hellå

idag vaknade jag 5 min innan bussen gick.. de blev brottom!! hann tillslut i sista sekund.

*tog bussen hem
*åkte till lillsjön
*hjälpte johan att göra lunch och lekar åt en grupp
*packade ihop o åkte hem
*packade ur
*åt middag och tårta
*prov körde nya fyrhjulingen 
*skjutsade wille till bussen
*tog en liten promis med vickan









en lång och bra dag med underbart väder :) nu ska jag gå och umgås med folket!


hejåhå

bra dag! började med teori i gymmet och sen efter skolan gick jag, ida, linus och hannes hem till mig och spelade in en film om antiken. som vi ska lämna in på svenskan. huuur bra som helst blir den ;)

sen åkte jag hem till getåsen med dan. åt lite soppa och gjorde några broshyrer till ufmässan på torsdag. sen satt jag och mös med vickan ett tag innan jag tog med hundarna på en runda i skogen.

de är för skönt att komma hem nån gång i veckan och andas lite frisk luft!







20.00

måndagen avklarad. efter skolan drog jag bort till badet och skulle ha maskinvisning men ingen hade bokat så jag fick gå runt och städa lite.. åkte och handlade på willys och sen hem och käkade rostbiff och pärsallad och fick minnen från yran! fika och kolla på bigbrother nu
sötis vickan

tjenä!!

igår var jag i umeå hela dagen på tävling. jag och pontus har hoppat upp en klass och dansar nu i B. slutade som 7 och vi är mycket nöjda :) kom hem 12 i natt till stan och somnade som en stock..
idag har jag:
vaknat 10 minuter innan bussen gick
åkt buss till getåsen
ätit god frukost
fått besök av moster, stina, hanna, lars, alma o momma
fikat gofika hos elin och dan
myst med vickan
ätit tacos
varit ute och sprungit med hundarna
duschat
ätit middag hos berit & bernt
kollat på så ska det låta
'
nu ska jag snart sova och imorgon kl 7 åker jag till stan med elin.
tävling i sundsvall

22mars

hej! igår efter skolan åkte jag och mamma hem till getåsen med nya valpen :) hon e så himla go och snäll. sen var de tur att jag har världens bästa mamma som hjälpte mig hela kvällen med en historia uppgift. den skulle vara inlämnad idag och jag hade inte börjat.. men jag hann klart och lämnade in i tid!
.
idag klev jag upp 6 för att åka till stan, men började inte förns 10.. fast somnade ganska hårt när jag kom till lägenheten. efter skolan tog jag en löptur, gjorde middag och nu ska jag byta om o sticka iväg och dansa!
här är två bilder från helgen:
hela laget i mål efter fyra dagar =)
mina värsting hundar!!

15.01

heej!! har kommit hem från vindelälvsdraget och de va hur kul som helst! gick bra för mig och muskot, o laget också såklart. igår va jag hur trött som helst kändes som man gick runt o sov.
'
idag har jag varit på gymmet, hade ett praktiskt prov i rygg övingar och de klarade jag o julia bra :) efter de hade jag en maskinvisning. hon som jag visade kunde knappt svenska så de va lite halv svårt, men de gick! sen bytte jag om och gick till bibblan med julia o ida. sitter här nu och pluggar lite. har gjort klart en novel men de känns som de är 100 saker kvar...
måste fortsätta, hejrå
ska hämta den här lillskiten imorgon :)

onsdag

nuså är väskan packad och snart åker vi uppöver för imorgon startar Vindelälvsdraget!! ska bli sjukt kul :)
hejråå

inte mycket kvar på detta lov...

ne imorgon börjar skolan.. men idag har jag iaf varit i bydalen och tävlat med muskot och kalla. de va mjuka spår, motvind o regn/snö så lätt var de inte. men vi tog oss runt 1 mil och slutade som 3a. hundarna drog skitbra så jag är nöjd med dagen :) övningskörde hem och då fixade jag o bernt upp ett nät i häbret så duvorna kan flytta in i kväll. johan o wille har hämtat duvor och kaniner som dom tydligen ska ha, att träna hundarna på såklart. sen tog jag med dom andra hundarna så dom fick springa lite.
å nu blir de mat! hejsvejs

Mr klitos klitou

att man inte fick hans namn...
'
sitter just nu och kollar på melodifestivalen o käkar godis efter en heldag i ottsjö. åkte dit imorse och riggade upp med vapen o grejer. sen kom några engelskmän som va ute på skotersaffari/svensexa som vi åt lunch med och sen hade vi lite skytte tävlingar med dom. trevliga killar men vädret va inte så trevligt.. blåst o snö! jaja hoppas iaf på att loreen eller molly vinner ikväll, och imorgn hoppas jag på att jag vinner klubbtävlingen i bydalen. jag, muskot & kalla ska köra sista deltävlingen imorgon :)

21.19

jahaja, den här dagen flög förbi. fikade först en massa timmar med folk..
sen övningskörde jag till bydalen
åkte ett varv där uppe med hundarna
as skönt väder!
övningskörde hem
åt middag
tog en springtur med kalla
kom hem o stretchade
och nu ska jag ta en dusch och en fika
imorgon åker jag och mamma till stan på morgonen för att vi ska välja ut valpen :) sen ska jag försöka fixa nån som vill köra mig till fjälls så vi kan åka lite skidor imorgon med. är så jävla isigt hemma så de går knappt åka...
'
OCH IDAG fyller även fina julia 18. grattis på na!!!

tänka sig att lille lovisa fyller 18 idag!!!

jag kan inte tänka mig i alla fall..
GRATTIIIIS!!!

6mars

idag började jag med att sitta en stund i snögrottan på gårn och sen tog jag skotern med hundarna och körde en tur i skogen. när jag kom hem åt jag chilijonarne med mamma o moffa och efter de råka jag somna en stund.
efter maten kände jag min gäralöus så jag tog med mig muskot på en löprunda. för nu är vägen bar :) lov e fan de bästa som finns. nu ska jag ta lite fika och sätta mig o kolla på top model!!

älskade lov

ååååh vad jag älskar lov!! idag åkte jag till hallen och mötte upp grabbarna så åkte vi ut på lövön och grillade med trevligt folk. senare tog vi skotern till lovisa, åt middag och kollade på step up och sen åkte vi till hallen och spelade innebandy o volleyboll och sen bastade. hur skönt som helst!
'
nu är jag hemma igen, ska äta lite glass o kolla på big brother.

hemma igen!

idag har bestått av resande.. åka tåg hela dan. inte allt för skoj men nu är vi äntligen hemma! och det har varit en asum helg i göteborg :)
kom hem för nån timma sen och då hade wille o emil städad och gjort så fint. tog en fika och världens skönaste dusch och nu ska jag sova i min sköna säng! godnatt godnatt

och i göteborg va de redan vår :)

ajjemän nu har jag lov

hur skönt som helst!
slapp redoviningen idag och istället blev de film. fick pannkaka till lunch och har numera nya convers par converse. + att lovet har börjat. bra dag :) ska käka nån middag nu och sen gå på dancehall och dansa lite. sen i natt tar jag och familjen tåget till göteborg!!
'
men ha så kul på skolan imorgon då, så hörs vi!
göteborg för 2 år sen

RSS 2.0