snor

hello. har gått och blivit förkyld.... såklart eftersom de är lov. åkte till laxsjö igår efter lite tjorv, hade en riktigt trevlig kväll och kom hem halv 5 inatt/morse, sen sov jag till 1. efter frukost gick jag och karin med hundarna ner till elin och tillbaka, när vi kom hem blev de fika och sen middag direkt på. lite senare kom irma, lisa och emanuel hit på lite spelspelning. trevligt :)
'
nu har jag lagt mig i sängen och ska sova för imorgon kommer ida och julia hit och hälsar på! sov så gott



hahaha dagmar

fyfan vilken natt! jävla dagmar
'
nu bär de i alla fall av till laxsjö snart, på lite dans :)

GOD JUL

fint rivmärke på halsen va? fick de av muskot.. nu åker vi till hallen och äter gomat!

nu är det jul här i vårt hus

nu är den äntligen här julafton! den har redan hållit på i 43 minuter.

idag har det blivit en del fika och så. men jag och karin har även varit och hämtat en finfin gran och sen bakat rocky roads & knäck. klätt granen och ätit kakorna har vi också gjort :) sen gjorde vi ansiktsmaskar och kolla på uppesittarkväll. vilken julstämning man får!

nu har jag lagt mig i sängen och ska sova så man får nån gofrukost imorgon. sovgott♥


GOD JUL!

en dag kvaar

godkväll! gick på cykel75 minuter och de märktes att de va ett tag sen.. måste jobba upp kondisen igen. sen skyndade jag mig hem och duschade. skulle gå bort till sjukhuset och hälsa på mamma men då fick jag privatskjuts av två grabbar som va ute och åkte, då hade jag tur. va hos mamma ett tag och pratade, fick även hjälpa till så hon fick gå lite :) rätt häftigt bara 5 timmar efter hon opererade höften! sen slapp jag gå hem också, fick skjuts även hem.
'
är ensam ikväll för lovisa har åkt till myrviken. så nu sitter jag och fikar o ska snart sova så jag orkar med SISTA dagen innan lov! så jävla skönt. sov gott på er

pinsamt

klev upp tidigt och laddade för dagens trippelboll. fotboll, volleyboll och innebandy. kom upp på campus och förlorar våran första match... pinsamt. vann den andra matchen men gick endå inte vidare, nån måste ha mutat domarn!
gick ner på skolan en sväng efter de och åt lite pepparkaksdeg, åt lunch och sen gick jag hem.
'
tror jag ska gå iväg på stan en sväng och se om jag hittar några klappar till julklappsleken sen ska jag på spinning och efter de hälsa på mammis på sjukan.
trippelbollen i fjol

två dagar kvar!

skola idag igen.. jävlar vad trött jag är, har inte lagt mig innan halv 3 sen i torsdags. efter skolan gick jag och mötta mammi så gick vi en sväng på stan. hon ska operera sig imorgon så jag kommer vara lite orolig! men de ska nog gå bra. sen gick jag hem och nu sitter jag och väntar på mat. anton bjuder idag, grett :)
'
kanske går och tränar sen eller träffar en kompis. haree bra!

söndagsmys

hallelå! nu är helgen snart slut så jag har lite tid att skriva nått. har varit i stan hela helgen, kollat på bio, träffat karin, ätit god middag, varit på rolig förfest och ennu roligare dans till jannez :)
'
idag har jag och karin fikat och bakat en "kaka" eller vad man ska kalla de. sen följde jag henne och sa farväl vid bussen. nu sitter jag och lovisa o kollar på copycat singers, myser och laddar inför dom sista dagarna! fan va skönt med lov

the show goes on

ooh spännande dag på skolan!! bråk i matsalen så 5 poliser fick rycka in. deni

efter den roliga lunchen gick vi ner och tränade på gymmet och sen har vi gått igenom mer magövingar. under träningen fick en tjej i klassen astma, inge roligt! både poliser och ambulans på en dag, coolt. sen hade jag mentorstid och då bjöd lärarna på pepparkakor o julmust :) sen fick vi göra en musiktävling. där vinnarna fuskade helt klart.

just nu är jag hemma och lyssnar på Mange bjuder. är den verkligen så bra som alla säger då?

juste igår tävlade vi i sundsvall och kom tvåa. kändes inte alls nå bra med dansen tyvär, mer träning. sen blev de lite socialdans och fika. trevlig kväll :) kom hem halv ett och imorse va jag svin trött. vaknade 8.00, flög upp och kuta till skolan OCH hann i tid. sjukt :)


fick en fin skål igår iaf

12.00

har slutat för dagen och nu ska jag hoppa in i dushen och packa de sista. sen far vi till sundsvall och tävlar ikväll :) håll tummarna. hoppas vi inte kommer hem föör sent, ska ju upp på skolan imorgon..
'
fick en fråga av bror min, om några bra magövningar.
crunches
benlyft
sido sit ups
plankan
climb the mountain (händerna i backen, sedan "springer" man stillastående)
'
här är några övningar vi gjorde igår. kör dom erik :)
skolans luciatåg igår!

lucia

imorse gick jag direkt till kyrkan och kollade på skolans luciatåg. så mysigt! sen gick vi på skolan och fick lussebullar & pepparkakisar :) efter lunch var vi nere på golds och skulle köra mage. linus gjorde övningar till mig och jag till han. kom fram till att jag har blivit svagare i magen än förut... inge bra. efter de gick jag hem och fikade med mamma sen åkte vi på skolan och gick på utvecklingssamtal. hade skött mig fint så de tog inte så länge. efter de åkte jag, mamma och william på ixo och handlade lite fina grejer och avslutade med middag på dixie, tror jag de hette.
'
nu har jag kommit hem igen. får se vad som händer ikväll!
sötn bild

all this way

har nyss ätit gomiddag. fläskfilé, klyftpärer och bea som lovisa lagade :) satt inte fel. sen har jag varit duktig och tvättat så nu blir de nog lite harry potter.
åå imorse va jag på ansiktsbehandling. hur skönt som helst! gör jag gärna om

söndag

fyfan va härlig helg!! åkte hem i fredags och åt middag med familjen och kollade på idol. på lördag tog jag fyrhjulingen och skulle hämta en älg som johan hade skjutit. jag åkte enda till buan och hittade ingen älg. ringde johan och då säger han ne jag mena bron........ less. sen körde jag in ved och senare tog jag och karin premiär turen med skidor och hundarna. sjukt härligt, och kalla tyckte de va skit kul! sen kom lite släckt och åt middag och fika. spelade spel och mös.
'
idag har de blivit mycke fika och mycke folk. de är aldrig en lugn stund hemma. folk kommer och går jämt. men de är väl trevligt. sen stack jag karin och andreas ut på en skidtur igen :) åkte in till stan senare och åkte på dance hall och tränade.
har nyss kommit till lägenheten & ska fika och duscha! hejsvejs♥

Another christmas without you

äntligen fredag och jag har redan slutat :) gick direkt till körskolan och kollade synen, som verkade vara bra. sen gick jag hem och ska vänta på karin som kommer från umeå. så ska vi åka hem (som nu mera är i getåsen) och träffa broder och alla. ska bli så mysigt att flytta in i nya huset!
lite pepparkaksbak i fjol.
'
ha en bra helg för de ska jag ha

onsdag

de va inte fel att åka hem till hallen i måndags, baka och träffa broder som är hemma och hälsar på en veckan. i går packade vi en släpvagn och åkte till getåsen. där är  snickarna färdiga så till helgen flyttar vi in :) :) tog även en promenad med hundarna, städade, åt middag hos dan & övningskörde.

imorse klev jag upp 6 och åt tomtegröt sen åkte jag med johanna till stan och gick på skolan.. slutaade 11 sen gick jag och julia på stan och handlade lite julklappar, och tog en fika på paus.
gick hem och bytte om sen gick jag och tränade. gick inte bra eftersom jag inte hade ätit på 6 timar höll jag på att svimma och blev helt yr. ska aldrig mer skippa äta innan träningen tror jag!

när jag kom hem åt jag, lovisa och anton pannkakor och nu ska vi kolla på harrypotter, om de funkar.






snart är de hÄlg ät en älg puss hejhej


usch!!

såg denhär filmen på en blogg, stackars kille. förstår inte hur folk kan vara så dum mot någon.. idioter

hejjahejja

riktigt skönt att få sova ut imorse kan jag säga. halv 12 färjan åkte vi in till stan och på lillänge. kollade efter kakel till köket och hittade ett tillslut. sen åkte vi på en thai wagn och åt tle små lättel. tredje gången jag äter thaimat på mindre än 24 timmar. men de är ju aldrig äckligt!

efter de åkte vi till stadion och kollade på skidskyttet. gick inte vidare för sverige. godare med glögg. å sen åkte vi hem igen. lite snö har de blivigt på backen hemma iaf :) låt de få stanna denhär gången!!

så nu ska jag äta lite kycklingwok med sötsur sås, va så längesen jag åt thai mat..:)



äntligen över

har snart varit vaken 40 timmar. börjar bli lite trött. eller övertrött snarare!

Igår började en tävling (draknästet) som jag, julia, ida och linus var med på. vi skulle tala om varför just vi i jämtland/tröndelag skulle få arangera OS 2022. sen skriva en affärsplan över de.

vi började skriva 9 på torsdag morgon. 6 på fredag morgon va vi klar och lämnade in affärsplanen. fyfan va trött jag va efter en hel natt med skrivande.. efter de kunde vi inte gå och lägga oss för då skulle vi börja med en redovisning som vi var klar med till 9. vi vann ingenting. inte ens en lappmössa.. känns rätt tungt. men jag antar att dehär kan vara en bra erfarenhet.

när allting var klart gick jag och jullan på thai take away och handla sen gick vi hem till mig och åt. slumrade lite i soffan sen tog jag bussen till hallen. måste haft nån flyt för jag fick åka gratis :) när jag kom till hallen blev de middag och sen gjorde vi glögg o pepparkakor och kollade på idol.

nu ska de bli såååå jävla skönt att tvätta bort sminket och lägga sig i sängen och bara sova!! imorgon åker jag till stan igen och kollar på skidskytte :)



Lyckades tydligen somna en sväng under redovisningarna också haha

RSS 2.0