgon åker i alla fall jag och ida till ås skola och berättar om ÖG, så skojigt
jag o evevelina på halloween

sista dagen på lovet

6 november. slut på det roliga.. lovet & födelsedagen, tillbaka till skolan

igår efter fikandet övningskörde jag lite med mamma sen åkte vi till moster o hasse. där blev de god middag med släckten. efter det övningskörde jag hem igen och sov.

tack för mycket fina presenter och fina gratulationer!




här är några grejer. skinnskjolen som jag fick av momma ;)

wiiho ett år kvar..

har varit en bra födelsedag hittils! jag blir så glad av alla gratulationer :)
'
just nu har jag en vilopaus från fikandet så jag tänkte lägga in nån bild. längtar mest till kvällen föör då blir de tacos och mer presenter, inte dumt att fylla år
tårta till frukost, tårta till lunch(y)

lovet so far

har hunnit med en massssa sen sist jag skrev nått här...
Åkte till umeå
träffade syrran
shoppade i umeå
åt på all star med syrrorna
mös med pepparkakor & glögg hos karin
var vaken i 20 timmar
sov som en stock
cyklade till universitetet
tog en fika
kollade runt på karins skola
packade ihop
åkte hemöver
åt på grillen i åsele.. fyfan!
kom hem till hallen
soov gott
åkte till stan
köpte tyg
skor och en klocka
åt på donken med lovisa o anton
åkte hem igen
körde bil
åt god middag
kollade på robinson
'
och nu sitter jag här i köket och ska ta mig en fika. lovet är snart slut och det har gått aldeles för fort. men kul har jag haft än så länge :)

klockan är 05.59 och jag åker snart till umeå

igår va vi i getåsen heladan, målade och stökade. men på eftermiddan åkte jag och johan till stan och gick övningskörningskursen.. rätt drygt men nu är de klart :) efter de tog jag med johan på max drivein för första gången i hans liv, haha.

ja och nu åker jag snart till umeå och hälsar på syrran! hare gött!

RSS 2.0