~


and it's almost driving me wild

hellooo. kom nyss hem från ett cykelpass på gymmet. nu jävlar ska konditionen igång, har mycket som väntar framöver. först är de några klubbtävlingar till sen ska vi köra vinderälvsdraget, en draghundstävling som stolov fast med skidor o hund :) sen är de stolov också!
'
idag började jag med att åka till stan och hade svenska på förmiddan sen engelska efter lunch.. dryg dag! när vi slutade åkte jag och ida på badet och skulle ha maskinvisning. de va ingen bokad så vi fick städa lite sen åkte jag hem igen och åt. ska ta lite te och kolla på tv nu sen duscha o sova! byebye


klubbtävling

hejhej! gick inge bra alls idag på tävlingen.. på tävling får kalla nå fel och vet inte vad hon ska göra, så hon stutsar på sidan av mig och springer bakom. jag peppar på na men de är som att hon inte fattar vad hon ska göra. gämnfört med när vi åker hemma drar hon huur bra som helst! men men de va en härlig dag och man fick iallafall ut och åka lite :) efter tävlingen åkte jag, mamma, irma, liisa, emanuel, katarina, anna o teddy på tages och åt lunch. sen övningskörde jag hem.

ska snart ta en dusch och sätta mig framför tvn.



ollebolle

godkväll! åkte till getåsen igår med bussen och mös i soffan hela kvällen. idag har jag mest suttit i soffan och kollat på SM veckan. Olle körde skidskytte och va så duktig :) sen ringde elin och fråga om vi skulle ta en promenad, så de gjorde vi. mycket skönt väder! sen åt vi go middag och kolla på gladiatorerna. ska fortsätta kolla på nån film och ladda inför imorgon. åker till marieby och tävlar med kalla i klubbtävlingen :) det är en deltävling så man samlar poäng och i slutet avgörs de vem som fått mest poäng!
hare!


helgen är nära

hej!! igår kom syrran till stan så vi åkte och handlade middag och sen åkte vi till mig och åt o hade mysigt :) idag började vi med lektion i gymet och sen hade vi historia hela eftermiddan. när vi slutade åkte jag och julia hem och pluggade lite muskler och sen blev de pannkaka till middag!
'
sen har jag suttit i soffan hela kvällen och kollat på skotercrossen på svtplay. osså gjorde jag en sket god smoothie med vaniljkesella, banan o hallon! för ett tag sen kom elin och dan hit på lite fika men nu har dom nyss åkt så jag ska gå och lägga mä!

long time

skön dag idag! hade en timmes lektion på gymmet sen slutade vi och då gick jag hem o bytte om va på stan en sväng sen kom mamma till stan. vi åkte på lillänge, köpte nya träningsbyxor och sen åkte vi hem och åt middag. sen skjutsade mamma mig till marieby så åkte jag med kalla runt skidspåret. skit rolig med nytt spår och andra hundar :) efter de åkte vi på willys och handlade. nu har jag nyss gofikat och kollar på wild child.
'
imorgon ska vi vara ute på idrotten och sen börjar matte B...... fantastiskt kul

helloo

tog halv 7 bussen imorse till stan och sen kl 9 var vi på folkan och lyssnade på en föreläsning. den va faktiskt riktigt bra! efter lunch hade jag engelska sen åkte jag och ida på storsjöbadet och coachade två stycken. klockan fem gick jag på ett spinning pass och sen åkte jag hem.

har käkat nu så jag ska snart ta en dusch!



söndag

Godkväll! har nyss kollat på så ska de låta och fan vad jag tyckte om jamie meyer. jäkligt skön röst å snygg me ;)

idag tog jag sovmorgon sen blev de massa fika. sen tog jag hundarna och skidorna, musse fick dra en liten bit också. de märks knappt att han har en halv lunga. men de är väl bäst han tar de lite lugnt ett tag till! sen tog jag skotern och åkte med dom andra hundarna en sväng :)

sen kom berit & bernt hit på middag. riktigt go middag och go efterrätt! nu ska jag ta en dusch och fika, åker till stan imorgon med halv 7 bussen..


getåsen

blev en riktigt rolig kväll igår!! började med att åka till joel, satt där med tre grabbar sen gick vi till victor och hade trevligt med alla andra. sen kom pontus till dansen så de blev extra roligt! sen visste jag inte hur jag skulle komma hem, men då fick jag åka med några gubbar som spelade upp massa salsa filmer och diggade till dansa kuduru haha.
och så va dom arg på hallungarna som kastade snöbollar på bilen. tur jag aldrig berättade att jag va ifrån hallen!
'
nu har jag druckti varm oboy som william gjorde så nu ska jag ta skidorna och hundarna på en tur :)





tre bilder sen ifjol. lovisa va söt på den sista!!

jannez

kom hem till getåsen för en stund sen. har fikat och gjort klart religionen. så snart hoppar jag i duschen och åker till hallen för lite däns till jannez!! ;)
ha en fin kväll!


show me how you dooo

herregud vet inte när jag va så trött sist! träningsverk i hela kroppen har jag också, fast de är rätt skönt :) ida kom hit i natt och sov över sen sprang vi på skolan imorse. hade först svenska sen body pump med klassen och efter de teori med kent-ove. å sist mentorstid. sen gick jag och ida på gouter och köpte mackor för att plugga lite på skolan, men de tog inte länge så gick vi hem till mig.. jag lyckades nyss somna i soffan och ida har åkt hem. tänkte iväg och dansa lite men jag skiter nog i de. ska göra lite middag och sen somna tidigt skulle vara skönt! aaaoo
jag å slidan i ettan

I told you to be kind

va skit trött imorse för jag kunde fan inte somna igår. låg minst en timme och stirra rätt upp i taket. skit drygt!! men jag gick på skolan och jag julia ida o linus redovisade vårat UF. sen lyssnade vi på alla andras och efter de va de lunch. satt rätt länge och drack te med ida men nu har jag slutat och är i lägenheten. tror jag ska gå på RPM senare och ikväll är de dansss träning, längesen nu!

jullan å jag i sommras. längtar så jävla mycke till vårvinter och sommar nu så jag vet inte vad jag ska göraaa. fast de är ju egentligen inte jätte länge kvar :)

fin dag

fick en svomorgon idag till 11 sen blev de ett pass på golds, challenge, och lite magövningar med ida. efter de slutade vi och jag gick hem o tog en fika go oboy och stut. ska snart ta tag i religionuppgiften och sen blir de köttfärslimpa och peran till middag!

rolf-göran???

men herregud... svenskafolket!! som att rolf har gjort det bättre än hellner... vad besviken jag blev nu!
'
idag efter skolan gick jag med lovisa och evelina en sväng på stan sen tog vi middag på gouter. gick hem och bytte om sen gick jag på golds och körde RPM :) nu sitter jag och fikar och kollar på idrottsgalan, blev lite besviken men säger väl grattis till rolf-göran nudå! imorgon har jag sovmorgon och sen challenge med klassen och coaching. nu ska jag snart lägga mig i den nybäddade sängen å sova gott!
har inga bilder tyvär..

:)

synd det inte blir lika bra kvalite på bloggen.. men de är iaf roligt å ta bilder med nya kameran! så idag har jag gjort de, skrivit lite engelska och religion och fikat massa. om ett tag ska vi ner till elin o dan och käka middag sen åker jag med mamma till stan imorgon.

lördag

Idag tog jag en skidtur i skogen med elin och hundarna, tog några bilder med nykameran innan vi stack! när vi kom hem gjorde vi varm oboy och mamma bakade bullar :) nu ska jag äta middag sen fortsätta med bajs skoluppgifterna..

the best

äntligen fredag!
efter skolan åkte jag julia och ida på storsjöbadet, bubblade, bastade och åt glass :) stog i farstun och väntade för vi hade så gott om tid, sen fick vi kuta till bussen och missade den.... tur de gick fler! efter de åkte jag hem och packade ihop lite grejer sen kom johan och hämtade mig och william så åkte vi till brunflo och lastade på massa virke. sen åkte vi hem till getåsen och lagade tacos, mömma!
'
nu ska jag ut och köra lite bil sen kolla på hur man blir av med en kille på 10 dagar! ha en trevlig fredag:)

hej

eftersom mina fans blir helt galna när jag inte uppdaterar bloggen så känner jag att jag måste göra något för dom!
idag har jag varit på skolan och sen gått runt på stan med jullis och ida. när jag kom hem hämtade johan och mamma mig så åkte vi på elgiganten och köpte en systemkamera :) sen på coop och efter de smällde vi i oss en kebab. nu har jag kommit till lägenheten igen, sitter ensam och kollar på bloggar. ska snart göra te och sen sova massa!
geee mig vårvinter!!!
'
så hoppas alla är nöjda och kan sova gott inatt nu, puss puuuusss

2012

!

RSS 2.0