tisdag

yoyo dudes! igår på träningen började vi lära oss en ny dans, bigg apple, som ska va klar om 3 veckor så de är lite brottom. efter de satt jag på busstorget med victoria o lekte lodisar. haha ne väntade på hennes buss, sen gick jag hem. då fick jag besök så vi kollade på slumdog millioner (vet inte hur de stavas :p). sen i morse fick jag sovmorgon till halv 10, lunch 11 slutade kvart över 12 :D härlig dag haha. efter skolan gick jag o julia på stan och fikade lite kladdkaka ;) mumma!

nu har jag sovit lite på soffan, försöker fortfarande bli frisk! och snart ska jag o karin baka lite kakor :) sen vet jag inte vad som händer.

puss o kjam så länge

kötta

hoho! sov en halvtimme för mycke i morse tyvär :p men jag hann med endå. så idag har jag haft dans, fast inte dansat nått haha, sen hade vi idrott lite lekar och sånt. efter de gick jag o julia ner på stan å fynda två tränings linnen (y) sen åkte hon hem och jag gick hem och började laga mat till mig o karin.

så nu är ja mätt o belåten och snart ska jag gå till bussen och åka till lilsjöskolan o dansa :) sen får vi se vad som händer!



haha, elias målade mina naglar i går kväll. fint vaa? ;)
karin har fått de nya grafitti lacket så nu är jag as cool heh

regn o blåst

vilket skit väder de är nu för tin. min hals är inge bättre i dag tyvär så jag kommer inte kunna va med på idrotten i morgon tror jag. pinsamt å inte va med andra veckan! skit hals!
jag åker iaf till stan ikväll med kusin stina, braa så slipper jag bussen!


söt grisn

lördags mys

Sitter å kollar på en film nu du, jag och dupree. elin ville att jag skulle följa med ut o grilla, men jag orkar inte ikväll. har ontont i halsen så de får bli en annan kväll! i morgon har jag inget planerat, vila upp mig tro jag. och sen åker jag nog in till stan i morgon igen. den helgen gick fort :p


en bild på mamma o johan, som man brukar se dom :) haha

hals jääääääääääääääävel

satt ju ensam igår, men efter några timmar kom de massa folk helt plötsligt blev vi 10 pers i stället haha. mamma o johan + massa folk har varit på ripjakt i någradagar, dom fick skjuta 39 st tror jag! inte illa.

Men nu har jag nyss vaknat o försöker äta frukost men de går inte, har så jäävla ont i halsen :'( de gör ont upp i öronen och de gör så ont när jag sväljer! hoppas inte att lowsa har smittat mig med halsfluss eller nått.. fan å...

så i dag kommer de inte hända så mycket skulle jag tro.

Bilder från veckan


bolle & bulla




feting coola


sötirma


joel o lowsa

snodde bilderna från lowsa som vanligt ;)

kyla

Ja de är fortfarande ingen som har kommit hem.. så jag har ätit makaroner o massa ketchup för mig själv haha. jag sitter i halsduk o tjocksockar men endå fryser jag ihjäl :o så jävla kallt, brrrrrrrrrrrrrr! åh irma skrev, hon har hittat en resa för 3 tusen nått till turkiet! fyy faan va skönt de hade varit nu. åker mer en gärna dit med henne!

ska sätta mig i soffan nu med en filt, haha sjukt kallt! :p

Hallen

ja då va man hemma i hallen efter en vecka i stan! veckan har gått sjukt fort o jag har inte velat komma hem nån gång heller, hade kunnat stanna i helgen :p men mamma ville ha hem mig så nu är jag hemma iaf. dock ensam för jag vet inte vart dom andra är, shysst att få hem mig o sen inte vara hemma. nae

idag var vi på gymmet å fick våra gym kort, träffade en ny lärare och lite sånt. vi ska få tröjor och vattenflaskor från golds sen också :) efter de gick jag o julia hem till mig och slöa lite i soffan, sen åt vi lunch. efter lunch hade vi samhälle. & brandlarmet gick! för att nån NV elev hade lyckats med nått haha, så alla fick gå ut en sväng. men sen gick vi ner på stan i små grupper och frågade partierna massa frågor om varför man ska rösta på dom osv. sen fick vi sluta så jag gick på stan med julia en snabbis sen åkte jag hem med irma & katarina.

har inte tagit ett enda kort tyvär.. men jag ska ta me kameran nästa vecka! :)




ppizzapizza

kom hem 2 i natt, klev upp 7 imorse och gick direkt på gymmet o gymmade med klasskompisarna. efter de gick jag hem o duschade, sköönt att ha så nära hem! å sen gick jag till skolan och åt lunch, sen hade vi matte.. sen sluta vi.

nu har jag nyss varit på aladdin och käkat pizza med johan, braa gött! :) får se vad som händer senare ikväll.

puss å hejj

onsdag

Idag har vi haft våran första samhälle lektion och fått se runt i gymmet. vi skulle sluta kvart i 3 men vi fick sluta 1 :) så jag gick med irma på stan en sväng sen gick vi upp till henne å åt midda. sen gick vi bort till dancehall och gick på första disco klassen :) de va jobbigt o lite svårt i början, men de kommer bli kul!

nu har jag o irma köppt negerbollar och gått till lovisa.

å i morgon bitti ska vi på gymmet och träna för första gången!! :) på fredag kommer vi få våra gymkort så då kan vi gå dit när vi vill o på vilka pass vi vill. (y)

bollarna kallar!

PT

Mysig kväll igår hos lovisa o erika! de blev lite scones och te senare och sen gick jag olle å irma hem. imorse klev ja upp 7 å började kvart över 8. så idag har vi fått se hela skolan och träffat våran mentor :) å ätit lunchen för första gången, riktigt gott!! sen slutade vi 11 så jag gick på stan med julia o moa nån timme :)

nu har jag anmält mig o pontus på en buggkurs som börjar på måndag (y). om ett tag går jag upp till olle med erika o lowsa & käkar middag.

höres


Jag, igår! eller.. ? förrgår?

first day

ja då va första dagen avklarad! de gick ju riktigt bra :) haha. de va ganska pinsamt när man kom in för alla satt knäpp tysta och kollade på en när man kom in. men jag tror våran klass kommer bli grym!! ;)

när jag slutade gick jag o mötte erika o lovisa, så gick vi och handlade sen tog vi bussen upp till dom och gjorde pastasallad. nu är irma, olle o joel här också, så vi sitter å äter chips och pratar om dagen haha.

å en sak till jag har fått ett busskort :D haha

HOLMEN (y)

fan va de va kul igår!! riiktigt roligt :D 
la mig runt 4 så nu har jag nyss klivit upp och ätit frukost. dom andra drog och plocka bär men jag stanna hemma. de är ju faktiskt sista(!!) dagen på sommarlovet & sol, så i dag ska jag ligga i solen så mycke jag kan innan man måste sitta inne varje dag o bli blek. å sen ska jag ut och springa senare!

ne nu ska jag ut


There is no need to cry

De va länge sen jag gjorde så här mycket på en dag alltså!.. eller? 
ne hua, har inte gjort ett skit idag. gick ut en sväng med gibbe sen har
jag suttit här i soffan :p nu är jag verkligen uppvilad för kvällen haha


Kung i stan

trivsam kväll igår! myycket god mat hos elin och dan först sen åkte vi bort till sandviken. när vi kom dit var jag berädd att vända! meen de gjorde jag inte, vi gick in och de vart en riktigt kul kväll endå :) de kom mer folk &  jag dansade hela kvällen. å så bra musik!!

nu har jag nästan nyss klivit upp & ätit frukost efter en natt i min nya sängplats, som var riiktigt skön! där kommer jag trivas. karin och elias har åkt på sjukan för karin ser inget :s så jag är själv.. men snart ska jag ut med gibbe å senare åker vi hem till hallen och äter middag med alla, sen blire hoolmen!! :D 




I'm awesome

Puhh, vad jag o karin har städat och fixat i dag! men nu är de klart :) min säng är inne, de är ommublerat och rent. grejt

Nu har jag nyss duschat och väntar på att elias å karin ska bli klara så åker vi upp till elin & dan och käkar middag. och senare åker vi på dans! arvingarna (y)

så ha en kul kväll, för de ska jag ha!

godmorgon!

yes, nu åker jag till stan med sängen å lite grejer! snartt så

Muuu

har lagat spagetti o köttfärssås och ätit med karin & johan nu och sen ätit brownie till efterrätt.

Nu ska jag packa ner mina kläder för i morgon bitti åker jag och johan till stan med dom och min säng så jag kan flytta in! (y) inte länge kvar nu, tree dagar om jag inte räknar med idag!! jag har iaf tagit reda på att vi börjar 12 på måndag, sovmorgon haha!

imorgon kväll åker vi på dans också, arvingarna! haha. å på lörda blir de fröjdholmen :)

ojj mycket att längta till nu. gilla


lowsa, irma å jag i vintras :) haha


Västavågen igen (y)

hemma från en natt i västavågen! Igår bestämmde jag elin elin o ingela att vi skulle åka till västavågen. så vi åkte dit & myste åt gomidda i solen, bastade o badade. Idag åkte vi ut på en holme med båten sen har vi legat i solen hejle dan! mucho härligt :)

i tisdags åkte jag in till stan och träffa syrrorna sen åkte jag å karin till faster & jossan i ångsta :) längesen man träffade dom! sen åkte vi tillbaka till stan och jag gick bort till bion å mötte upp lowsa. så kollade vi på eclipse, å den va ungefär så bra jag väntat mig haha :) efter de gick vi på donken o köpte lite mat, sen satt vi oss på torget och åt midda o myste. sen blev de en liten glass på de! seen for vi hem till hallen å hade damp ;p vi låg å skrattade åt ingenting så vi grina. & så hitta vi mina gamla dagböcker ahhha då skratta vi inte mindre ne..


ingen bild från västavågen tyvär... men en bild från tisdags har jag!




hare så kult på resturangen

Har nyss kollat på snabba cash med irma lisa o laura. den va inte bra alltså, tråkigt..
men jag har också kollat på världens roligaste tuben klipp!! serriöst bästa där haaha, hare så kult på resturangen!

i möra far jag in te stan. o sen åker jag och karin å hälsar på faster & jossefin :) sen åker vi till baka till stan, sen ska jag o lovisa se eclipseeeeee!! som jag längtat!
godnatt alla fansss


hetta

härligt härligt, med sol! men jag måste in å svalka mig lite :p jag vill inte gå ner o bada för de blåser så myycke.. men de är så hett i solen så jag måste gå in lite haha.

en sak måste jag fråga, när börjar jag på måndag?? i brevet stog de 10 och på hemsidan står de 12. man vill ju inte direkt börja gymnasiet med att komma fösent. de måste jag ta reda på!

Ne ut i solen igen ;)

solen is here

Japp, på med bikinin o ut i solen!

mmm

har ätit skit god midda med mamma, johan, dan o elin i kväll o firat att sista kursen är gjort för i år! sen har vi fått tillökning i familjen av två stora vorstehr hanar, så nu har vi 'bara' fem st :p
har kollat vädret och de ser ut att bli fint i morgon!! :) så antingen blir de en tur på fjället med johan eller så ska jag stanna hemma å försöka bli brun, haha.
nån gång i veckan ska jag åka till stan o kolla på eclipse! snart slutar väl den visas på bio så jag måste skynda mig. sen vet jag inte vad som händer. men i helgen blire dänsing igen (y)

godnatt gott folk

Fjälltur

Riktigt kul dans igår! de va så längesen sist. o så va de bra buggyta :) vi kom iaf hem runt 4.
ja klev upp 10 så packade jag, elin o mamma oss iväg till fjälls. Vi gick upp på drommen å fikade
där sen somnade vi i solen en stund, häärlig dag!

Här är några bilder som jag tog idag:










skel bärplockare haha




Tarras flinar upp sig för kameran ;)

Japp, jag har skaffat glasögon


neerrå! lowsa@'s ju
snyggve, va tvungen att göra han svart vit ;) haha

kkräftorr

bilder från kkräftskivan:

















Radio jämtland

måste bara säga en sak, radio jämtland vilken värdelös radiokanal allså! hahah
först ringer en gamling in o vill grattulera en annan gamling sen sätter dom på
en värdelös låt & efter de ringer en ny gamling och grattulerar en annan gamling :p
de kallar jag värdelöst!



lägger ut en ganska värdelös bild från examen ;)
joel,lowsa,jag, erika och olle



hejj å hojj

morgen! pigga o glada

igår va en mycket trevlig kväll :) haha jävligt roligt. de kommer bilder senare när lowsa har lagt ut dom.

nu ska jag o irma ut och bada hundarna sen får vi se vad som händer å fötter!

pussn

Kräftskiva

Yes, snart åker jag, irma, elin, olle o joel till arvesund där de är folk som vi ska äta kräftor med haha. & fira att tobias fyller 18 idaag! =) blir en kul kväll!



hörs sen hejs!


(y)







lite mer bilder

lyckat serru

haha lyckat. jag o elin skulle åka och gymma för några timmar sen, så vi åkte med ingela upp och skulle hämta nyckeln men ingen va hemma så vi va på väg att hämta en annan nyckel men på vägen träffa vi anders och där fastna vi i en o en halv timme :p sen va vi bara fika sugna och klockan va närmare halv 11. så vi åkte hem istället o fikade! haha härligt..

har pratat med lowsa nu och i morgon blir de nog arvesund på kräftskiva och 18 års fest :) tobias fyller 18, grattis! de skulle ha krockat med dansen på lördag men dom ändrade dag så allt blev perfekt, haha

men godernatt alla

skjut träning

Har varit på skjutbanan idag o skjute 22:a. de va ett tag sen jag tränade nu och de märks att jag skjuter sämre en förut! sen har jag fikat me karin o kollat på bilder från västavågen, haha fin fina bilder ;)
& en sak till, ja har städat mitt rum. de va välbehövligt kan jag säga :p men nu är de rent och fint!

här är bilder från västavågen:

















nu ska vi ut o ro ! pöss hej


najsa dagar!

Hemma igen!

de har varít tre mycket mysiga/roliga dagar med brudsen!
när vi kom dit i måndags packade vi in och sen gick vi o eldade i bastun bytte om och bastade, badade å tog massa kort hah. På tisdag regnade de hela dagen så lovisa gjorde sminkningar på oss (fattar inte varför man hade smink med mitt ute i skogen haha). sen fikade vi massa å mysade inne i stugan, tiden går så fort när man sitter inne och pratar, halv 4 (på natten) kollade vi på klockan å såg att de började ljusna ute men alla trodde klockan va runt 12 :p haha. men vi hade bestämmt att bada alla dagar så vi badade även då :) i morse när vi vaknade va de sol så vi gick ut o åt frukost,  sen har vi legat på bryggan hela dagen o solat och badat! riktigt härligt.
de har blivit gaanska mycke skratt dom här dagarna också!! haha. skrattat ätit och badat :p o varit liiv rädda på kvällarna, haha töntig man e

de här gör vi definitift om fler gånger! :)

de kommer upp bilder senare på lowsa.blogg.se å även lite här.

västavågen

nu har jag sprungit en sväng o duschat. karin har kommit hem också, från semestern med nya högtalare :) dom på datan sög så de va riktigt bra! och nu har jag packat klart allt så de är bara att åka.

Så vi hörs senare i veckan, om ni inte ringer vill säga! pusss


jag i västavågen förra året :)

Quiz

gjorde nyss en quiz på fejjan "vem i twilight är du?" o vem blev jag ? joo jacob :D haha (y)

nu har jag iaf ätit frukost o tror jag ska ut å springa lite innan jag ska packa och åka till västavågen! kollade på vädret nu o de ser ut att bli regn i morgon iallafallll.. men onsdag sol. men man kan aldrig lita på vädret längre så vi hoppas de blir sol endå :)



you make me happy

yeas de blev av, (eller de kan jag inte säga en igentligen, men jag hoppas) i morgon åker vi 5 tjejer till västavågen o har de myys :)

jag stack iaf ut å sprang förut o de gick ovanligt lätt idag, skönt. sen har vi haft lite mer folk på besök, de går inte en dag utan att de är folk hemma hos oss. men de är ju oftast trevligt :p sen har jag, mamma o johan fikat te å mackor på altanen. fika e gött d!

nu har hela huset gått o lagt sig men jag är inge trött. finns ju absolut inget att göra så jag går väl också och lägger mig då.

puss & godnatt my friends


längtar inte till vintern. vill ha sommarn förevigt (nästan :p)


ferrian

 
  
 
 
de fungerar aldrig riktigt med irmas kamera o min dator.. men här här
bilder från idag & igår innan serveringsjobbet :) (i ett litet format dock)

söndag

Vaknade i morse av att laura kom in o skrek: IRMA IRMA VI ÅKER OM 10 MINUTER!! så vi klev upp å åkte till färjan, därifrån fick vi fråga om lift. typ ingen ville skjutsa oss, men tillslut hitta vi en snäll gubbe :) när vi kom till höla åt vi frukost sen åkte vi vidare till hallen. då vare bara o dra på sog bikinin för de va soooool! så jag satt mig ute och åt glass, niice.
sen spruta johan ner mig med vattenslangen.. o sen kom ida & henry och åt midda med oss.

Nu har jag nyss varit nere vid sjön och badat hundarna o snart ska jag nog ut å springa. ;o haha. senare får vi se vad som händer, kanske blir nå med kömpisarna

pussn

Soooooooooooooooooooooooool

:D

jobb

klaraa, med bröllopsjobbet. Kl 10 i morse åkte vi till häggenås och började göra massa förrätts mat o välkomstdrinkar. sen har vi jobbat hela dagen tills halv 11. vi har bland annat diskat å torkat 110 talrikar o bestick för hand!! fans inte ens en diskmaskin där.. haha de sög. men de har gått bra, o vi har fått god mat + snart kommer pengarna :) de klagar jag inte för!

nu är vi i lägenheten trötta som få o försöker fixa skjuts hem i morgon. vilket inte går så bra hittils

vi får la se hur d går.

hahah

Laura: Irma vill du ha mus eller?
Irma: Ja!


så fick hon en :)

tjockiis

Sitter inne i stan hos irma o laura nu. har nyss köpt chips, chokladpudding, grädde och lättdryck så nu ska vi svulla till alice i underlandet :) tidigare i da va vi på tacobaren och åt massa sen har vi vart o solat också så man ska få lite färg den här sommarn.. :p  

Imorgon halv 10 åker vi till häggenås & jobbar hela dan på bröllop.

pussen

hej är du en kille eller en tjej?

Lite bilder från igår kväll med irma :) vackra va? haha
o lite muffinsbilder å nu är alla saluut.
puss å hej leverpastej

muffins muffins muffins

hei my dears!
Fan va muffins vi har äte nu! helt sinnes. ska snart som sagt ut å ta nå kort på en kärra, haha. sen ska vi lägga över bilderna från i går, så ni får se dom fiina! :)
hörs snart då

GÄÄÄÄST BLOGGG

jag gäst bloggar lite jag fast att inte emma vet om det.. tihii busig jag :D vi har ätit upp snart 16 kladdkakemuffins, eller ska jag säga sockerkakemuffin med chokladsmak? dom vart inte ett dugg kladdiga men go som fäen! nu ska vi ta kort på en kärra/vagn sen kanske vi ska fiska upp lillsjöodjuret! (y) kyssar Iiirmus

"du er en kladdmuffin, du er en kladdmuffin, å ja ska eta, eta, eta åpp dig!"
ni får en bild på annanas för de e gott! :)

efter regn kommer solsken. hoppas jag

Irma den sjukan åkte hem hur tidigt som helst i morse för å rida, medans jag sov en aning för länge.. Så jag klev upp åt frukost i solen o  sen tog jag med mig kalla på en springtur :) känner mig duktig haha. å vilken tuur att jag hann hem för nu spööö regnar de!..

Nu ska jag äta pastasallad med elin sen får vi se vad som händer! 

pussen


staoa

Klev upp 7 i morse och åkte till stan med mamma. vi åt frukost hos elin och sen somnade vi ett tag:p Sen åkte vi ner på stan och jag köpte nya träningsskor :) + ett linne och en kofta. Sen åt vi en hotdog å glass o åkte hem.
När vi kom hem tro de eller ej, stack jag ut o sprang! de gick förvånansvärt bra faktiskt. men så fort gick de inte haha.

Sen blev de middag och jordgubbar till efterrätt. åsså kom irma, så vi stack ut med båten och badade hundar och tog lite kort :) de kanske kommer lite bilder när irma skickar dom! nu har vi fikat och ska sova gött.

har tyvär inga bilder just nu så puss å godnatt


jo jag har en bild, som mamma tog i går efter matchen! härlig bild

albert

Idag har varit en lugn dag men endå har jag gjort rätt mycke.
började med att äta frukost sen åkte jag och mamma till moster och hasse å fikade sen åkte vi vidare till getåsen och tränade hundarna på rapphönsen. jag och stina fick fånga in dom, hehe stolt ;) lite läskig är dom när dom flyger, hah! sen åkte vi till momma och moffa å åt middag :) efter de for vi till ärsen och kika på fotboll, olle spelade. öfk mot aif och öfk vann med 2-0. såklart när släckta är me! ;) Sen for ma heim, & jag stack ut på en cykel tur med Gibbe.

Nu har vi suttit och rensat massa jordgubbar och fikat macker å te. nu ska jag duscha sen sova! Måste upp tidigt i morgon & åka till stan. Så ska jag få nya träningsskor :)

"livet är som att cykla
man måste hålla sig i
rörelse för att hålla balansen."


Puss å kraam


Lowsa@









+ alla andra bilder, hahah!! ni kanske fattar vad jag syftar på ? :D
lowsa är en liten fjortisposer

utlåst

Nu va man mätt igen. har precis ätit gulachsoppa och bröd med mamma.

Efter jag gjorde mitt förra inlägg gick jag på en promenad i skogen med musse. när jag kom hem och skulle gå in gick inte låset att låsa upp, och båda dörrarna på baksidan var låsta. vilket gjorde att jag inte kunde komma in (y) när jag hade suttit ute på altanen i ca en timma så kom moffa & skulle hämta hundarna. så han fick hjälpa mig att plocka ut ett fönster på dörren så vi kunde komma in. haha jävligt bra dörr!
Men de är tur man har moffa, väärldens bästa moffa!
så nu är jag äntligen inne ;p

å smart som jag är kan jag inte med bloggen, så victoria har gjort om lite :) tack för de!

ska snart ut på en cykeltur med gibbe, hörs sen.

pussen

love killer

grej låt!

vaknade runt ett idag liite trött. Mamma ringde och bad om fika så jag gjorde fika & sen kom massa folk med hundar å fikade, haha mycke fika i den meningen ;p men nu har dom åkt till getåsen och tränat hundar på rapphönsen. ni kan kolla på rapphönsen på mamma & johans blogg: http://forswards.blogspot.com/ 

klockan är redan halv 4 och jag har bara hunnit äta frukost ;o har ingen aning vad som händer i kväll eller i morgon eller dan efter de.. haha så blir de när man är ledig. nån dag tror jag de blir stan med syrran, och eclips :) sen pratade jag och irma om att åka till västavågen med lite folk innan skolan börjar! så jag hoppas på de :)

puss


söt




last look at eden

Juste har glömt att berätta om dansen vi gjorde på yran!

På lördag morgon klev jag upp och gick till österäng för att träna med massa folk på dansen vi har lärt oss. Sen halv ett hade vi en uppvisning på torget med både bugg och den här stora dansen :) de blev häftigt faktiskt! & de va jävligt roligt. Sen hade vi en till uppvisning halv två också. och efter de kollade vi på eric saade, sikt snygg!!

ni kan kolla på danserna här: http://victoriaasberg.blogg.se/ (y)

puss

waka waka




Biika, Lola, jag;) & Lowsa@


Yran <3

nu har jag ätit med elin & dan på altanen, å dom har åkt till stan igen. sitter och skrattar åt bilderna från helgen och lyssnar på waka waka haha :)


yran is slut..

god"morgon"!

nu har vi klivit upp och väntar på skjuts hem. ska bli rätt skönt att komma hem och vila endå :p men klart man kommer sakna yran. de har varit sjukt kul!! Fredagen va nog bäst av alla endå, tror jag.
Men ialla fall, TACK alla för en riktigt kul yraan 2010 :D

de va kanske inte så mycke mer att berätta en va jag sa igår haha. men nu äre frukost som gäller!!

pussen

04.55

jaa då va yran sluut. har haft jävligt roligt! meen också blivit jävligt less.. så kan de va

nu ska vi sova så goott berättar om min yra sen!

pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

RSS 2.0