Gott nytt åår

GOTT NYTT ÅR 

GOTT NYTT ÅR 

GOTT NYTT ÅR 

GOTT NYTT ÅR 

GOTT NYTT ÅR 

GOTT NYTT ÅR 

GOTT NYTT ÅR 

GOTT NYTT ÅR

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Coming home

Hööua vilken natt.. har hostat helatin. inge kul för nu e jag as trött

Idag ska jag nog kolla på tvåan av änglagård. eftersom jag såg trean igår haha. Sen hade jag tänkt åka in till stan med mamma och gå på bio med elin & dan, narnia 3D, men nu ska inte mamma till stan längre så jag vet inte hur de blir.. annars är de väl bra å vila upp sig för nyår! ;)

Måste lägga in den här sköna bilden från nian. fan va kung vi va :')


löukn

Okej tröttare jag va i morse.. höua. Klev upp 11 duschade käka frukost sen åkte jag, lowsa, mamma o johan in till stan. Gick en sväng med lovisa på stan men jag hittade inget fint så nu sitter jag i lägenheten och väntar på bättre tider. ne men jag väntar på familjen, vi ska gå och äta och sen gå på bio tillsammans :) mysit!
pöss

assåå shiiit

ojoj vilken kväll i laxsjö, jävligt kul! säger bara kung

På månda morgon när vi vaknade (i stan) gick jag, lowsa, tobias, pär o petter ner på stan och käka pizza, gött. Sen gick jag och lovisa en sväng på stan men de sög å de va ingen bra rea så vi gick hem till mig o vila litte. Halv fem tog vi bussen till hallen med alla grabbar + lill hall och därifrån vidare till arvesund där vi käkade midda och kollade på film, enception bland annat. Jag är ju smart!! men ska jag vara ärlig så fattade jag inte mycke av den filmen. haha
Imorse klev vi upp runt 11, åt frukost & sen stack vi ut med skotrarna på dravsjön. Där blev de en gädda, kolbullar och kaffe. inte dåligt. sen kom vi hem igen runt 4, åt tacos och vilade upp oss lite i soffan sen åkte vi till hallen och spela volleyboll & bastade med massa folk. azum dag!

Nu sitter jag och lovisa hemma hos meg och dricker te å kikar på pirates of the carribien. trött som få så snart blire en dusch sen söööv ma sött!

pusssss


Laxsjö

åh peppen! snart fer ma. kunggg


lowsa & jag sist vi va till laxsjö :*

-5

halloj. Ääntligen lite varmare ute så nu drar jag ut på en skidtur med syrran & hundar. Sen hem o duscha å ta 5 bussen till stan. Sen drar jag, lowsa och evelina till Laxsjö på dääns! full grett

puss hej


Några bilder från julafton











merrymerryy christmas


god jul från oss :)

äntligen Julafton

Nu är den här, julafton ♥

ha en jätte bra julafton allihopa, de ska jag ha!

GOD JUL!


dan före doppare dan

Idag har man vari duktig kan jag säga! Klev upp 12, okej de va inte så duktigt MEN sen så har jag hjälpt mamma i tvättstugan och städat hela huset eller ja, mamma har hjälpt mig i tvättstugan. hon leker ju bara haha. Men nu är de jul i hela huset, ljus å grejer över allt. mojsigt :) '




glad mamma


muskot tycker de är mysigt


bara -31 grader ute..


all I want for christmas

iiss yoouu..

Julmusiken är på. Ja imorse klev ju jag upp halv 8 & kvart i skrev lovisa att hon hade försovit sig å de blev ingen körsa. Så jag gick och la mig i min sköna säng igen, å sov till halv 11 hähä.. Då kom lowsa med mor & far och hämtade upp mig så åkte jag och lovisa upp på hallgårn och kollade på finalen i volleybolls turneringen. sspänandes, lärarna vann.. ingen ording längre. när de va avgjort gick vi bort på skolan och kollade på diselråttor & sjömansmöss med 9orna, å så fick man glögg å choklad. inte dåligt!
Halv 4 tog jag bussen till stan. när jag kom in hälsade jag på ida & elin på pause en sväng sen gick jag på donken och åt midda, inte så värst mobbat att sitta där själv å käka. närå inte. När jag kommer ner och ska ställa bort brickan står pontus där som också har ätit själv fast på nedervåningen. åh oflyt aja sen gick vi iaf upp på tingshuset och dansade med dom andra. sen hemfärd med mor min.

De va min fina dag. jag e så yr tror att de är fredag på en tisdag och lördag på en onsdag.. Men nu ska jag gå och kolla på sagan om de två tornen med mamma & johan!

ha en trevlig dan före dan före dopparedan kväll ;) puss




haha snygg basket stil. kan bli nått detta




snodde några bilder från dagen av lowsa

tröten

De blir ju aldrig som man tänkt sig haha. imorse hade lovisa försovit sig och missat bussen så de blidde inge lucia. för en gångsskull vare inte jag som försov mig!! stolt hähä.

Men nu ska vi iaf snart upp på hallgårn och kolla på volleybollen.

hörs hej

21 december

Ja då va man hemma i hallen. när jag kom hem käka ja midda sen va jag så jäkla sugen på nå sött å inge godis fans de. så jag tog å baka en sockerkaka, så gött med mjölk till! Sen kollade jag lite på en film, showtime.
Nu ska jag gå å sova sött så jag orkar upp till körsa i måra ;) ska kolla på hallens luciatåg med lowsa i morgon halv 9. sen går vi upp på hallgårn och kikar på volleybolls turneringen!

så gonatt gott folk ♥


förra årets turnering. jag, victoria o lowsa


valpar

Va till marieby igår kväll och kollade på 7 veckors vorsteh valpar. sötare :)






lovvvvvvvvvvv

ahaa då vare lov. ääntligen!
hungrig e ja, som faan. inte så värst ovanligt dock. Har iaf packat alla kläder som måste tvättas som jag inte orkar tvätta i stan o resten av grejerna, så nu är jag redo för lov i hallen!
Idag har jag tränat med julia. de va sjuukt längesen sist, inge bra. sen har jag fått skolkatalogen :D men fan va ja hatar vårat kort... uuu. kl 3 hade vi våran julavslutning med lite fin sång & höjdpunkten filippaa å sina skämt!! haha kung.
men nu må jag skynda mig ut för mor min väntar.
pusshej

ny dojjan


här e ny dojjerna också

the day is the day

Jag har ju visst några bilder från dagen!! dock inte bästa kvallan haha
 





marina, linus o lisa


min julkamel evert :)

måndag

ojrå i morse skulle jag kliva upp 8 men de blidde inte så. klev upp 9-halv 10 istället ;p sen gick jag upp på campus å hejjade på ettorna i trippelbollen. sen ner på lunch, ååååh godare! kött, bea o klyft peran mmmm. Sen blev de hocky spel o pepparkaks bak. hård dag! runt två kom lowsa o evve ner på stan så gick vi en sväng, sen drog jag & lowsa upp till henne o så kom joel o johan å ville bli klippt.

Jaa sen åkte jag hem igen och här va musiken på högsta volym och massa julklappar slås in. snart blire tjälaknul till midda, inte helt fel ;)

ja må ju hämta kameran hos irma för hur kul är dehär? inga bilder alls..

aja puss å hej


å nån bild kan jag inte lägga upp..

har blivit lite dålig på å skriva i bloggen. men vad gör väl de

Igår efter vi hade dansat på stan o jag hade latat mig i soffan åkte jag upp till elin & dan och käkade älgkebab med dom. Sen duscahde vi o for bort till odensala till elias där de va massa folk, där hade vi femkamp och lite trevliga lekar. Sen åkte alla vidare till folkan och dansa hejle natta :)  en riktigt kul kväll!
Efter dansen åkte jag elin och dan hem till hallen, jävligt trött va man, hemma kl 4.. men desto skönare va de i morse!
Klev upp och fikade med lite folk, läänge. sen fixade jag med massa kort, kollade på skidstaffeten, sov litte till i soffan och sen käka middag. så gött med lagad mat. Senare åkte jag in med dan o nicklas till stan och nu har jag kollat på en film med syrran

men nu äre godnatt så jag orkar med morgondagens trippelbolls turnering!

puss å godnatt , de här va till dig lowsa


The rolling stones, yeah ;)




danskarneval

De bara snöar å snöar ute, när tar de slut? fast egentligen är de bra för jag vill ha mer snö.
Idag klev jag upp 10 och kände hur magen värkte.. men den här jävla parasiten eller va de är ska inte få stoppa mig. Så jag gick på stan och mötte upp alla dansare. Vi dansade från mittpunkten bort till torget med olika stopp, de va riktigt kul faktiskt o mycke folk :) När vi kom fram på torget bjöds de på glögg & pepparkakor åsså tog vi oss en dans runt stora granen. julstämning! Sen gick jag med ida på gouter och käka en macka, faan va goda dom är. skulle kunna äta en om dan, minst! sen gick jag lite på stan och köpte nån julklapp. grett å ha dom klar snart

nu är jag hemma igen. kanske man ska ta sig en tupplur? eller kolla på nån bra film kanske. lät ju inte helt fel

ikväll blir de iaf lite fördans? hos elias med massa folk sen vidare till folkan på dääns till jannez. trivsamt!

♥♥♥

frajdej :)

tjä tjä. Klev upp halv 8 i morse och duschade. halv 9 gick jag till slingan å klöffte me och slinga håret. Vart faktisk rätt nöjd. för första gången när jag har gått till frissan typ :) Efter de gick jag ner på gymmet och mötte ida & julia, sen gick vi å käka lunch. sen gick jag och ida på stan o jag köpte ett par nya skor :) mina converse ser ju ut som skit så jag tyckte de va dags med nya! inte converse dock. vid tre gick jag ida och carolina på gouter å käka. OCH så skulle jag gå på toa, när jag kom ut så rev jag mig på dörrjäveln så jag börja blöda massa på fingre :( haha!

nu har jag gått hem för å gå ut med gibbe. senare kanske jag åker en sväng till ås och umgås me ida eller nå annat kul.

men puss å hej så länge


Lowsa, evve & jag :)

I can see a new horizon underneath the blazing sky

tjoho! Idag har varit en trött dag.. samhälle & matteprov. inte roligaste dagen direkt. Efter provet gick jag o julia hem till mig, la oss i soffan å kolla tv. Nu har hon åkt hem och jag har ingen dans ikväll heller. Ska hitta på nå att äta sen kolla på sunes jul! haha


skulle inte va fel med lite sommar nu.. (eller efter julen ;)

puss hejj

goth najt

mysig kväll. Har varit uppe vid blå c, käkat middag & kollat på 2012 med lowsa och evelina. men nu ska vi sova. så man är pigg i morgon !!! :)

kung de, pusss


busi bild haha!


hej jag heter oskar e 17 år..

Jävla skit å, när jag vakna i morse kunde jag fan inte svälja för halsen gjorde så ont :( Men jag gick upp och drog på gymme med ida. tränade bara lite mage eftersom skithalsen.. Sen käka vi lunch & då va skoldagen slut. grett. Sen gick vi på stan en sväng o jag köpte en julklapp + troser och en hårspray. Sen gick jag hem och nu sitter jag i soffan å slöar. Sen ska jag träffa lowsa & evelina så blire film kväll :)



puss hejj

De va ett tag sen

fan storbloggarn jag. Har inte haft tid i helgen. Har haft för kul för att sitta vid datan!
Åkte iaf hem till hallen på fredagen, åt middag med hela familjen & ida. Sen blev de soffmys o idol. På lördagen åkte jag och ida till arvesund o träffa lowsa. Vi åkte upp på dravsjön och åt kolbullar. Efter de åkte vi hem till lowsa, fixade oss och åt tacos. Sen började allt skön-folk komma. Riktigt kul hade vi!
På söndag klev vi upp typ 9 åt frukost med alla och jag hade ingen jävla röst ;o haha kunde fan inte prata. Men efter lite te så va allt bra ;) Resten av dagen spenderade vi i soffan och gjorde ingenting. Jo gick en sväng på isen med hundarna, dan, elin o ida gjorde ja.

Idag klev jag upp halv 8 & gick till skolan med syrran. Sen kollade vi på de fina luciatåget skolan hade. mycket mysigt. efteråt fick vi lussebullar och glögg på plaza, köng! Sen hade vi ingen lektion å efter de lunch. haha inte så värst slapp dag. Nu har vi egentligen idrott, meeen jag har världens magknip o ont i hövve.. Så jag sitter hemma och hoppas på att inte bli sjuk!!!!!!!!!!!!!

Kunde inte ta några bilder i helgen för kameran hade lagt av.. menmen

pusshej

haha köng

hej, hahahah!

Nu har jag gått en sväng på stan och snart åker jag ida o lowsa hem till hallen. Ikväll vet jag inte vad som händer, men i morn blire kalajs för lill-elan/lola! :)

aa typ de, hej då

kin di priti i-sprikit?

Idag försov jag mig igen :s fast de gjorde inget för lärarn va sjuk! Efter lunch gick jag på stan en sväng med lowsa, ida, evve och julia. köfte ett par leggings :) & jag beställde klipptid (yyyy) Sen hade vi gymteori o efter de gick jag och ida på gauter o käka. Sen gick vi på stödtiden å jobba lite matte, dukti! Fast mest damp blev de hahah försökte lära ida i-språket, de va bland de roligast jag hört! hahaha. Sen gick jag hem och åt midda med syrran träffade lowsa en sväng på stan. Å nu har jag och karin dekorerat pepparkaker, jätte fina blev dom haha!

Nu väntar jag på lowsa så ska vi fika lite, osså ska hon få en fin överaskning ;)





gu sa fintt

män puss


Gammalt

Jarå då va man i stan igen. Hela stan luktar ju fan skit!.. Efter lunch har vi idrott och då säger lärarn att vi ska bada!?? smart eller? Jag tänker inte bada i dehär vattnet. Hoppas alla protesterar haha

Har lite tråkigt just nu, så jag lägger upp några gammla bilder :)


Sommaren -09


bivack med klass 9, haha <3


Jag & mamma förra vintern


Hallen, 9:an


? på väg på dans med lola å lowsa

och så några extreemt gammla bilder:


hahaha, nån gång när vi hade dans uppvisning


spice girls träning ;)


ett tag sen, haha


min födelsedag, vet inte vad jag fyllde haha :)


haha å den här bilden kommer jag ihåg att jag va så nöjd
över.. haha!

kul att kolla på alla gammla bilder ibland :)

Jul i vårt hus..










Premiär turen för i år

Bonjour gottfolk! Denna söndag har ägnats mkt åt skiåkning. Klev upp och åt frukost med mamma, sen kollade vi på damernas skidskytte efter de fikade jag lite, haha här fikar man mycket ;) efter de kollade jag på sprinten Å SEN då tog jag mina egna skider och hundarna, så åkte jag en premiär tur på isen :) gött. Sen när ja kom in igen kollade jag på herrarnas skidskytte, som gick skit..
Sen har jag ätit middag med mamma, johan o jimmy.

Trevlig liten söndag, pussn


Ingen vanlig dag


En mycket fin bild på lola & mig! för att hon fyller år å allt :)
Grattisss påre igen ♥

Lördag

Goddagens :)
Denna lördag har varit en väldigt lugn och skön en. Klev upp och käka frukost, dammsög, fikade sen gick jag ut med hunnan på isen. Härligt men kallt, -21.. Nu har jag nyss pratat med lowsa i telefon och hört lite om gårdagen, haha, sen har vi pratat om kvällen. Lola fyller ju 15 årr i dag GRATTIS! Så vi får se om de blir nån firning av hon i kväll kanske :) Sitter också och dricker julmust & lyssnar på min juul lista på spotify, mysit!

Provade ny underställe idag också, så nu är de invigt och ner svettat som de ska va (y)




Kalla & muskot på isen :)


Musse


freeeeddddaaaaaaa ♥

Vaknade kvart i 8 i morse fan.. sprang till gymme, gjorde provet som handlade om nått helt annat.. Gick på stan en sväng & köpte ett fint billigt linne :) Sen åt jag lunch med mogge klassen.

Jag och ida gick på busstorget och skulle kolla bussarna och då kom en fullgubbe och började vissla för oss, hahah! jätte fint vare. Nu sitter vi hemma hos mig och snart far jag hem till Hallen! köng

puss (y)


Torsdag

Jag är förvånad hur bra de gick på provet idag :o eller ja.. de vet jag ju inte än, men de känndes bra faktiskt. Svarade på alla frågor utom två, och jag har inte ens läst igenom allt. Bra jobbat av mig :)
Ida va tillbax på skolan idag, grett! På matten gick det också bra, för en gångs skull. Käkade negerbollar och drack cola på rasten, De mesta har varit bra idag faktiskt! kung :) åsså äre ju snart helg, känns ennu bättre.
In handlade ett par leggings idag också, nöjd med de också haha.

Nu har jag nyss komme hem och funderar om jag ska gå på pump halv 6, troor nästan de blir så. De va så länge sen jag träna nu. inge bra

bilderna kommer fortfarande sen ;p

hej

Men samhälle... :'(

Samhälle prov i morgon. Jag kan fan inte plugga på de jag tycker är ointressant, de går inte. Sitter bara och tänker på allt annat medans jag läser. Samhälle o matte är dom ämnena jag hatar mest och de är bara dom vi har just nu, de suger!

Om nån timme går iaf jag & evve upp till lowsa och käkar midda, kung

puss hejra


fram med penna å papper

häj häj. Har nyss kommit hem från skolan nu, det va inte så ansträngande idag. Jag och julia gjorde en power point och visade upp den sen fick vi kolla på julkalendern o käka pepparkakor. Thomas är sjuk så vi slipper provet idag också :) Efter lunchen hade jag ett låångt möte med mentorn & efter de skulle jag gå på stan o kanske köpa jackan, meen jag höll på å pissa på mig så jag fick springa hem istället.. haha.
Nu måste jag verkligen plugga. Men de går inge bra alls, usch! Prov i morgon..


äe hörs hej


istället för pluggandet

Dagens låt: one last breath, haha ny 
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Samma gammla vanliga.. :p 
Dagens smink:  puder, solpuder och mascara.
Dagens händelse: mentorn bjöd på pepparkakor, haha 
Dagens planer:  hmm. plugga.. Sen äre ju onsdag ;) 
Dagens vill ha: Jackan på stadium! & tuggummi 
Dagens saknad: Hallen.
Dagens drog: typ pepparkakor
Dagens tråkigaste: Plugghelvetet..
Dagens finaste: 
Dagens måste: plugga?
Dagens dricka: julmust & mjalk (y)  
Dagens köp: ingenting. än iaf ;) 
Dagens mat: fil o flinger, spagetti o köttfärssås
Dagens sjuka: jaru, ont i hövve
Dagens kärlek: ingen kärliek idag haha
Dagens mående: TRÖTT!!


RSS 2.0